Şimdi Ara

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
2
Favori
65.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine yeni elime geçti.şimdi bilgisayardan şarj ediyorum.Tam şarj olmadığı halde meraktan biraz karıştırdım.İçindeki yüklü olarak gelen videolara bir göz attım.Görüntü kalitesi mükemmel ötesi.800*480 çözünürlüğü var ama en az bir LCD televizyonun kalitesine sahip.Dokunmatik ekranın nasıl olduğunu merak ediyordum.Ama oldukça kullanışlı.ister dokunmatik ekrandan ister de tuşlardan kullanmak mümkün.Dışarıya ses verebiliyor ama pek de ahım şahım bir ses verdiğini söylemek soğru değil.Ama genelde kulaklıkla kullanacak biri olarak bence yine de iyi.Kulaklıkla ise beklediğimin ötesinde ses kalitesine rastladım.İçinden çıkan kulaklık dışında birşey kullanmamış olmama rağmen ses kalitesi çok iyi.Şimdilik yanlızca içindeki parçaları dinledim o yüzden bas olarak ne kadar iyi anlamak için bir Şebnem Ferah dinlemek lazım.Resimlere de çeşitli slayt şovlar yaptırmak mümkün.tek parmakla resme biraz bastırıldığında ise zoom yapılmış oluyor.Resimler arka plan resmi olarak da ayarlanabiliyor.Wifi yi de denediğim gibi yorumlarımı yazıcam.resmi sitesinde 260 gr olduğu yazıyor.Birçok kişiye göre oldukça büyük ama ben neredeyse her türlü elektronik aletin büyüğünü severim.Sonuçta her zaman en büyük en özellikli ve en kullanışlı olandır.Radyosu yok.Ama 80GB lık bir arşiv elimdeyken kim takar radyoya.4.3'' ekran.17 saat müzik 5.5 saat video izlemeye olanak sağlıyır.Tasarımı da harika.Ve kullanmak çok zevkli.

KUTU İÇERİĞİ:1 archos 605 wifi 80gb
    1 usb kablosu
    1 DVR STATİON adaptörü
    1 stero kulaklık
    2 adet stylus kalemi
    1 koruyucu kılıf(neden taşıma çantası demediklerini anlamadım)

Ben neredeyse cowon A2 alacaktım.Asla keşke A2 almış olsaydım diyeceğimi de sanmıyorum.Bir de shure E2c-n ve DVR STATİON geldimi dünyalar benim oldu demektir.
    Kesin olarak yorumlar yapmam için de şarjın dolması ve biraz kullanmam gerekiyor.

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

edit:
    resim alıntıdır

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 124yusuf -- 1 Ekim 2007; 16:39:28 >

• hayırlı olsun cok guzel ürün.ayrıca cowonun buna tam olarak rakip ürünü a2 degil q5 tir.
  • Tabiki ki Q5 ama tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil,daha büyük,ve tabi en önemlisi ise fiyatı da çok daha fazla.Ben Q5 beklerim diyodum.Ama daha Amerikada bile yok.ve 2 çeşit hafıza boyutuna sahip.40-60
    Archos 605 ise 4-30-80-160
  • PDF uzantılı dosyaları açıyor.mVe makinanın içinde birçok dilde PDF dosyası olarak kullanma klavuzu konmuş.Daha önce de söylediğim gibi kullanmak çok basit ve zevkli.
  • yaw bende bundan var wifi olayında yolda orda burda internete girmek istiyorum ama karşıma WPA şifresini girmek için bir şey gelio. Şifreyi de biliorum ama "0123456789 ve abcdh" sayı ve harflerinden başka bir şey cıkmıyo. e şifre atıyorum 1s12fdsg21gp gibi bir şey ise s,p,g harflerini yazamadığım için şifreyi giremiyorum. onu nasıl düzeltebilirim... ya da sende de aynı şey oluyor mu?
  • Bende hiç böyle bir sorun olmadı.Ama şifreli yerlerde şimdi hatırlayamadışım birşeyler istiyor.Birçok yer wireless a geçtiği halde şifre koyuyor ve ne yazık ki her yerden girmek zorlaşıyor.Ben beyoğlunda internete girdim cadde boyunca belediye tarafınmdan wifi imkanı verildiği için tüm hatta internete ücretsiz girilebiliyor.Sadece evde daha internete giremedim.O da modemden.onu da hallettim mi bilgisayara ihtiyaç duymam.
  • Birkaç resim çektim ve sizlerle paylaşmak istedim.

Bu arada birkaç da bilgi vereyim.Hard diske yüklediğimiz bilgiler Archos 605 in codeclerine uyumlu ise açılabiliyor.Ben bilgisayara format atmadan tüm bilgileri yedeklemiştim.Ve gönderdiğim dvixleri, fotoğrafları açılabiyordu.

DVR stationla T.V den kayıt yaptım zaman ayarı,katilesi, boyutu, filan baya kaliteli olmasını sağlıyor.DVR stationun USB hostundan fotoğraf yolladım oldukça hızlı 810mb yaklaşık 3.5 dakkada yüklendi.

Bu arada 2 aydır stuff dergisinde övülüyor.Öyle ki geçen ayki sayısında PARANIZI HAK EDEN EN YENİ ÜRÜNLER karşılaştırmasında 1 numarada yer alıyordu.

