Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alt yazılı filmler gayet güzel izlenebiliyor eğer dvd yi convertlediyseniz yazı formatında hiç bir değişiklik olmuyor aynen ı,ç,ş,ğ,ü,ö yü olduğu gibi okuyabiliyosunuz ama divx izlerken türkçe karakterlerin tipi kayıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

Arkadaşlar,ben web plugin almadan nete bağlanamam değil mi?Bağlantıdaan sonra saat ayarlarını yapın gibi bişey çıkıyor,kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

ben hiçbir plug-in almadım hatta wifi ile ilgili ayar bile yapmadım ama internete girerken(en son hastanede girdim) hiçbir şey istemedi.ve benim bildiğim kadarıyla da en doğalı bu.

Sen nerden aldın bu aleti sormamın sebebi hongkoktan alan biri 80gb a verdiği fiyat 350 dolar ve içinde tüm plug inler var ama amerikadaki fiyatı 300 dolar plug inleri alınca zaten fiyat dengelniyor ben 160 gb ı 400$ a aldım web browser ı da alınca 430 olucak amac o 30$ ı kurtarmak onu nasıl yapıcaz

• quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

quote:

Arkadaşlar,ben web plugin almadan nete bağlanamam değil mi?Bağlantıdaan sonra saat ayarlarını yapın gibi bişey çıkıyor,kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

ben hiçbir plug-in almadım hatta wifi ile ilgili ayar bile yapmadım ama internete girerken(en son hastanede girdim) hiçbir şey istemedi.ve benim bildiğim kadarıyla da en doğalı bu.

Hmm demekki senin ki içinde yada sen webde gezebiliyorsun ama flash siteleri açamıyorsun.Eğer flash siteleri açıyorsan web eklentisi açık durumda senin cihazın.Ben bi okulun kantininde deneyebildim,bağlandığımda direk download'a başladı ama sonlandıramadan çıkmak zorunda kaldım,bizim proflar geç geleni pek sevmez ölee kaldı,dün de carrefour da deneyecekken saat ayarı falan dedi,şarjı bitti.Tahlihsizlik var bende de.Bi halledemedim walla.Benim cihazda sorun var diyecem ama ağa bağlanıyo web sayfası açamadım malum (saat ayarlama olayı)durumdan.Anlamadım gitti.

• quote:

Sen nerden aldın bu aleti sormamın sebebi hongkoktan alan biri 80gb a verdiği fiyat 350 dolar ve içinde tüm plug inler var ama amerikadaki fiyatı 300 dolar plug inleri alınca zaten fiyat dengelniyor ben 160 gb ı 400$ a aldım web browser ı da alınca 430 olucak amac o 30$ ı kurtarmak onu nasıl yapıcaz

Sorması ayıp nerden aldın 160 lık 605 'i 400 dolara?
    Amerika satış fiyatı 400 dolar.Gidip gelen bir arkadaşın mı var?Öbür türlü alamazsın herhalde.Archosun sitesindeki fiyattan daha ucuza da satılıyor mu?
  • quote:

quote:

Amerika satış fiyatı 400 dolar.Gidip gelen bir arkadaşın mı var?Öbür türlü alamazsın herhalde.Archosun sitesindeki fiyattan daha ucuza da satılıyor mu?

bende şaştım ben 80 GB lığı 639 YTL ye aldım.Ama türkiyeden 400$ a bulunabiliyosa baya bi kazık yedik.Gittigidiyor.com da şaştı demek ki.

• quote:

quote:

ben amerikadan aldım daha doğrusu amerikadayken netten sipariş verdim çünkü hiç bi yerde yoktu 160 gb lığı nete düştüğü anda archos un sitesinden aldım işte ground shipping yapınca kargo parası da alınmıyor new york tan. Archosun sitesinden daha ucuza bulmak gibi bir olanak yok manhattan adasında bakmadığım dükkan kalmamıştır heralde. Benim bildiğim archos fransız markası ama en ucuz fiyatı amerikada veriyor web browserı da ordayken almamıştım nasılsa türkiye de halletmişlerdir o olayı diye ama anlaşılan onu da alıcaz

Pil olayı 604 lerde değiştirebiliyordu bunda battery dock almak gerekiyor benim bildiğim kadarıyla mevcut olan pili kalem pil gibi çıkartıp yenisini takamıyoruz

• Pili napcaz gerçekten ilerde.Arkasında audio video player yazan yer pili sanırım.Vidaları sökünce çıkar gibi geldi bana.Bu arada nete bağlandım yalnız browser a tıklayınca malüm eklenti olmadığından buy seçeneğini seçince archosun sitesine bağlanıyor.Ordan başka siteye geçiş yapamadım.Yapabilen var mı?Nereye yazılıyo istediğimiz sitenin adresi bir türlü bulamadım.Şart mı bu plugin.Ben flash siteleri açmıyacağım tmm.Ama diğerlerini de açamıyrm ki????
  • Merhaba arkadaşlar,
    forum.archosfans.com adresine bakıyor musunuz? 605 wifi için bölüm var, özellikle web e girebilenler içinwww.darksouls.com adresinde archos için bazı eklentileri bir araya getirmişler.
  • Evet çok güzel hazırlamışlar ama daha bi nete giremedik ki?
  • Estore da satılıyo tamam da ek aparatları da olsa süper olacak.Özellikle şu helmet kask kamerasını istiyorum.Hard diske video kayıtı sayesinde belki de fotoğraf makinesine bile gerek kalmaz bazı durumlarda.
  • Ama kaliteli olmaz sanırım...Fotoğraf çekiminde başarılı olmaz,,Zaten o fiyata d.foto.makiesi alınır...Web plug olayını çözemedik yaaa,modelleri Türkiye ye getirseler ne olur aksesuar vs. yoksa ne işe yarar ki,anlamsız...
  • quote:

