Şimdi Ara

Arda Galatasaray formasıyla dalga geçiyor. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru söylemiş. İyi bir pazarlama olayı ama Galatasaray'ın formaları renkleri değil. Medyanın gazına gelmeye devam edin
  • Bu formaların tasarlanmadan önce futbolculara danışılması gerekmez miydi? Formayı giyecek olan Adnan kardeşler değil, futbolcular sonuçta. Şahsen bana da "Alın bundan sonra bu pembe formaları giyeceksiniz" deseler Arda'nın verdiği tepkiden daha azını vermezdim..
    not: yalovasporluyum
  • Arda'yı gs.den ayırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu ayaklara fazla gelmeyin. Arda'ya sahip çıkmamız lazım.
  • Arda'nın dışarıda tercih ettiği rengi burada kalkıp kimse tenkit etmesin. Adam istediğini giyer. Ancak milyonlarca taraftarın giydiği, futbolcuların milyonlarca kişi tarafından takip edildiği bir ortamda pembe formanın ne kadar saçma ve gereksiz olduğunu Arda gibi pembe rengi seven bir kişinin söylemesi çok güzel olmuş. Gerçek Galatasaray taraftarı gibi düşünmüş, kasamıza ve cebimize para girsin amacıyla değil.

Hala bu formanın Galatasaray forması olmadığını canlı yayında tekrar söylüyor. Sözünün arkasında duruyor. Umarım birilerine ders olur bu konuşmaları.

Bu bir pazarlama yanlışıdır. Benzeri bir konuda da aynı şeyleri yazdım. Esas suçlu, bu görüntüleri basına malzeme olarak verip, Arda'yı yem olarak kullanandır.
  • Ben o pembe ve mor formayı, Galatasaray'a yakıştıran herkesin soluna sopuna küfür ettim. Arda az bile demiş. Aykırı renkmiş, öyleymiş, şöyleymiş. Galatasaray'ın rengi bellidir Sarı-kırmızı, yada birleşimi en fazla turuncu yaparsın. Bak bakalım ekolü olan takımlar Madrid,Milan,İnter öyle salakça formalar yaptırıyor mu?
  • Arda'ya sallamak onların istediği şey şu anda deli gibi bekliyorlar galatasaraylılar arda'ya sallasında bize malzeme çıksın diye 2 senedir bu malzemeyi veriyoruz ya artık oturun bir düşünün yorum yapmadan medyanın oyunlarına gelmeyin kardeşim kolay olan küfür edip sallamak,zor olanı seçin bir kerede kazanma yoluna gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

Recep Tayyip Erdoğana tepki verildiğinden beri Gs ye her koldan saldırılıyor.Tesadüf mü sanmıyorum...

Her bölümde siyaset ve provokasyon yapıyorsun, hayatın hükümete saldırmak olmuş. Biraz nefes al.

Bazıları biat kültürüyle yaşayamıyor, haksızlığa yanlışa tepki vermeden duramıyor işte naparsın.

+1905.Bilinçli bir şekilde yıpratma çalışması var takım üzerinde.Hiçbir takıma olmadığı kadar.İster istemez art niyet arıyor insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Chevolution

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

Recep Tayyip Erdoğana tepki verildiğinden beri Gs ye her koldan saldırılıyor.Tesadüf mü sanmıyorum...

Her bölümde siyaset ve provokasyon yapıyorsun, hayatın hükümete saldırmak olmuş. Biraz nefes al.

Bazıları biat kültürüyle yaşayamıyor, haksızlığa yanlışa tepki vermeden duramıyor işte naparsın.

+1905.Bilinçli bir şekilde yıpratma çalışması var takım üzerinde.Hiçbir takıma olmadığı kadar.İster istemez art niyet arıyor insan.

+1905

bknz bayan basketbolda şampiyonluk fenere resmen hediye edildi

• Bu çok iyi planlanmış bir karalama kampanyasından başka birşey değildir.Formalar sezon öncesi gösterilmiş videoda muhtemelen o dönemlere ait peki neden şimdi ortaya çıkıyor cevap basit Arda ve medya arasında çıkan sürtüşmeden sonra medya her zamanki gibi çamur atıyor.Ardanın milli maçta attığı golden sonra yaptığı hareket iyice tetikliyor bunu.Formalar bencede kötü olmuş futbolcuların tepki göstermeside doğal kullandıkları kelimeleride buraya yorum yazan kişilerin % 90 ı gündelik yaşantılarında kullanıyorlardır.Burada kızılacak nokta başta kaptan olmak üzere takımdaki ciddiyetsizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR MsT
    Bu çok iyi planlanmış bir karalama kampanyasından başka birşey değildir.Formalar sezon öncesi gösterilmiş videoda muhtemelen o dönemlere ait peki neden şimdi ortaya çıkıyor cevap basit Arda ve medya arasında çıkan sürtüşmeden sonra medya her zamanki gibi çamur atıyor.Ardanın milli maçta attığı golden sonra yaptığı hareket iyice tetikliyor bunu.Formalar bencede kötü olmuş futbolcuların tepki göstermeside doğal kullandıkları kelimeleride buraya yorum yazan kişilerin % 90 ı gündelik yaşantılarında kullanıyorlardır.Burada kızılacak nokta başta kaptan olmak üzere takımdaki ciddiyetsizlik.

