Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB-- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: azazel_666

merhaba ark.lar bende 605 wifi 30 gb aldım webpluginide yükledim fakat int. hala bağlanamadım.
    saat ayarları ve language region ve başka ayar varsa yazabilirmisiniz ?birde key gerektirmeyen yerler mesela alışveriş merkezine gittim(profilo)
    automatic sçiyorum dhcp connect diyorum bağlanmıyor sinyalde iyi .m.köyde çalıştığım için sokakta çekebilen yerler var keysiz bugünde oralarda denedim
    yine olmadı.
    yardımlarınızı bekliyorum birde bu pma 400 diye bir modeli var archos 605 aynı hatta ekstra özellikleri var gibi
    direkt tvden kayıt wifi hatta b aparatı var etherneti direkt bağlayabiliyorsunuz.bilgisi olanlar varsa bu pma 400 hakkında yazarsa ii olur
    archosun kendi sitesinde göremedim

son firmware i yükle bide öle dene bana da olmuştu saat olayı...

• web plug in için arcosun sayfasına giriyorum satın al diyorum code felan soruyor oralara ne yazılıyotr birde ülkeler içinde türkiye yok other contry diyincede web plug in çıkmıyor? bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

web plug in için arcosun sayfasına giriyorum satın al diyorum code felan soruyor oralara ne yazılıyotr birde ülkeler içinde türkiye yok other contry diyincede web plug in çıkmıyor? bilgisi olan varmı?

archos.com -> online store -> soldan generation 5 plugins->add to basket->Discount Code:indirim kodu bu kod yok zaten bizde->proceed to checkout->http://www.archos.com/cgi-bin/shop/address.cgi bu sayfadan bilgileri gir(kırmızı yıldızlı olanları girsen yterli)->continue checkout->sonrasını sen yaparsın
    Türkiye diye seçim yok galiba,ben vardı diye hatırlıyordum...Sen yazarsan yaz yanii....
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--
     --ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhns -- 28 Kasım 2007; 10:51:06 >

• son firmware yüklemiştim zaten deneyecek bi yer bulamıyorum ki bi bulsam saat ayarlarınıda yaptıktan sonra olmazsa elimizde patlayacak valla
  • yaa o olay bana da olmuştu ama ayarlardan düzelmişte olabilr...onları kurcala biraz...bi de başka bir yerden girmeye çalış,cafe alışveriş merkezi vs...
  • bugün girdim profilodan ana sayfasına girebildim ordan şifre falan istedi profilo için ama ekran görüntüsü çok güzeldi..
  • sorun yok yanii... iyi sevindim...
  • gökhan başka bi yer daha buldum sinyal süper şifre falanda yok ama girmdi
    neye göre girip neye göre girmiyo acaba?
  • yaaa onu çözemedim,mesela ben bauhaus da giremiyorum,carrefour da giriyorıum,okulda hem kantinde hem fakültelerde cok rahat giriyorum...sebebi nedir çözemedim araştırmak lazım...bişey bulusan sölerim...
  • arkadaşlar web plug ini alırken kredi kartımızdan 29.9 euro çekiliyor deilmi başka bir vergi vs biniyormu?sadece 30 euro deilmi?
  • ekstre gelsin sölerim...
  • vergisi dahildir. odediign şey yazıo ekstrede. vergi olsa onaylamadan once ustune ekleyip sunardı sana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewr

bhphotovideo.comdaki fiyatlar gayet uygun. türkiyeye gönderimde yapıolar diye okmuştum forumda. dockların gümrükte takılmıcaklarını göz önüne alırsak fiyatlar 80 dolar ile 30 dolar arasında deişmekte. 15 milyon usb şarja werene kadar 30 dolara mini dock alırsın tv outunda olur.

30 dolara gelse iyi kargo ücretiyle 70 doları bulur o. Bence sadece sarj için en iyisi usb şarj
  • quote:

Orjinalden alıntı: akiran

quote:

Orjinalden alıntı: dewr

bhphotovideo.comdaki fiyatlar gayet uygun. türkiyeye gönderimde yapıolar diye okmuştum forumda. dockların gümrükte takılmıcaklarını göz önüne alırsak fiyatlar 80 dolar ile 30 dolar arasında deişmekte. 15 milyon usb şarja werene kadar 30 dolara mini dock alırsın tv outunda olur.

30 dolara gelse iyi kargo ücretiyle 70 doları bulur o. Bence sadece sarj için en iyisi usb şarj

haklısın 30 dolarlık şey 60 dolar olur ama zaten herhangibi yerden temin etmek isitosan daha fazlasını gozden cıkarman gerekicek.archosun başlıca olayı docklar die yinelemek istemioum.

ki 124 milyon işte.. süper fiyat dısarıda zaten 80 dolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 30 Kasım 2007; 1:55:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: akiran

Bakın ne buldum. Şu sayfaya bi göz atın.

çok sağol bu çok iyi oldu walla...
  • valla akira saolasın bide biseyt sorucam hangsini alalım dvr sation mu trave adaptör dock mu?
    bi öneri sunarsanız cok iiii olur
  • arkadaşlar linkteki fiyatlar çok iyi bir yanlışlık olmasın archosun cihaz fiyatları piyasa ile aynı ama aksesuarlar çok ucuz sipariş veren oldumu?
  • mavi köşede archos 605 ve kırmızı köşede ipod touch...bakalım kim kazanacak...
    müthiş kapışma için tıklayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar linkteki fiyatlar çok iyi bir yanlışlık olmasın archosun cihaz fiyatları piyasa ile aynı ama aksesuarlar çok ucuz sipariş veren oldumu?

yurtdışında en pahalısı olan dvr station zaten 80 dolar arkadaşım.en ufak dockda 30dolardan başlıo dısarıda.. gayet normal.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.