Şimdi Ara

Arcitic Cooling Freezer7 Pro ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında başlığı tam bulamadım ama olsun Gigabyte GA-945PLM-S2 Mini-Atx Anakartım ve Pentium D (3ghz) işlemcim var 'Arctic Cooling Freezer 7 Pro' Fan Takmak istiyorum fakat güvenemiyorum ya alırsam da büyük gelip sığmazsa diye. (LGA 775 işlemci giriş soketi)
    Bana yardımcı olabilir misiniz acaba eğer aranızda kullanıp ta deneyen var mı acaba? veya önerisi, fikri olan?

şu anda Arctic Cooling'in İşlemci ile birlikte gelen fana benzer bir fanı var 50 -65C de geziyor.

Ram şu anda solda eğer gerekli olursa sağ tarafa geçiripyer açabilirim birkaç cm ve ayrıca da Ati X550 Fansız ama üzerinde aliminyum soğutucu olan Bir ekran kartım var.

Dediğim gibi Çözüm önerilerinizi, görüşlerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0mc0m -- 24 Haziran 2007; 23:01:26 >

• sen hiç kafaya takma o işlemcinin üstünde gelen intel işlemcinin orjinal stock fanıdır freezer pro tek yazın kullanma cunku hıc farkı olmuyor stock :D fanla kısın 35*50 arası suan 60 derece dısarısı 41 yakıcı bır sıcaklık :D
  • yok stock fanı değil fanı değiştirmiştim yine arctic cooling aldım :D ama bu sefer 40 derecelerde gezen sıcaklık 50 60 dereceye çıktı bu yüzden freezer 7 pro almayı düşünüyorum ama anakartıma büyük gelirse diye alamıyorum bu yüzden önerierinizi bekliyorum anakart modelimi yukarıda verdim bi de yukarıdaki yazıyı güzelde okumanızı ve öyle cevap vermenizi tavsiye ediyorum :D

Not: şimdiki fanım 3 pinli
  • AC Pro 7 için bir Anakart uyumluluk tablosu falan varmı acaba ben bulamadım bir yerlerde resmi sayfasında falanda yok
    Yeni Nesil Gigabyte Anakartlarla çalışmasında bir sıkıntı olurmu acaba
    X38 DQ6 falan?
  • www.firebal.net e bak istersen. ben kullanıyorum bu soğutucudan ve de çok memnunum.
  •  Arcitic Cooling Freezer7 Pro ??

Pentium D 930 3.00Ghz. Bu pentium d'ler bu kadar ısınıyomuydu ya. Benimkinde ısının ı ' yok(tu) Şimdi de yok sayılır ama var yine de. Eskiden bu sıcaklıktan daha bile az oluyodu. 25-30 derece boşta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.