+1905
  • ne olursa olsun üzerinde galatasaray amblemi olan bir formayla takımın kaptanı(!) yöneticisinin önünde küfürler ederek dalga geçebiliyorsa bence savunulucak bir yanı yoktur bu olayın...
  • Yeter ulan ne istiyorsunuz adamdan, elin yabancısına saldırsanız onu anlarızda türk futbolcuya niye??
  • Adamın dışarıda giydikleri ile Galatasaray camiasına forma diye sunulan zımbırtıları kıyaslayabilen tipler var oha Kusura bakmayın ama şuraya bir cümle yazarken iki kez mantık süzgecinden geçirip yazın ergen misiniz, cahil mi bırakıldınız? Milyonlarca taraftarı olan, 106 senelik ve sarı & kırmızı renkleri kendine sembol seçmiş bir camianın formalarının pembe olmasıyla, o kulübün oyuncusunun özel yaşamında giydiği bir pantolonu kıyaslamayı kafalarınız nasıl alabiliyor hayret doğrusu. Lacivert kot pantolon giyince Fenerbahçeli, siyah mont giyince de Beşiktaşlı mı oluyorsunuz siz? Bu mudur kafanızdaki kıyas ölçüsü? Adam evinde, sokakta canı ne istiyorsa onu giyer, kişisel tercihtir. Fakat köklü bir kulübün sembolleşmiş değerlerini çiğneyip, her sene sahaya pembesiyle, moruyla moda ikonası gibi sporcular sürmek hiçbir yönetimin hakkı değildir. İlk sayfada da yazmıştım, omurgalı bir yönetim olsa bizim asıl renklerimiz ve forma tarzımızda formalar dizayn ettirir, yanına da 3.forma olarak ve nadir giyilecek şekilde yine sarı kırmızıya yakın formalar yaptırır. Bizde öyle mi, 2 sezondur tutturuldu mor, turuncu, pembe ve aslanlı forma, sürekli onlar sürüldü önümüze. Bu konuda Fenerbahçe'nin yeşil ve önünde amblem olan forması iyi bir örnek. Son derece kaliteli bir forma, hem renkler olarak aşırılığa kaçılmamış, hem de kulübün ana forması haline gelmemiş. Arda'nın da üslubu beğenilsin yada beğenilmesin tepki koyduğu şey budur. Olayın özünü çarpıtıp insan karalamaya hemen hazırda bekliyorsunuz. Çok beklemeyin, yol alın ne olur..

• Helal olsun Arda'ya, her zaman ki gibi duygularımıza tercüman oldu. Medyanında elinde patladı bu görüntüler. TRT'nin de gözümde gram değeri kalmadı. Koskoca TRT'nin sırf reyting uğruna girdiği işlere bakın kafayı yedirtecek cinsten. Lafta devlet kanalı.
  • Adam haklı. Pembe rengine laf ettiği yok. Bu ülkenin asırlık kulüplerinden Galatasaray'ın her sene renklerinin dışında , Ardanın deyimiyle o..... rengi formalar giymesi bir FB'li olarak beni bile rahatsız ediyor. GS'nin forması sarı kırmızı parçalı formadır, ne pembedir ne de mor.
  • Haklı adam. Her sene dalga konusu olunuyor. Bu saatten sonra dalga konusu olmayacak bir tarafımız kalmadı artık formaya bile bakmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Ya adam sari kirmizi renklemi dalga geciyor? Armayla mi dalga geciyor peki?? Izlemedim ama anladigim kadariyla galatasaray ile alakasiz renklerde olan formalarla dalga geciyor ki taraftarinda zamaninda boyle renkler mi olur a.... K.... dedigini hepimiz biliyoruz.. Hatta bu konuyu acan arkadasimiz bile demis olabilir... Arda gecen senede forma tanitiminda canli yayinda mor formayi elestirmisti, bizim formamiz parcali formadir demisti... Ardayla ugrasmayi birakin artik adami canindan bezdirdiniz ya.. Defolup gidicek zaten sayenizde, biraz sabredin 5 hafta kaldi.. O zaman kina yakarsiniz bi tarafiniza!!!!!

Şimdi izleyebildim görüntüleri anca.. Bu TRT nin yapacağı programın içine edeyim ben.. sanki arena programı.. bu kadar dramatize edilebilirdi heralde.. Bu görüntüler taaaa sezon başlamadan hatta formalar daha tanıtılmadan çekilen görüntüler.. neden şimdi yayınlıyorlar... ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN.. BU KADARIDA AYIP ARTIK.. Ardanın söylediklerinde bu kadar büyütülecek hiç bir şey göremedim.. Adam nerede galatasaray forması diyor (BİLMEYENLERE HATIRLATAYIM SARI-KIRMIZIDIR GALATASARAY FORMASI) ayrıca dediğim gibi kim aynı sözleri söylemedi bu formalar için ha??

BUNLARI YAZARKEN 2 TANE GOL ÇAKTI 2DK İÇİNDE... SAKIN AMA SAKIN GOL OLDU DİYE SEVİNMEYİN EMİ ÇÜNKÜ ARDA ATTI ARDA.. YAZIKLAR OLSUN SİZE BE YAZIKLAR OLSUN.. SİZİNLE AYNI TAKIMI TUTTUĞUM İÇİN KENDİME ACIYORUM..

• Videoyu izledim sok oldum,
  • Kaptana laf edenlere , TRT'ye , Kanaltürk'e , basına , herkese selamlar , 2-0.
  • Bence gayet doğru söylemiş.Ayrıca kaçımız arkadaşlarımız arasında 0 küfürle muhabbet ediyor.Bence gayet normal.Gizli çekim yapan ve bunu servis edenlere sormak lazım asıl hesabı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.