Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • docklardan al. pc goldda dvr station satılmakta sanırım. aylık dergisinde gostermiş.
  • bence dock alma,yazık o kadar paraya,al bi tane dediğin gibi usb charger gitsin,bende öle yapmayı düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

bence dock alma,yazık o kadar paraya,al bi tane dediğin gibi usb charger gitsin,bende öle yapmayı düşünüyorum...

Ben de Usb charger almayı düşünüyorum ama zarar vermez de mi?
  • sizin sarj süreniz nekadar siroyor ve pil nekadar gidiyor? 1 saat film izledim 2 çizgi gitti sizde durum nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

bence dock alma,yazık o kadar paraya,al bi tane dediğin gibi usb charger gitsin,bende öle yapmayı düşünüyorum...

nie yazıkki? kayıt yapmak istiosa zaten mecbur almak zorunda.hem cogu seyde kolaylık saglıo. yurtdışından kolayca getirtebilirsinizde. sonucda hiçbir goruntu yada fm olayı yok. problemde cıkmaz 100 euro altında oldugu için.

burda war mesela

http://www.bhphotovideo.com/c/shop/10994/Archos_Designs_Accessories.html

hem docklar archosun başlıca olayı yani.

• Aslında çok iyi bişey ama 200 ytl daha verilecek bişey değil yaniii,ne kadar tv den kayıt yapılır ki?Kim uğraşır?En fazla şarj olayında işe yarar...O yüzden diyorum fiyat uygun olsa alınırdı...
    Bu arada bende şarj iyi gidiyo sanki...Baya bi kullanıyorum,1-2 saatte hemen bitmiyo...Kullanımdan kullanıma değişir herhalde...Ben sabahları arabada 1 saat,gün içinde 1-2 saat kullanıyorum yarıya falan geliyo gelmiyo...Yarı yolda bırakmıyo:)
  • sarjı tam bitmeden felan sarj etsek bir sıkıntı çıkmıyor deilmi zaten usbyi bağlar bağlamaz sarj başlıyor pil yarımda olsa sarj oluyor...
  • arkadaşlar bu 605 alayım mı ya kafam takıldı 405 alacaktım ama 605 in dokunmatiği ve wi-fi aklımı karıştırdı napayım ve 605 i en ucuza nerden alırım...
  • bence 405 yerine 605 i alabilirsin ekran çözünürlüğü ve kalite çok iyi bende 405 e bakmıştım ama 605 aldım şnternette bir arkadaştan aldım forumdada ilanı vardı istersen pm atarım...
  • ayıptır sorması fiyat göremedim kaça aldın acaba?
  • ben archos 605 4 gb yi 300 ytl ye aldım...sıfır kutusunda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 26 Kasım 2007; 22:30:59 >
  • bhphotovideo.comdaki fiyatlar gayet uygun. türkiyeye gönderimde yapıolar diye okmuştum forumda. dockların gümrükte takılmıcaklarını göz önüne alırsak fiyatlar 80 dolar ile 30 dolar arasında deişmekte. 15 milyon usb şarja werene kadar 30 dolara mini dock alırsın tv outunda olur.
  • dewr arkadaşım getirebiliyosan,öyle bir şansın varsa bizde alalım...
    605 varken 405 de kim oluyo
  • dostum gittigidiyordan nasıl sipariş weriyorsan mantık aynı.sipraiş werirsen wermeden once mutlaka kontrol etmek gerekir yinede turkiyeye shipping warmı die.
  • güvenilir bi site midir?hiç alışveriş yaptın mı?yoksa ben de çok iyi fiyatlara satış yapan yerler biliyorum ama güvenlik first...
  • dostum alışweriş yapanlar war burada hatta sayfa bile acmışlar. yeterki 100 euroyu gecmesin. ve içinde fm vericisi olmasın.

http://forum.donanimhaber.com/m_19285663/mpage_1/key_bhphotovideo//tm.htm#19285663

link burda. bir cok fotografcı burdan malzeme ve makina temin etmekte. ben alışveriş yapmadım bu siteden ama başka sitelerden yaptım. cogu defa çivili ayakkabılar getirttim eastbay.comdan. 100euroyu gecmedigi içinde herhangibir vergiye tabi tutulmadı.

bir cok site war anlıyaacagınız.yeetrki siteyle birebir yazışın önlem olarak. turkiyeye kargo yolluyolarmı? önemli olan soru bu..
  • merhaba ark.lar bende 605 wifi 30 gb aldım webpluginide yükledim fakat int. hala bağlanamadım.
    saat ayarları ve language region ve başka ayar varsa yazabilirmisiniz ?birde key gerektirmeyen yerler mesela alışveriş merkezine gittim(profilo)
    automatic sçiyorum dhcp connect diyorum bağlanmıyor sinyalde iyi .m.köyde çalıştığım için sokakta çekebilen yerler var keysiz bugünde oralarda denedim
    yine olmadı.
    yardımlarınızı bekliyorum birde bu pma 400 diye bir modeli var archos 605 aynı hatta ekstra özellikleri var gibi
    direkt tvden kayıt wifi hatta b aparatı var etherneti direkt bağlayabiliyorsunuz.bilgisi olanlar varsa bu pma 400 hakkında yazarsa ii olur
    archosun kendi sitesinde göremedim
  • azazel_666 web plug ini nereden ve nasıl yüklediniz? ücretş nekadar tuttu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

azazel_666 web plug ini nereden ve nasıl yüklediniz? ücretş nekadar tuttu?

www.archos.com dan yukleyebiliosun . fiyatıda 30 euro.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

merhaba ark.lar bende 605 wifi 30 gb aldım webpluginide yükledim fakat int. hala bağlanamadım.
    saat ayarları ve language region ve başka ayar varsa yazabilirmisiniz ?birde key gerektirmeyen yerler mesela alışveriş merkezine gittim(profilo)
    automatic sçiyorum dhcp connect diyorum bağlanmıyor sinyalde iyi .m.köyde çalıştığım için sokakta çekebilen yerler var keysiz bugünde oralarda denedim
    yine olmadı.
    yardımlarınızı bekliyorum birde bu pma 400 diye bir modeli var archos 605 aynı hatta ekstra özellikleri var gibi
    direkt tvden kayıt wifi hatta b aparatı var etherneti direkt bağlayabiliyorsunuz.bilgisi olanlar varsa bu pma 400 hakkında yazarsa ii olur
    archosun kendi sitesinde göremedim

wifiden ayarlarını tekrar kontrol edebilirsin. izin mi wermiyor baglanmana plugini yuklemeden onceki gibi yoksa bağlanmıyormu?

pma 400 de burdaki linklerde acıklama war..sitesinde de war ama acıklama sayfası yok.eski bi alet olabilir.acıklama 2004 yılına dayanıyor zaten.

http://www.linuxdevices.com/news/NS8307749263.html

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.