Ama kaliteli olmaz sanırım...Fotoğraf çekiminde başarılı olmaz,,Zaten o fiyata d.foto.makiesi alınır...Web plug olayını çözemedik yaaa,modelleri Türkiye ye getirseler ne olur aksesuar vs. yoksa ne işe yarar ki,anlamsız...

internete girilmiyor mu yani.. içinde browser gelmiyo ki mi ücretsiz olarak..
  • quote:

Ama kaliteli olmaz sanırım...Fotoğraf çekiminde başarılı olmaz,,Zaten o fiyata d.foto.makiesi alınır...Web plug olayını çözemedik yaaa,modelleri Türkiye ye getirseler ne olur aksesuar vs. yoksa ne işe yarar ki,anlamsız...

Zaten estore satmaya başladığına göre bir firma daha atılım yapar getirir.Hatta inşallah bu yılın sonuna kadar mağazalara da gelir de daha iyi olur.Sonuçta mağazada satmak daha zor ve gelirse mağazalara ek aparatları da gelir.Bu arada kamerası 30fps sesli video kayıt yapıyor.yani oldukça iyi.Hem o kamerayı üreten de sony.Sony nin de lensleri oldukça kaliteli olur.Benim asıl ilgilendiğim zoom nasıl olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 124yusuf -- 29 Ekim 2007; 19:34:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

internete girilmiyor mu yani.. içinde browser gelmiyo ki mi ücretsiz olarak..

web browser var ama kilitli,eklenti istiyor flash vs. için...
  • Şimdi kaç kişide 605 var ve kullandığı aksesuarlar varsa nelerdir.Merak ettim.Şu helmet camcorder a sahip olan varmı?

Bende
    Archos 605wifi 80GB ve DVR station var.
  • bence gg den alanlara mesaj at burda bulamıyabilirsin...
  • 124yusuf , archosla wifi ile dosya indirmek mümkünmü?rar filan ? bir de sitelerdeki flash animasyonları gösteriyor mu?
  • vay be 1 küsür sene önce archos av 400 100 GB yi aldığımda donanımda günlerce adam arıyodum yok mu bi ilgilnen d,ye yanıtlanacak bi sürü soru vardı ama maalesef öyle yanlızları oynadık tek başımıza..şu anda wi fi modellerineolan ilgi archos un ne kadar kalietli ve zamanı önceen yakalamış ürünler tasarladığını zamanl a daha iyi anlıyorum.yakın zamanda ben de değiştirmek istiyorum yeni modeliyle şu andakini zevkle kullanıyorum ama ac3 tanımaması ve sürekli bir convert etme hadisesi birz vakit aldığından elim çok sık gitmez oldu.yeni sürümlerinde (605)ac3 tanıyo diye görmüştüm sanıırm ama hala alt yazı .sub veya .srt dosyalarını okumuo ve mecburen convert etmeyi gerektiriyor. oynatma anlamında bunun tırnağı etmeyecek ama çok güzel bi tasarımı olan Thomson Lyra da çok daha eski olmasına rağmen ac3 ve srt okuyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikbinn

124yusuf , archosla wifi ile dosya indirmek mümkünmü?rar filan ? bir de sitelerdeki flash animasyonları gösteriyor mu?

Hiçbirşey indirmeye çalışmadım ama youtube dan video izlenebiliyor.Ve indirilebileceğini biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Awaken

vay be 1 küsür sene önce archos av 400 100 GB yi aldığımda donanımda günlerce adam arıyodum yok mu bi ilgilnen d,ye yanıtlanacak bi sürü soru vardı ama maalesef öyle yanlızları oynadık tek başımıza..şu anda wi fi modellerineolan ilgi archos un ne kadar kalietli ve zamanı önceen yakalamış ürünler tasarladığını zamanl a daha iyi anlıyorum.yakın zamanda ben de değiştirmek istiyorum yeni modeliyle şu andakini zevkle kullanıyorum ama ac3 tanımaması ve sürekli bir convert etme hadisesi birz vakit aldığından elim çok sık gitmez oldu.yeni sürümlerinde (605)ac3 tanıyo diye görmüştüm sanıırm ama hala alt yazı .sub veya .srt dosyalarını okumuo ve mecburen convert etmeyi gerektiriyor. oynatma anlamında bunun tırnağı etmeyecek ama çok güzel bi tasarımı olan Thomson Lyra da çok daha eski olmasına rağmen ac3 ve srt okuyo..

Yanlış anlamadıysam son firmware güncellemesiyle 605 lerde altyazı sorunu ortadan kalkıyor.Artık convert etmeye gerek kalmıyor.Tekrar bi bakıcam şimdi,kuruyim cihaza sölerim...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.