Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu widgets olayı ne zaman çıkacak yaa;2008 geldi hala ses seda yok...
  • slm ark.lar gökhan sana 2 şey sorucam wifinin gücü heralde normal bir bil.ın gücü kadar değil çünkü dün evde denedim laptopla çevrede kablosuz bağlantılar var gösteriyo ama 605 te göstermiyo bi ayar yapmaya gerek var mı?605'in int performansı ve giremediğin site var mı?
    birde bu widgetd ne işe yarar?
    iyi günler
  • widgets eklentisi oyun,hava durumu vs. gibi yenilikler sağlıyor...örneğin:http://widgets.opera.com/
    archos ile girilemeyen site yok sanırım,her yere girebilirsiniz,youtube google maps flash siteler vs...
    bu arada biri bana ürün kodunu verebilir mi?bişey deneyeceğim...
  • bu arada sölemeyi unutmuşum,dediğin gibi wifi normal notebooklardaki kadar kuvvetli değil doğası gereği,kaçak wifi kullanmak sadece hastane okul cafe alışveriş merk. vs gibi yerlerden olabilir yada 10 metre civarlarında komşudan bir kablosuz modemle
  • pro. keye gerek kalmadı tmm
  • saol tşk ederim gökhan
    yalnız kafam son mesaja takıldı sanki h..klemişsin gibi bir durum olmuş gibi
    varsa öle bişey bizde faydalanalım bu arada yarın ark.a gideceğim bu web pluginsi satın almak istiyorum kredi kartıyla alınabilir herhangi bir dorun olmaz heralde
    iyi günler
  • arkadaşlar archos 605 4 gb elime geçti sarja bağladım daha tambakamadım ama soracağım çok şey olacak sanırım...
    dün saat 8 de sarja bağladım bugün sabah hala lamba yanıp sönmüyordu tam sarj olunca yeşil sarj ledi yanıp sönecekmi?normalde sizin ilk sarjınız nekadar sürdü neredeyse 12 saat oldu ama dolmadı..
    birde bu açıp kapama işini anklamadım kapatırken açmakapama tuşuna uzun süre basılımı tutacağız elimizi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 23 Kasım 2007; 8:37:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar archos 605 4 gb elime geçti sarja bağladım daha tambakamadım ama soracağım çok şey olacak sanırım...
    dün saat 8 de sarja bağladım bugün sabah hala lamba yanıp sönmüyordu tam sarj olunca yeşil sarj ledi yanıp sönecekmi?normalde sizin ilk sarjınız nekadar sürdü neredeyse 12 saat oldu ama dolmadı..
    birde bu açıp kapama işini anklamadım kapatırken açmakapama tuşuna uzun süre basılımı tutacağız elimizi?

Bende ilk aldığımda beklemekten çok sıkıldım ve 7-8 saat sonra çıkardım,ama senin çıkarmamış olman iyi,çünkü ilk şarjı tamamlamadan çıkarmayın diye uyarı yazmışlar...Açıp kapama olayı;2-3 saniyede hazırda bekletme moduna giriyor;10 sn de kapanıyor...Bu arada Tr kullanma kılavuzu var haberin olsun archos.comdan indirip merak ettiklerine ordan da bakabilirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

saol tşk ederim gökhan
    yalnız kafam son mesaja takıldı sanki h..klemişsin gibi bir durum olmuş gibi
    varsa öle bişey bizde faydalanalım bu arada yarın ark.a gideceğim bu web pluginsi satın almak istiyorum kredi kartıyla alınabilir herhangi bir dorun olmaz heralde
    iyi günler

