Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alperturgay

İnceleme ve bilgiler için teşekkürler.
    Ben taşınabilir video oynatıcı almayı düşünüyorum ve en önemli kriterim Divx oynatması - Bağımsız Türkçe altyazıyı gösterebilmesi.
    Sizlere birkaç sorum olacak:
    1- Altyazı sorunu olmuyor okuduğum kadarıyla ama Türkçe altyazı ile deneyen oldu mu?
    2- Maksimum ne kadar çözünürlüğe kadarki filmleri oynatabiliyor? (örneğin cowon A3 1280*720 çözünürlüğe kadar oynatabiliyormuş)
    3- Çalıştıramadığı film formatları neler?
    4- 4.3" ekran 16:9 oranında mıdır? ya da ekranın eni ve boyu kaç cm'dir?

Teşekkürler.

1. denemedim
    2. 800 480 ekran çözünürlüğü var 1280 720 vidyo koysan ne olur ki.720 576 ile atıyorum vidyoları ve cam gibi görüntü veriyor.boşuna niye o kadar yer kaplasın fazladan???
    3. mpeg çalıştırmıyor ama plugin alınca o da çalışıyor.gerçi wmv ve avi(divx xvid)yetiyor
    4. yaklaşık 6cm 9,5 cm

• quote:

Orjinalden alıntı: olric71

Merhabalar,
    Ben de 80gb, DVR, + web ve cinema plug in leri var.
    en sevdiğim özellik tv den kayıt. video dosyasını edit etmek reklamları kesmek çok kolay.
    ayrıca DVRa bağlayınca aleti TV gibi kullanmak mümkün görünüyor, çünkü kayıt ekranına alınca video kaynağını ekran üzerinden gösteriyor, böylece playstation bağlanabilir gibi geldi bana (denemedim)
    merak ettiğim bir şey var, web den radyo dinlemek mümkün mü? deneyenler varsa siteleri paylaşabilirler mi?

web plugin olayını nasıl hallettin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

İnceleme ve bilgiler için teşekkürler.
    Ben taşınabilir video oynatıcı almayı düşünüyorum ve en önemli kriterim Divx oynatması - Bağımsız Türkçe altyazıyı gösterebilmesi.
    Sizlere birkaç sorum olacak:
    1- Altyazı sorunu olmuyor okuduğum kadarıyla ama Türkçe altyazı ile deneyen oldu mu?
    2- Maksimum ne kadar çözünürlüğe kadarki filmleri oynatabiliyor? (örneğin cowon A3 1280*720 çözünürlüğe kadar oynatabiliyormuş)
    3- Çalıştıramadığı film formatları neler?
    4- 4.3" ekran 16:9 oranında mıdır? ya da ekranın eni ve boyu kaç cm'dir?

Teşekkürler.

1. denemedim
    2. 800 480 ekran çözünürlüğü var 1280 720 vidyo koysan ne olur ki.720 576 ile atıyorum vidyoları ve cam gibi görüntü veriyor.boşuna niye o kadar yer kaplasın fazladan???
    3. mpeg çalıştırmıyor ama plugin alınca o da çalışıyor.gerçi wmv ve avi(divx xvid)yetiyor
    4. yaklaşık 6cm 9,5 cm

Bilgiler için teşekkür ederim.

2. soruyla lgili olarak bir yanlış anlaşılma oldu. Daha yüksek görüntü kalitesi elde etmek değil amacım. Indirdiğim yüksek çözünürlüklü divxleri boyut küçültmeden izleyebilirmiyim o önemli benim için. Yoksa değil 800*400, 480*272 bile yetiyor bana

Türkçe altyazılı bir divx video test edebilecek ya da daha önceden denemiş biri varsa ve bilgi verebilirse çok memnun olurum.

