Şimdi Ara

ARCTIC Liquid Freezer III 360 için Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ARCTIC Liquid Freezer III 360 soğutucu almayı dusunuyorum bu sogutucuya uygun kasa arıyorum kasa toza vs karsı dayanıklı olsun ıstıyorum en onemlısı sogutma konusunda basarılı bır kasa olsun ıstıyorum fiyatıda f/p olsun ıstıyorum umarım cok sey ıstemıyorumdur :)

• Yukariya 360mm takilabiliyor, beyaz renk secenegi de var, Turkiye fiyati yurtdisina gore uygun sanirim firma local fiyat belirlemis.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için tşk siz bu kasayı kullanıyormusunuz??

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aycin kullanıcısına yanıt

Yok hocam benim buyuk kasalara alerjim var  Bunun ust modeli olan ZOFOS Ultrayi bir arkadasima aldirdim gayet memnun kullaniyor suan

• https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mpg-gungnir-100d-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,449798939.html

• Bu soğutucunun radyatörü diğer markaların radyatörlerden daha kalın. 360 destekliyor yanılgısına düşmeyin. Anakartın mosfet soğutucularına değmeyeceğinden emin olmanız gerek.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

kesinlikle. mutlaka tavandan anakarta mesafe olcumu yapin hocam sonra pisman olursunuz. radyator + fan kalinligi + ustune biraz pay varsa sorun yasamazsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lianli lancoll 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lian li lancool 216. İncehesap cuma indirimlerinde ekseriyetle 3500 liraya düşüyor. O fiyata daha iyisini alamazsın. Önde 2 160lık fan geliyor, arkada da egzoz fanı var. Tepeye de sen 360lık takacaksın zaten tamamdır. Daha sonra alt tepsiye 2 fan takarsın yazın canavar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.