Şimdi Ara

Arctic Freezer 36 DUO - 1199TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyat güzel duruyor. Zaten markayı anlatmaya gerek yok.

Youtube testlerde sıvı soğutmaları tokatlıyor bu soğutucu merak eden bakabilir.

Arctic Freezer 36 DUO - 1199TLteknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Arctic Freezer 36 DUO - Intel / AMD Uyumlu, 4x Isı Borulu, 2x12cm PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00123A) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/arctic-freezer-36-duo-intel-amd-uyumlu-4x-isi-borulu-12x2-pwm-fanli-islemci-sogutucu-ar-acfre00123a.html

• üstüne 200 koy bunu al konudaki ürünü bu tokatlıyor.
    onun dışında teknobiyotikten hiçbirşey almam ben
    https://www.gaming.gen.tr/urun/384770/thermalright-peerless-assassin-120-tl-c12-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  • unununium U kullanıcısına yanıt

o fan slotlarını kapatıyor ama. teknobiyotikten ben de bir şey almam bu arada adamlar bana yanlış ürün gönderip iade edince kargo parası kestiler.

• ben aldım çok kez hiçde bi sorun yaşamadım.

Soğutmada Arctic'den şaşılmaması gerektiğini düşünüyorum şahsen.

Alman güven veriyor belki ondandır

• Hepsiburada'da an itibariyle 1.234 TL. Fanları sadece 400 küsür kaçmaz fiyat.

• Özellikle intel sistemler için harika bir soğutucu lga1700 için içinden çıkan kontak çerçevesi ile TR assassin ile aynı değerde soğutuyor ve çok çok daha sessiz. Ürün çok şık iki adet arctic p12 pwm pst + intel sistemler için kontak çerçevesi hatrı sayılır miktarda da arctic mx6 macun çıkıyor bu fiyata mükemmel. Teknobiyotik axess ile anlaşmalı çok az vade farkıyla 1.199 fiyatından 9 taksitle aldım çok iyi fırsat oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 9 Ekim 2024; 19:52:3 >

• dukeler kullanıcısına yanıt
    evet hocam rami önce takarsanız sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.