• hd görüntü indirip direk atıp izlemek istiyorsun anladığım kadarıyla ama fragman yada küçük klipler 720p de 100 mb veya fazlası yer kaplar.converter la en fazla 2-3 dakkada dönüştürme yapabilirsin.Tam olarak bilmiyorum ama 720p desteklemeyebilir...
  • quote:

hd görüntü indirip direk atıp izlemek istiyorsun anladığım kadarıyla ama fragman yada küçük klipler 720p de 100 mb veya fazlası yer kaplar.converter la en fazla 2-3 dakkada dönüştürme yapabilirsin.Tam olarak bilmiyorum ama 720p desteklemeyebilir...

Teşekkürler, Türkçe karakter desteği de varsa alınabilecekler listesine Archos 605'i de ekleyebilirim.
  • arkadaşlar bu cihazla ilgili birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
    1- cihazı aldıktan sonra hiçbirşey yapmadan (program felan almadan) internete bağlanabiliyormuyuz?
    2-internette sayfaları gezebiliyormuyuz ? yoksa bu wifi denen şeyi ben yanlıışmı anladım internet olan ortamlarda hertürlü interneti kullanabiliyormuyuz?
    3-bu cihazla dvd izleme şansı varmı??
    4-türkçe dvx leri izliyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar bu cihazla ilgili birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
    1- cihazı aldıktan sonra hiçbirşey yapmadan (program felan almadan) internete bağlanabiliyormuyuz?
    2-internette sayfaları gezebiliyormuyuz ? yoksa bu wifi denen şeyi ben yanlıışmı anladım internet olan ortamlarda hertürlü interneti kullanabiliyormuyuz?
    3-bu cihazla dvd izleme şansı varmı??
    4-türkçe dvx leri izliyebiliyormuyuz?

1.Bazıları girebildiğini söylüyorlar.Bende girdim ama google ı falan görmek nasip olmadı.Arhosun kendi sayfasını görebildim ordan da başka yere geçiş yapamadım.Aslında web plugin flash desteği getiriyor...Onun dışında giriliyor olması lazım ama dediğim gibi yaa bende hata var,yada zoraki almak lazım...
    2.Tabikide internette geziniliyor.30 dolar vererek web plugin de alınca canavar gibi istediğin sayfayı açabilirsin...
    3.Dvd derken dvd formatından bahsediyorsun sanırım.Var ama o da eklenti istiyor.Dvd kalitesinde divx ve wmv seyredebilirsin rahatlıkla...
    4.Her türlü divx izlenebiliyor...Yalnız altyazı olayını soruyosan kesin bir cevabım yok...

• quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

quote:

Arkadaşlar,ben web plugin almadan nete bağlanamam değil mi?Bağlantıdaan sonra saat ayarlarını yapın gibi bişey çıkıyor,kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

ben hiçbir plug-in almadım hatta wifi ile ilgili ayar bile yapmadım ama internete girerken(en son hastanede girdim) hiçbir şey istemedi.ve benim bildiğim kadarıyla da en doğalı bu.

konusu açılmışken bende birşey sormak isterim,ben internete girmek için web simgesini tıklayınca buy veya cancel seçeneği çıkıyor.Ve buy seçeneğini tıklamam gerekiyor,o zaman da archosun sitesine giriş yapmak zorunda kalıyorum.Ben ordan başka siteye geçemedim,sen nasıl nete giriyosun sende web i tıklayınca direk sayfa mı çıkıyor?

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,ben web plugin almadan nete bağlanamam değil mi?Bağlantıdaan sonra saat ayarlarını yapın gibi bişey çıkıyor,kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

ben hiçbir plug-in almadım hatta wifi ile ilgili ayar bile yapmadım ama internete girerken(en son hastanede girdim) hiçbir şey istemedi.ve benim bildiğim kadarıyla da en doğalı bu.

konusu açılmışken bende birşey sormak isterim,ben internete girmek için web simgesini tıklayınca buy veya cancel seçeneği çıkıyor.Ve buy seçeneğini tıklamam gerekiyor,o zaman da archosun sitesine giriş yapmak zorunda kalıyorum.Ben ordan başka siteye geçemedim,sen nasıl nete giriyosun sende web i tıklayınca direk sayfa mı çıkıyor?