Hackleyemedim malesef
    Kredi kartıyla alışta sorun olmaz umarım çünkü ben ilk denememde canada dan almak istedim ve sıkıntı olmuştu...O yüzden other country seçerek almak daha iyi...Biraz fazla para vermiş olursun ama yapcak bişey yok...
  • arkadaşlar birisi şu plug ini alsın ve bizede nasıl yaptığını anlatsın..bu sarj olayına kafam takıldı hala devam ediyor acaba normalde sizde sarj bitince yeşil lamba yanıp sönüyormu benmi yanlış biliyorum??tam sarj olunca yeşil lamba yanıp sönecek deilmi?ben türkiye distrübitörünü aramayı düşünüyorum bir tel açıcam plug in için...
  • Şarj olayı ilk seferde uzun sürüyor,dediğin gibi dolunca yeşil ışık yanıp sönecek...
    Bu arada Türkiye Distribütörü hangi firmaymış?
  • archos türkiye distribitörü Angora Bulvarı

Orun Villaları, 1021. Sokak, No:4

Çayyolu / ANKARA

Tel : +90 241 75 88

Faks : +90 312 241 82 59
  • arkadaşlar normalvcdyi nasıl atacağım arcos a avseq dosyasını atıyorum çalışmıyor dosya türü özelliklerde dat dosyası diyor bunu nasıl seyrederim?
  • arkadaşlar neden kimse bişey yazmıyor normal vcd leri nasıl atıcağım arcosa vcd lerdeki avseq dosyasını (dat) diyor ve açmıyor mutlaka convertırmı kullanmalıyım?vcdleri bu cihaza direk atamazmıyım birde dvxlere altyazı nasıl gömülüyor ayrıntılı olarak bir arkadaş anlatırsa sevinirim..
  • 1 sayfa öncesine bakarsan vcd ve dvdyi direk attıgın zaman çalıştırmadıgını yazmış bir arkadaş zaten. yazı gömen programlarda forumda aratırsan çeşitle war sanırım. pocketdivx gibi bişi hatırlıodum mesela.

kablolu tvye bağlamayı deneyen oldumu ?
  • dijital tv kartıyla kayıt yapıp sonra divx yada wmv ya çevirip dvd kalitesinde atıyorum...süper sonuç...widyo klib vs...
  • divx veya wma ya nasıl çevireceğiz program adı varmı?
  • arkadaşlar wmp 11 kurdum eşitle diyorum aleti bağlayazıyor bir türlü archosa görüntü atamıyorum siz windovs media playerı kullanarak bu işlemi yapmıyormusunuz??aleti usb den bağlayınca tuşları çalışmaz oluyor doğrumu??usb den bağlayıp windovs media deviceyimi seçiyorsunuz yoksa hard drive deviceyimi? sorularımı yanıtlarsanız sevinirim...birde benim archos 4gb ama 3.6 gb gözüküyor bu sizdede böylemi neden 4 gözükmüyor içindeki videolardanmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 25 Kasım 2007; 13:10:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar wmp 11 kurdum eşitle diyorum aleti bağlayazıyor bir türlü archosa görüntü atamıyorum siz windovs media playerı kullanarak bu işlemi yapmıyormusunuz??aleti usb den bağlayınca tuşları çalışmaz oluyor doğrumu??usb den bağlayıp windovs media deviceyimi seçiyorsunuz yoksa hard drive deviceyimi? sorularımı yanıtlarsanız sevinirim...birde benim archos 4gb ama 3.6 gb gözüküyor bu sizdede böylemi neden 4 gözükmüyor içindeki videolardanmı?

wmp11 işlemi wifi üzrinden aynı modeme bağlantı yaparak oluyor diye biliyorum(Tr kullanma kılavuzuna bak)
    Usb den bağlayınca only charge dı sanırım yani sadece şarjı seçince hem şarj hem de kullanım sağlıyor...
    Usb bağlantı ayarlarını windoes kullanıyorsan windows seç...daha uyumlu olur...
    3.6 gözükmesinin sebebi de aynı bilgisayarlardaki gibi sistem dosyalarının kapladığı yerden,mesela windows yüklü bilgisayrından bak ordada örneğin 80 gb lık hdd 80den az gözükür...Bi sorun yok yanii rahat ol...

• arkadaşlar çok soru soruyorum kusura bakmayın ama 220 ye bağlanıp usb çıkışı veren adaptörler var onlardan kullansak zararı olurmu saatlerce sarj oluyor bilgisayar yanacak bu gidişle...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.