Şimdi Ara

Ard. Warrıoru için +7 Ex ii mi, +7 Giga mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selamlar.Benim ardream Warrıor um var eline +7 ex ii(rebirth) mi alıyım,+7 Giga(rebirth) mı.

+7 Giga 155 ap
    +7 Ex ii 170 ap

bence giga daha iyi ama ap si düşük.Siz ne düsünüyosunuz bu konuda? Hangisiyle daha fazla Damage vururum?

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Bence ii . Ardream Ks mekanı. Atağa ihtiyacın olacak .
  • bence giga ardreamda ax dager takan çok az player war sağlam girersin öbür türlü bilemicem...
  • tabi ki İİ
    bizde de giga +7 vardı kullanmadık cok dusuk vuruyo
    hele hele arenada asaslar 400 ac bassın
    damageler 150 lere dusuyo
  • Giga süper hızlı kullanmayı bilirsen çok süper ama kuLLanamıyorsan İİ de GÜsel SilahTIr
  • Yorumlarınız icin tesekkürler.Lütfen konuya bakanlardanda yorum bekliyorum..
  • Up.Yorum lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    +8 Raptor mu +7 HB mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ardreamde İİ Daha İyi Olur Senin İçin.
    Ama İyi Combo Yaparım Diyorsan Tabikide Giga
  • andream adam için giga almak çok saçma
    +7 exp ii yi derim çünkü orada cok ks oluyo
    gigayı 70+ lar takar ama andreamda ap lazım
  • ii tabi ki de
  • Çok şey değişmeyecek gigada alsan ii de alsan sonuç olarak 2 side +7 ve çok iyi dmg vurmayacaklar. +3 rb exc blade ax falanda düşünebilirsin. Gigada bonus var hiç olmazsa ii de oda yok. ii de ap var diyeceksiniz ama oynayacak dmg miktarı 15 20 yi geçmez birde o açıdan bakmak lazım. Adam akıllı +8 tota gibi bir item falan aladabilirsin o paraya.
  • andream da tabiki de İİ kullan...
    mümkünse artısı yüksek glave de olabilir.
    veya reb.+4 raptor manyak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman21

andream da tabiki de İİ kullan...

Raptor +4 rebirth kullandın mı bilmiyorum ama öyle manyak falan değil dmg leri çok fark etmiyor... Bir warrioru warrior yapan takıları ve armorlarıdır bunlar sağlam değilse silahdan verim almak imkansızdır. Mesela bizim Birant(cynic) +7 giga ilede akıyordu Ardream'de çünkü adamın takıları ve armorları kusursuzdu:) Başka bir örnek kartakont(el_morad) +2rb exc raptor kullanıyor öyle aman aman bir silah değildir ki adam akıyor çünkü iç itemleri çok iyi. Görev takılarıyla +12 str takılarla +7 chitin setle kullanılan bir silahın hiçbir anlamı yok. Aşağı yukarı hepsinin dmg leri aynıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: uzman21

andream da tabiki de İİ kullan...

Raptor +4 rebirth kullandın mı bilmiyorum ama öyle manyak falan değil dmg leri çok fark etmiyor... Bir warrioru warrior yapan takıları ve armorlarıdır bunlar sağlam değilse silahdan verim almak imkansızdır. Mesela bizim Birant(cynic) +7 giga ilede akıyordu Ardream'de çünkü adamın takıları ve armorları kusursuzdu:) Başka bir örnek kartakont(el_morad) +2rb exc raptor kullanıyor öyle aman aman bir silah değildir ki adam akıyor çünkü iç itemleri çok iyi. Görev takılarıyla +12 str takılarla +7 chitin setle kullanılan bir silahın hiçbir anlamı yok. Aşağı yukarı hepsinin dmg leri aynıdır.

ben armorlar yada uniqler konusuna girmedim...
    elbetteki iç item önemli hemde çok önemli...
    zaten sende lupus varsa iron neklekli adamı kesmen hayal olur.
    bizim konumuz weaponlar.

sence +7 ii mi +7 giga mı ? diğer itemleri hesaba katmadan ve playerler eşit diye düşün.

• ARDREAM KS YERI DOGRU AMA KS ATAGA BAKMAS SERIILIGE BAKAR VE VE EN SERII SILAH
    TOTO+7 1H GIGA +7
    AP BIRAS AZ OLUYOR AMA ACAYIP SERI BIDE COMBO YAPARSAN HER ADA SENDE KALIR BIDA YANINA KALKAN AL GIGANIN BONUSLAR SUPER ARDREAM DE TOWN A GIRER CIRIT ATARSIN
  • arkdaşlar silahı taşıyacak takıdır. takılar sağlamsa her türlü akarsın ama ardreamda +7 giga bence çok iyi bir seçim değil ama 11 dex bonus yüzünden çok seri vurduğu söyleniyor

eğer takılar sağlamsa raptor al akarsın
  • İtemlerim,
    fp+8 set
    str12 1hp dual ring
    lupus+1
    str10 dual küpe
    str12 1hp belt

ex ii mi giga mı alıyım bu itemlere göre..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.