Biraz önce Gittigidiyorda 605 i aldığım satıcıya mesaj atmıştım.Cevap geldi.plug-in ler hakkında bir bilgiye sahip olmadıklarını ama yüklü olabileceğini söyledi.Sadece yurt dışındaki vasıtalarıyla Türkiyeye soktuklarını ve sattıklarını söylüyodu.Bende biraz daha karıştırdım 605 i menude Firmware and Plug-ins yazısına tıklayınca Plug-ins in karşısında web browser-cinema yazıyodu.Bu da 2 adet plug-in e sahip olduğum anlamına geliyor.
    Şimdi 605 in fiyatı da düştü adamın haberi yoktur büyük ihtimal ama plug-inler olmadığı için fiyat düşmüştür herhalde.(Ne biçim iştir ya neler olduğunu anca forumda dürtüklenince çözüyorum)

• quote:

Biraz önce Gittigidiyorda 605 i aldığım satıcıya mesaj atmıştım.Cevap geldi.plug-in ler hakkında bir bilgiye sahip olmadıklarını ama yüklü olabileceğini söyledi.Sadece yurt dışındaki vasıtalarıyla Türkiyeye soktuklarını ve sattıklarını söylüyodu.Bende biraz daha karıştırdım 605 i menude Firmware and Plug-ins yazısına tıklayınca Plug-ins in karşısında web browser-cinema yazıyodu.Bu da 2 adet plug-in e sahip olduğum anlamına geliyor.
    Şimdi 605 in fiyatı da düştü adamın haberi yoktur büyük ihtimal ama plug-inler olmadığı için fiyat düşmüştür herhalde.(Ne biçim iştir ya neler olduğunu anca forumda dürtüklenince çözüyorum)

Ben de bişey merak ettim, bu pluginler nasıl yükleniyor? Install dosyasını mı indiriyorsunuz yoksa cihazı internet üzerinden update eder gibi mi yükleniyor pluginler...
    Kırılmış versiyonlarının olmaması ilginç geldi ondan merak ettim.

• bu cihazla mp3 te dinlenebiliyormu??
  • Merhabalar,
    sorulardan aklımda kalanlara cevap vermeye çalışayım.
    1. cihazla mp3 dinleniyor.
    2. web de gezmek için plug in almak gerek, ben satın aldım, kırılma şansı yok gibi, aletin product key ine göre oluşan küçük bir dosya indiriyorsun. yüklemesi kolay. bu plug in i alınca web sitelerinde istediğiniz gibi gezebilirsiniz, almazsanız archos un kendi portalına girebilirsiniz sadece.
    3. alt yazıları oynatırken türkçe karakterleri (yada bir kısmını) düzgün göstermiyor. alt yazı fontunu ayarlamak gibi br seçenek yok (öyle olduğunu söyleyen birisi olmuştu ama ben göremedim)
  • quote:

Merhabalar,
    sorulardan aklımda kalanlara cevap vermeye çalışayım.
    1. cihazla mp3 dinleniyor.
    2. web de gezmek için plug in almak gerek, ben satın aldım, kırılma şansı yok gibi, aletin product key ine göre oluşan küçük bir dosya indiriyorsun. yüklemesi kolay. bu plug in i alınca web sitelerinde istediğiniz gibi gezebilirsiniz, almazsanız archos un kendi portalına girebilirsiniz sadece.
    3. alt yazıları oynatırken türkçe karakterleri (yada bir kısmını) düzgün göstermiyor. alt yazı fontunu ayarlamak gibi br seçenek yok (öyle olduğunu söyleyen birisi olmuştu ama ben göremedim)

Nasıl satın aldığını açıklayabilir misin?Hangi ülkeden satın aldın?Ben de denedim ama başaramadım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sende çok şanslıymışsın,2 plugin içinde 50 dolar hemde hiç uğraşmadan,ben de diyorum nasıl nete girebiliyosun,cihazı kırdırtcaksınız bana

