ark.lar meselawww.koaka.com a girip ordan oyun oynayabilirmuyuz?birde webmessengerdan msn kullanılabiliyormu?elinde buluna ark.lar deneyebilirlerse çok iyi olur. ben hala archosun neden kendi sitelerinde türkiyeye satış yapmadıklarını anlamıyorum.ben 2002 den bberi archosun bazı ürünlerini kullandım kullanıyorum.bence çok iyiler
Aslında archos ile birçok cihazdan örn. n95 iphone çoğu pda vs. den internet açısından flash eklentisi sayesinde daha fazla sayfaya girebiliyor.İnternetini merak ediyorsan youtube tan archos 605 web yada browsing yaz googlemaps,youtube vs. girdiklerini göreceksin...
quote:
Orjinalden alıntı: Awaken
vay be 1 küsür sene önce archos av 400 100 GB yi aldığımda donanımda günlerce adam arıyodum yok mu bi ilgilnen d,ye yanıtlanacak bi sürü soru vardı ama maalesef öyle yanlızları oynadık tek başımıza..şu anda wi fi modellerineolan ilgi archos un ne kadar kalietli ve zamanı önceen yakalamış ürünler tasarladığını zamanl a daha iyi anlıyorum.yakın zamanda ben de değiştirmek istiyorum yeni modeliyle şu andakini zevkle kullanıyorum ama ac3 tanımaması ve sürekli bir convert etme hadisesi birz vakit aldığından elim çok sık gitmez oldu.yeni sürümlerinde (605)ac3 tanıyo diye görmüştüm sanıırm ama hala alt yazı .sub veya .srt dosyalarını okumuo ve mecburen convert etmeyi gerektiriyor. oynatma anlamında bunun tırnağı etmeyecek ama çok güzel bi tasarımı olan Thomson Lyra da çok daha eski olmasına rağmen ac3 ve srt okuyo..
Alt yazı .srt veya .sub ı gayet güzel okuo ac3 için hala video convertlemen gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: azazel_666
merhaba ark.lar bende 605 wifi 30 gb almak isityorum altyazılarla ilgili konular açıklanmaya çalışılmış ama gömülü yoksa film dosyasıyla beraber aynı dosyaya atılınca çalışıyormu?bu web için plyugini aldığımız zaman msn messenger açabiliyormuyuz ve video dosya indirebiliyormuyuz? ayrıca bir soru daha soracağım ebaydan almak istiyorum ama gümrüğe takılma sorunu var galiba elektronik ürünlerin bu konu hakkındada bilgi verirseniz çok yardımcı olursunuz. archosu daha önceden kullanmayanlar archosun gerçekten çok iyi bir ürün ve pazarlama stratejisi geliştiğini göreceklerdir. bende archos av 300 ve her aparatı var tek sorun pil sorunu.kalem pil kullanılsaydı çok daha iyi olurdu. sanırım archos 605 wifide aynı lithuim pil kullanıyor.burdada görüşlerinizi bekliyorum. şunu belirtiyim altyazı için bende bir prog. var adını hatırlayamıtorum altyazıyı gömülü yapıyor baya güzel bir program ismini eve gidince foruma yazacağım.benim istediğim 605 wifi de film dosyasını attık içine direkt altyazı dosyasını attığımızda direkt altyazıyı gösteriyormu?neden diye sorarsanız benim dediğim prog. convert olayı biraz uzun sürüyor.biraz uzun yazdım .ama burda deneyimlerimiz paylaşalım ki birbirimize yardımımız olsun.şimdiden herkese tşkler iyi günler
ALT YAZIYLA FİLMİN ADI AYNI OLSUN YETERLİ VİDEO KLASÖRÜNE DİREK ATIN HER FİLM İÇİN AYRI KLASÖRE GEREK YOK AMA TÜRKÇE KARAKTERLERİ ÇŞĞÜÖİ Yİ DEĞİŞTİRİYOR AMA BENİM AÇIMDAN HERHANGİ BİR ANLAŞILMAZLIĞA SEBEP OLMUYOR SİZ DE GAYET RAHAT OKURSUNUZ GİBİME GELİYOR ARKADAŞLAR
slm ark.lar bilgiler için saolun ben daha almadım ama 605 wifi almayı çok düşünüyorum.birde geçenlerde şöyle bir dosya yükledim archos_firmware_archos_serie_605_wifi_flash_1.3.52_4356.aos acaba bu internet için gerekli dosyamı ?bunu yüklediğimizde internet için o plugini satın almamıza gerek kalıyormu? iyi günler
quote:
Orjinalden alıntı: azazel_666
slm ark.lar bilgiler için saolun ben daha almadım ama 605 wifi almayı çok düşünüyorum.birde geçenlerde şöyle bir dosya yükledim archos_firmware_archos_serie_605_wifi_flash_1.3.52_4356.aos acaba bu internet için gerekli dosyamı ?bunu yüklediğimizde internet için o plugini satın almamıza gerek kalıyormu? iyi günler
malessef arkadaşım,o sadece firmware yani versiyon,bazı hataların sorunların giderilmiş hali,internet için web plugin almak şart...o da 30 dolara yada 30 euroya satın alınabiliyor...
