Şimdi Ara

Arctic Cooling Twin Turbo ve Palit 9800GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twin turbo soğutucu palit 9800GT ye olurmu acaba? Sitesinde 9800GT ler için uygun diyor fakat bildiğim kadarıyla palitin kartları referans tasarımdan farklı.Montajda problem yaşar mıyım?

Bir diğer sorum da bu arctic cooling ürünlerini neden hiçbiryerde bulamıyorum.Bütün sitelerin stoklarında tükenmiş görünüyor.Ürünü alabileceğim herhangi bir site veya ne zaman stoklara gireceğini biliyor musunuz?
    Şimdiden Teşekkürler

• çok zor sordum galiba yaw.
  • hepsiburada.com da war.ben firebaldan aldım cok memnunum.
  • Bence en sağlıklı bilgiyi firebal'dan alabilirsin. Bence orası ile irtibata geç!

quote:

Orjinalden alıntı: somekindofdevil

Twin turbo soğutucu palit 9800GT ye olurmu acaba? Sitesinde 9800GT ler için uygun diyor fakat bildiğim kadarıyla palitin kartları referans tasarımdan farklı.Montajda problem yaşar mıyım?

Bir diğer sorum da bu arctic cooling ürünlerini neden hiçbiryerde bulamıyorum.Bütün sitelerin stoklarında tükenmiş görünüyor.Ürünü alabileceğim herhangi bir site veya ne zaman stoklara gireceğini biliyor musunuz?
    Şimdiden Teşekkürler
  • hepsiburada da yok maalesef.ne twin turbo ne de accelero s1 rev2 bulabiliyorum.firebal a mesaj attım ocak sonunda stoklarımızda olmasını bekliyoruz demişler.maalesef 1 ay daha bu gürültüyü çekmek zorunda kalacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somekindofdevil

hepsiburada da yok maalesef.ne twin turbo ne de accelero s1 rev2 bulabiliyorum.firebal a mesaj attım ocak sonunda stoklarımızda olmasını bekliyoruz demişler.maalesef 1 ay daha bu gürültüyü çekmek zorunda kalacağım.

Ben de yakın zamanda internet üzerinden Palit HD4850 aldım. Sitede referans kart resmi vardı o yüzden aldım ve elimdeki Akasa Vortexx'i kullanacaktım. Fakat referans değil klasik Palit soğutuculu bir kart geldi. Biraz modifiye ile uydurdum Vortexx'i. Kartlar değişik olsa da, Akasa Vortexx gibi daha komlike bir cihazı uydurduysam sen Accelero'yu rahat rahat uydurursun bir ekran kartına çünkü sadece çekirdeğe temas ediyor Sorun dahi çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeVeRaL -- 4 Ocak 2009; 12:49:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.