Şimdi Ara

Ard Arda bozgun acaba ne yapmak lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeminlen oyundan sıkılıyom bir seferinde burıraktım yeniden başladım

• kapat oyunu film izle anime izle dizi izle farklı oyun oyna felan yapacak aktiviteler çok dışarı çık gez diyeceğim ama havalarda soğudu :)
  • Biraz ara ver duo girmeye çalış bazen kötü gittimi gidiyor o günlerden biri olabilir.
  • ben gold olduktan sonra arada zevkine giricem şuanda resmen sorumluluk gibi geliyo
  • Maksimum 3 oyun üst üste kaybettikten sonra bir ara ver ve bu verdiğin arada kafanı dağıtacak birşeyler yap. Yani ara verdiğin zaman yaptığın şey LoL ile tamamen alakasız birşey olsun. Mesela ben belgesel kanallarını çok sıkı takip ederim, giderim nat geo hd, discovery veya encyclo'da o an ilgimi çeken ne varsa onu izlerim.
  • Lose alıyorum diye oyunu bırakanıda ilk defa görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim git müzik dinle tribe falan gir sonra geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xx_RazorBlade_xX

yeminlen oyundan sıkılıyom bir seferinde burıraktım yeniden başladım

Kendine bir şans daha tanı, kendine güven kazanabileceğine inan düzgünce oyna.

sonra yine kaybedip burada ağla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 6 Ekim 2013; 0:36:19 >
  • Ara ver bir süre, bolca stream izle o arada. Çok oynamak istersen eğlencesine aram at.
  • burırakma kardeşim burırakma davem et oynamaye
  • streamden de karılı kızlı şeyler izliyoz
  • gusül al
  • Aram gir ve ya hiç oynama
  • Ben gold oldum amacıma ulaştım bıraktım cok nadir giriyorum şimdi bir süre kafamı dinlemek istiyorum. Şimdi bi 3k ip daha kasıp rune page alıcam. Dahada bi tek first win almak için girerim sezon sonuna kadar. Başka oyunlarda takılıyorum değişiklik oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.