• selam,
    plug in i web sayfasından kredi katı ile aldım. zaten dediğim gibi çok küçük bir dosya, aslında program archos da yüklü bu dosya lisans dosyası sanırım.
    satın alırken nasıl bir sorun yaşıyorsun biraz detay verirsen belki daha fazla yardımcı olabilirim.
  • quote:

hocam sende çok şanslıymışsın,2 plugin içinde 50 dolar hemde hiç uğraşmadan,ben de diyorum nasıl nete girebiliyosun,cihazı kırdırtcaksınız bana

Aslında açıklamamda da vardı.Bedavaya gelmemiş olabilir.Çünkü kısa bir süre sonra aynı satıcı fiyatı bay bir düşürdü.
    Ama almaktansa içinde olması daha iyi tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 124yusuf -- 6 Kasım 2007; 21:56:16 >
  • quote:

selam,
    plug in i web sayfasından kredi katı ile aldım. zaten dediğim gibi çok küçük bir dosya, aslında program archos da yüklü bu dosya lisans dosyası sanırım.
    satın alırken nasıl bir sorun yaşıyorsun biraz detay verirsen belki daha fazla yardımcı olabilirim.

Garanti sanal kartla almaya çalıştım ama hata kodu verdi.Canada dan almaya çalıştım ama nafile...
  • merhaba ark.lar bende 605 wifi 30 gb almak isityorum altyazılarla ilgili konular açıklanmaya çalışılmış ama gömülü yoksa film dosyasıyla beraber aynı dosyaya atılınca çalışıyormu?bu web için plyugini aldığımız zaman msn messenger açabiliyormuyuz ve video dosya indirebiliyormuyuz?
    ayrıca bir soru daha soracağım ebaydan almak istiyorum ama gümrüğe takılma sorunu var galiba elektronik ürünlerin bu konu hakkındada bilgi verirseniz çok yardımcı olursunuz.
    archosu daha önceden kullanmayanlar archosun gerçekten çok iyi bir ürün ve pazarlama stratejisi geliştiğini göreceklerdir.
    bende archos av 300 ve her aparatı var tek sorun pil sorunu.kalem pil kullanılsaydı çok daha iyi olurdu.
    sanırım archos 605 wifide aynı lithuim pil kullanıyor.burdada görüşlerinizi bekliyorum.
    şunu belirtiyim altyazı için bende bir prog. var adını hatırlayamıtorum altyazıyı gömülü yapıyor baya güzel bir program ismini eve gidince foruma yazacağım.benim istediğim 605 wifi de film dosyasını attık içine direkt altyazı dosyasını attığımızda direkt altyazıyı gösteriyormu?neden diye sorarsanız benim dediğim prog. convert olayı biraz uzun sürüyor.biraz uzun yazdım .ama burda deneyimlerimiz paylaşalım ki birbirimize yardımımız olsun.şimdiden herkese tşkler
    iyi günler

• Altyazı desteği var ama denemediğimden söylenenlere göre türkçe karakter sorunu varmış,yoksa ayrı olarak altyazıyı atabiliyorsun diye biliyorum.web plugin alırsan sadece nete girebilirsin.Messenger ayrı bir prog. olduğu için tabii de destlekmemez.Ama internetten msn e girebileceğin sayfalar var.Örneğin webmessenger var.Ama ilerde böle bi eklenti sunarlar mı bilemem.Pil olayı bence de sorun teşkil ediyor.4. nesillerinde pil değiştirme olayı var ama 605 te nasıl olcak ????????İnterneti daha deneyemedim ama herhangi bir dosya indirebilirsin taminimce...
  • ark.lar yukarda belittiğim programın adı PocketDivXEncoder_0.3.51_RC16 birde ark.lar internetten dosya indirme ve bütün sitelere erişme gibi mesela donanımhabeere girebiliyorlarmı türkçe karakter desteği varmı internette bunlarıda yazabilirlerse çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.