Mrb arkadaşlar ben de archos 605 almayı düşünüyorum. Ama bazı arkadaşlar hdd li olanların daha erken bozulabileceği yönünde yazılar yazmışlar. Bu yüzden 4 gb olanını alıp. Mini dock'a harici hard disk bağlamayı düşünüyorum bu mümkün mü acaba? Belki direk USB den çalışan hard diskler çalışmaz ama harici power adaptörlü olanlar kesin diye düşünüyorum. Dvr dock kit gen 5 i olan veya mini dock kiti olan arkadaşlar deneyip yazabilirlerse memnun olurum.
Budalalıktan başka birşey değil
arkadaşlar bende archos 605 4 gb alacağım ama içinizde internet için olan plug in i alan vamı? türkiyedende satın olınabiliyormu?birde cihazın sadece usbdenmi sarj aleti var yoksa ayrıca bir sarj aletide varmı??
Sadece usb den şarj oluyo harici şarj için dvr station yada mini dock yada battery dock alman gerekio
A2 almaya karar wermişken nedense bir anda archos al diye şeytan başımın etini yemeye başladı. amazon.comdan arkadaşım vasıtasıyla getirtecem..
şimdi cowon a2 kalitesi cidden tartışılmaz bence. gayet güzel ve kullanışlı. fiyatı 304 dolar.
Archos 605 Flash and SD slot (4 GB) 200 $
Archos 605 Wi-Fi Portable Media Player (30 GB) 278 $
Archos 604 30GB Wi-Fi, Ultra-Slim
hangisi alınmalı oncelikle sorum.. kullanan arklar warsa 4 gbı mesela ne gibi problemlerle karşılaşıolar. sd karta werecegim parayla 30 gbytelık alsam daha ucuzamı gelir mesela ?
sonra bide
605inde slim modeli war. bi bilgim yok acıkcası ne gibi farkları war ?
dvr station dışında herhangibir biş ialmak gereklimi? pluglar dışındada
teşekkürler şimdiden.
Ben DVR kullanıyorum çok kullanışlı.Mesela daha demin siyah beyaz video kayıt(TV den)yapabildiğini keşfettim.Hard disk olmasına gelince hiçbir problem olmadı.Ben 80 GB lık kullanıyorum.Ve resimler den de anlaşıldığı gibi harika.
Archos hepsiburadaya da gelmiş hayırlı olsun.
Hayırlı olsun,o hdd bozulma olayını ben de sölemiştim,ama hdd ler cihazın yere düşmesi yada ağır darbe alması sonucunda bozlulabiliyor,ben onu göz önünde tutarak söledim,zaten film vs. atan biri olmadığımdan yani 4 gb bana yettiğinden,hem de daha ucuz olmasından benim için daha avantajlı oluyordu,öle tercih ettim,ne de olsa iktisatçıyımama tabii herkes nasıl kullanacaksa ona göre tercih yapsın...ama hayran kalacaksınız...
VCD,DVD yi çevirmen lazım.Ne yazık ki direk açmıyor.Ben yüksek çözünürlükte çevirdim VCD den dvix'e(winMPG video ile) 2 saatlik filim 750MB oldu.Tek sorun program kısıtlamalı ve videolar izlenirken üzerinden silinmeyen bir küçük yazı kalıyor.Hem de tam ortasında.
Eğer daha iyi dvix e çeviri programı bulan olursa yazsın.Çok iyi olur.