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok da büyük değilmiş yaf
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

çok da büyük değilmiş yaf

kesinlikle

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 124yusuf -- 12 Ekim 2007; 19:52:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 124yusuf

quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

çok da büyük değilmiş yaf

kesinlikle

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

ama daha da küçük yapılabilirdi ..mesela tuşlar hoparlörün yanına konsa ya da hoparlör olmasa ve tuşlarda kenarlara konsa d2 gibi..tam süper olurdu

• Ben de 160gb lık var siz internete girmek için herhangi bir ücret ödediniz mi? ödemediyseniz nasıl hallettiniz ayrıca alt yazılı divxler için de cinema plugin ini almam gerektiği konusunda bir uyarı veriyor yani benim sorum siz bu olayları paraylamı hallettiniz yoksa başka bir yolu daha var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dıkşın -- 13 Ekim 2007; 4:41:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dıkşın

Ben de 160gb lık var siz internete girmek için herhangi bir ücret ödediniz mi? ödemediyseniz nasıl hallettiniz ayrıca alt yazılı divxler için de cinema plugin ini almam gerektiği konusunda bir uyarı veriyor yani benim sorum siz bu olayları paraylamı hallettiniz yoksa başka bir yolu daha var mı?

İnternet wireless olduğu için hiçbir ücret ödenmiyor.Daha altyazılı birşey yüklemedim birkaç gömme altyazılı film var sadece.Plug in e gelince satın alıp birçok özellik ekleniyo ama bir yabancı forumda ücretsiz yüklenebilmesi ile ilgili birşeyler söyleniyordu.İyice araştırırsan bulursun sanırım.

Bir de altyazıları dvixle aynı dosyanın içine aynı isimle atmayı dene.Cowon A2 deki gibi.Belki bu da halledebilir.

Bu da DVR station:

--ARCHOS 605 WİFİ 80GB--

• aslında sormak istediğim browser olayıydı. anladığım kadarıyla sizler girebiliyorsunuz. ben amerikadan almıştım acaba türkiyeden alınan modellerinde plug-inleri içinde mi geliyor. ben internete girmek istediğimde bana browser plug-in'ini indir diye bir ekran çıkıyor.
  • alt yazılı filmleri çalıştırıyor ben bu gün denedim ancak ses uzantısı lamemp3 olması gerekiyor onun dışındaki filmleri çalıştırmıyor sadece ses dosyasını değiştiren bir converter var mı sonuçta video convertlemek uzun sürüyor
  • adaptöre bakarsak amerikadan gelmiş ortalama ne kadar tuttu toplam gümrükte bi sorun çikiyo mu?
    bende 4 gb lik modeline bakiyom ama işte cesaret edemiyom amerikadan getirtme işine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasapcan -- 14 Ekim 2007; 20:55:48 >
  • merhaba arkadaşlar, ben de archos kullananlara katıldım. 80 gb 605 wifi dün elime geçti. ekran kalitesi harika, en çok tv den kayıt yapmayı merak ediyorum ama daha deneyemedim. dün sadece şarj ettim, wireless a bağlandım, kullanım kitabına baktım o kadar.
    bilgisayardaki dosyaları görmeye çalıştım ama olmadı, bunu yapan var mı?
  • selam arkadaslar.
    benim elimde gmini 500 var. satip, 605 almak istiyorum ama piyasasini hic bilmiyorum. gmini 500 u kac paraya satabilirim, makul fiyati nedir yani bunun?

satabilirsem, yurtdisindan bi 605 alicam, super olcak hersey.

tesekkurler...
  • Benim 605im de bugun elime geçti,forum donanımda kesin bir sayfası vardır dedim baktım ve karşımda.Archos kullanıcıları burda toplanabilir.Böylece merak edilenler cevaplanabilir.Mesela ben 2 saattir şarjda tutuyorum cihazı ne zaman dolacak merak ettim?Kaç saaat sürüyo gerçekten yaaaa
    Plugin nasıl yükleniyo?Bunu beleşe getirebilir miyiz? vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: olric71

merhaba arkadaşlar, ben de archos kullananlara katıldım. 80 gb 605 wifi dün elime geçti. ekran kalitesi harika, en çok tv den kayıt yapmayı merak ediyorum ama daha deneyemedim. dün sadece şarj ettim, wireless a bağlandım, kullanım kitabına baktım o kadar.
    bilgisayardaki dosyaları görmeye çalıştım ama olmadı, bunu yapan var mı?

usb bağlantısı yapınca sadece şarj yada bağlantı diye soruyor,sadece şarjı seçmezsen o zaman dosyaları program gerektirmeden görüntüleyebiliyorsun.Bende xp sp2 yüklü bilgisayarımda sorun çıkarmadı.Tvden kayıt da dvr station(ayrıca satılır) ile oluyor umarım almışsındır yoksa hayal kırıklığına uğrama.

• quote:

Orjinalden alıntı: dıkşın

alt yazılı filmleri çalıştırıyor ben bu gün denedim ancak ses uzantısı lamemp3 olması gerekiyor onun dışındaki filmleri çalıştırmıyor sadece ses dosyasını değiştiren bir converter var mı sonuçta video convertlemek uzun sürüyor

xilisoft video converter ı dene,her türlü dosyayı (video ses ) her türlü formatta dönüştürür.Tavsiyemdir...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.