Şimdi Ara

Arda Galatasaray formasıyla dalga geçiyor. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
10.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler nedir derdiniz anlamıyorum dürüst olun. bizde yönetime küfr etmedik mi bu ne biçim forma diye? Adam tercümanımız olmuş resmen daha ne istiyorsunuz?? Saçma sapan konuşup oyuna oltaya gelmeyin. Dönen oyunların farkına varın, UYANIN artık yeter!

Arda Turan uzun süre sonra coşkuyla karşılandı. Neden hemen bunun ardından bu haber servis edildi?? Biraz düşünün

http://www.youtube.com/watch?v=USF3x0VHZvo

Arda'nın açıklaması...

http://www.youtube.com/watch?v=ZNBVaWDQwQE

UYANIN ARTIK

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Arda sonuna kadar haklı.
  • Arda'ya sövenlerin hepsinin screen shotlarını aldım.

Çok şükür çocuk Athletico Madrid'e gidicek ve 1-2 sene sonra o screen shotlarını aldıklarım feryad edicek, kampanyalar başlatcak geri gel Arda diye.

Dedikleri an da SS leri yiyecekler.

Not : Kimse kalkıp bu sözümün üzerine benle münakaşaya girmesin, yok ne alakası var biz burda başka birşey tartışıyoruz falan filan.
  • 1- Yöneticilere Ağır küfürler.
    2- Verilen formaya Agır küfürler . tiye almalar , altın sarısı forma , Mor forma , Pembe forma .

Ahlaksızlık diz boyu, Ardanın sporcu olmadığını birkez daha anlamış bulunuyoruz.Sporcu dediğin çevik olmalı ahlaklı olmalı Atatürk'ün dediği gibi .Hadi hepsini geçtim

1-Küfür ettiği yöneticiler NE YAPICAK ?
    2-Bu formaları alan taraftarlar bu formayı nasıl giyecek ? bir anlamda taraftarlarında canını sıkıyor çünkü ; Bu formayı oyuncular giydiği için alınıyor tribunlerde bu formalarla destekleniyor, ama oyuncular formaya küfür bu formayı onaylayan getiren yöneticilere küfür ediyor.

Bana bir futbolcu söyleyinki formadan tutup yöneticilere kadar küfür eden bir futbolcu rahat gezsin ben galatasaraylıyım diye dışarda !
  • ayrıca bu kayıtları gstv den çalıp yayınlayanlar kimse hırsızlık suçundan ceza almalı ... bildiğin adi hırsızlık bu ... insanların özel hayatına biraz olsun saygı göstermek lazım ... adamlar antremanda basına kapalı alanda küfürlüde konuşur buna kimsede birşey diyemez ... burdaki herkes benzer şekilde konuşur günlük hayatlarında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

Arda'ya sövenlerin hepsinin screen shotlarını aldım.

Çok şükür çocuk Athletico Madrid'e gidicek ve 1-2 sene sonra o screen shotlarını aldıklarım feryad edicek, kampanyalar başlatcak geri gel Arda diye.

Not : Kimse kalkıp bu sözümün üzerine benle münakaşaya girmesin, yok ne alakası var biz burda başka birşey tartışıyoruz falan filan.

Arda nın donup dolasıp gelıcegı yer yıne Türk kulüplerınden bırısı.Bosuna almıssın o scrnlerı.Ne beklıyosun atletıc te 35 yasına kadarmı oynıycak sankı.Yada Gs de 35 ı ne kadar kalıp avrupayamı gıtmıycektı bu sene gıtmese seneye zaten gıdıcektı.He gonul ısterdıkı su lafları sarfetmesın.Tarafların kalbını kırmasın.Herkez omuzlarda gondersın buraya geldıgındede krallar gıbı karsılansın.

• Doğru demiş bence..
  • Montaj bu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel1905

quote:

Orijinalden alıntı: judith

Arda'ya sövenlerin hepsinin screen shotlarını aldım.

Arda nın donup dolasıp gelıcegı yer yıne Türk kulüplerınden bırısı.Bosuna almıssın o scrnlerı.Ne beklıyosun atletıc te 35 yasına kadarmı oynıycak sankı.Yada Gs de 35 ı ne kadar kalıp avrupayamı gıtmıycektı bu sene gıtmese seneye zaten gıdıcektı.He gonul ısterdıkı su lafları sarfetmesın.Tarafların kalbını kırmasın.Herkez omuzlarda gondersın buraya geldıgındede krallar gıbı karsılansın.

O taraftar dediğin 200-300 tane çapulcu benim de anneme, kız arkadaşıma sövse öyle taraftarın ben taaaa.... derdim

23 yaşındaki adam, gene kendine iyi mukayet oldu. Başlarım öyle taraftara, kalbi mi kırılmış ? Beter olsun ...ler

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Taraftar kendi söyleyince birşey olmuyor, futbolcu deyince oluyor
    Arkadaş ortamı orası, herkes rahat konuşur. Gayet normal şeyler demiş. Haklıda adam. Sanki siz arkadaşınızla konuşurken demediniz "bu nasıl renk, forma" diye...Geçiniz ya, basın şişiriyor herşeyi

Aynen öyle oluyor. Taraftar o kulübün paralı çalışanı değil.
  • Arda'ya hak veriyorum. Çocuk nerde sarı kırmızı diye soruyor. Rengimiz olmayan şekilde formalar çıkartıyoruz. Parçalı sarı kırmızı formanın görüntüsü bile yeterken neden saçma sapan renk arayışındalar anlamıyorum.
    Medya'nın çok güzel oyununa getiriliyor taraftarımız. Durdu durdu tam Arda'ya sevgi dolu karşılama yapıldıktan sonra mı görüntüler piyasa'ya çıktı. Ne kadar tesadüf. Devletin kanalıda bunu yapıyorsa daha ne diyim. Ayıptır.
    Bir insanın hayatına bu kadar müdahale edilmez.Özel hayat diye birşey var. Ne yapsa gündeme getiriliyor.
    Bunlar yanlı medyanın Gs taraftarı ile kaptanının arasını açmak ve bu değeri takımdan koparmak için yaptığı oyunlar.
    Gerçek bir Gs taraftarı bu oyunlara gelmemeli.
    Senin , benim , onun verdiği tepkiyi vermiş. Harbi ve gerçek gs taraftarı mor,pembe vs formaları görünce bu ne ... demiştir.Adamda gerçek bir Gs'lı olarak yakınıyor ve çoğu gs taraftarının içinden geçenleri dile getiriyor. Bu saçma sapan renk seçimleri yüzünden diğer takımlara malzeme veriyoruz. Haklı sonuna kadar.
    Armaya ve sarı kırmızı renklere laf atmadığı gün gibi ortada. Oyuna gelmeyin. Tam destek vermeliyiz Arda'ya böyle bir değeri 3-5 yalaka medya oyununa kaptırmayın.

• formanın ilk çıktığı günlerdeki bizlerin tepkisi ne ise futbocularda bu abidik gubidik renkleri ilk görüdüklerinde tepkilerini dile getirmişler şimdi basına servis yapılmış fazla büyütmeye gerek yok önümüzdeki maçlara bakalım...
  • Galatasaray'ın geldiği duruma bak gerçekten yazık..
  • renge küfür ediyor sonra o rengi özel hayatında giriyor. tamam formayı begenmek zorunda degil arda bey ama onu yapanlara küfür etmesi büyük terbiyesizlik ortada bir emek var sonuçta
  • abartılcak bişey yok gayet normal türk insanı konuşması ben olsam ana avrat ederdim

• pembe forma çok güzel hiçde öyle kız fırması gibi falan durmuyo neyini beğenmemişler
  • türkiyede küfretmiyorum diyen adam varsa yalancıdır. heleki futbolun içindeyse küfürün kralını ediyordur. utanmadan sanki uzayli görmüş gibi aaa arda küfür ediyor diye haber yapıyorlar.
  • sana küçükken amcalara salonun ortasında kuş çıkartırıyormuydu ailen ??? zihniyete bak
    quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

türkiyede küfretmiyorum diyen adam varsa yalancıdır. heleki futbolun içindeyse küfürün kralını ediyordur. utanmadan sanki uzayli görmüş gibi aaa arda küfür ediyor diye haber yapıyorlar.
  • ben Fenerbahçeliyim ama bu çocuğa çok fazla yükleniliyor ve bunu hakettiğini düşünmüyorum. ben de itici bulurum ama itici olmak başka işini yapmak başka. Anlaşıldı ki buna Türkiye'de sıkıntı var artık yurtdışına gitmesi kesinlikle menfaatine olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.