O Arslan formadan yer bezi olur en fazla.. Az bile söylemiş. Arda'yı bitirdi basın, ölsün diye yükleniyorlar.
Arda haklı beyler.. Dağılalım
güzel söylemiş çok haklı, pembe herkes giyebilir ama galatasarayın rengi değildir.alternatif forma çıkarırsın siyah,beyaz,ya da kırmzıı ve sarıya yakın renkler turuncu gibi.
ÇOK DOĞRU DEMİŞ HELAL OLSUN!
Arda hepimizin verdiği tepkiyi vermesi sadece onun samimiyetini ve takımına adeta bir taraftarmışçasına yaklaştığını gösterir. Bunun arkasında yok formaya,armaya küfretti diye artniyet arayan varsa gitsin bir doktora gözüksün.
Bu tezgahın düzenlenmesinde Adnan Polat yönetiminin dahi parmağı olduğunu düşünüyorum. Böylece Arda yı gönderebilmek için bir sebep daha çıktı onlara göre. Zaten şu ülkedeki 5 para etmez spor basınının bu oyuncuya sarmasına, türlü rezil haberlerle yıpratma çalışmalarına ne zaman tepki gösterdiler ki? Ne zaman korudular?
Giden Misimovic, Elano, Keita gibi isimlerden sonra takımda kalan belli bir yetenek düzeyinin üstünde olan 1-2 futbolcudan biriydi Arda. O da gidince zaten tamam olucaz. Sıra da Baros a gelir sonra muhtemelen.
Her zaman ki gibi medya tarafından gaza gelmiş galatasaray taraftarı görüyorum ya arkadaş birazcık bir aklı selim düşünün düşünmeden yorum yapan o kadar çok insan var ki.
Siz futbolcuları uzaylı falan mı sanıyorsunuz adam küfür etmiş bunuda aile içinde etmiş ne var bunda ben olsam daha da fazlasını ederdim az bile söylemiş.
Çok şükür çocuk Athletico Madrid'e gidicek ve 1-2 sene sonra o screen shotlarını aldıklarım feryad edicek, kampanyalar başlatcak geri gel Arda diye.
Dedikleri an da SS leri yiyecekler.
Not : Kimse kalkıp bu sözümün üzerine benle münakaşaya girmesin, yok ne alakası var biz burda başka birşey tartışıyoruz falan filan.
Arda nın donup dolasıp gelıcegı yer yıne Türk kulüplerınden bırısı.Bosuna almıssın o scrnlerı.Ne beklıyosun atletıc te 35 yasına kadarmı oynıycak sankı.Yada Gs de 35 ı ne kadar kalıp avrupayamı gıtmıycektı bu sene gıtmese seneye zaten gıdıcektı.He gonul ısterdıkı su lafları sarfetmesın.Tarafların kalbını kırmasın.Herkez omuzlarda gondersın buraya geldıgındede krallar gıbı karsılansın.
O taraftar dediğin 200-300 tane çapulcu benim de anneme, kız arkadaşıma sövse öyle taraftarın ben taaaa.... derdim
23 yaşındaki adam, gene kendine iyi mukayet oldu. Başlarım öyle taraftara, kalbi mi kırılmış ? Beter olsun ...ler
Ne 200 300 unden bahsedıyosun sen ya GS formasına o. rengı dıyo takım kaptanı.Dogrusu yanlısı begenır begenmez kaptnın boyle bısey demesı bence %70 taraftarın kalbını kırmıstır ana bacı kufur edenler zaten ne oldugu belırsız sahıslar.Sen sacma sapan bı yerden bakıyosun konuya.
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
sana küçükken amcalara salonun ortasında kuş çıkartırıyormuydu ailen ??? zihniyete bak
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
türkiyede küfretmiyorum diyen adam varsa yalancıdır. heleki futbolun içindeyse küfürün kralını ediyordur. utanmadan sanki uzayli görmüş gibi aaa arda küfür ediyor diye haber yapıyorlar.
Büyütülecek bir şey değil. Her Galatasaraylı ve her futbol takip eden insanlar gibi düşüncelerini söylemiş. Ki zaten genel görüş de bu şekilde.
Asıl olay o görüntüleri çektikten sonra dışarı sızdıran karaktersizde.
Zaten kocamanda kafası var.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre.cetin
Zaten kocamanda kafası var.
Aslında biraz düşününce haklı arkadaş ortamınad hangimiz küfür etmiyoruz ki ya da ben bir Galatasaraylı olarak bende bu ne biçim renk a.k dedim aslın olay normal. Futbolcularda insan.
Arda demiş etmiş te, haberin metnini yazan nası bi psikolojide yazmış merak ediyorum.
Forma aşağılama gibi bişey de yok bence, adam renge giydirmiş, haberi yapan kanal resmen milleti Ardaya düşman etmek için uğraşmış.
@greyhound Adnan Polat'ı cansiperane savunup Arda'yı yerin dibine sokmak kime hizmet eder bakalım.senin yaptığın aynen bu... bu durum kime yarar 1) Adnan Polata yarar, takımı borç batağı içine sürükleyip gitmeden maddi açıklarını kapatır. ) Arda'ya yarar, 2 yıldır yaptıklarıya ve yapmadıklarıyla Galatasaray taraftarından kendini soğutup, FENERLİ kız arkadaşının telkinleriyle, yurt dışında yaşayalım diye beyin yıkamasıyla , batmak üzerinde olan futbol takımından ilk başta kaçmaya çalışan ve bunu Galatasaray taraftarının gözünün içine baka baka ben her halükarda gitmek istiyorum diyemeyen bir adam... bir yandan sözde Galatasaraylılığı yapıp mangalda kül bırakmayan ama nedense(!) takım bu haldeyken ilk fırsatta kaçmak isteyen bir adam... TAKIMI BU HALDE BIRAKIP GİTMEK İSTEYEN ADAMIN BEN GALATASARAYLILIĞINI SORGULARIM ARKADAŞ... bu haberler Adnan Polat'a ve Arda'ya yarıyor...gör gerçekleri ey Galatasaray taraftarı...oratada bir oyun var ve sen Greyhound bu oyunun bir parçasının. ARDA EFENDİ somon formayı bir taraftarın üzerinde gördüğünde vay o.... mu diyecek... kaptanın kaptan olmadığını defalarca söyledik...sonra diyorsunuz ki gaza geliyorsunuz Arda'yı göndermeye teşvik ediyorsunuz... Arda bizim söylemlerimizi bahane edip kaçacak... sonra ben Galatasaraylıyım diyecek...yemezler...
Fenerbahçeliyim ve Galatasaray formalarının tarzı hiç Galatasarayı yansıtmadığını düşünüyorum. Sadece satmak için her sene garip renkler saçma oluyor bazen. Daha farklı renk ve dizayn olabilir. Arda o koonuda haklı ama tarz bu olmamalı. Tarzını haklı bulanlara da şaşırıyorum. O zaman formayı oyundan çıkınca yere atanlara hiç kızmayalım. Bir kaptan "Bu forma o... rengi, A K ben bunların" diye kamera varken konuşurmu? Kaptan böyle yaparsa diğerleri ne yapmaz?
Maçası sıkan Terimin Terim olduğu zaman yapsaydıya. Milli takımında turkuaz. Hadi ona da desin sıkıyosa.
Bu görüntü Arda nın biyerlerinin ne kadar kaldırıldığının kanıtıdır. Ki Galatasaraya ne verdi tartışılır. Yazık oluyor Arda ya bu memleketin gördüğü en iyilerden biri olabilirdi ama yönetim hata yaptı davranışlarında. Sadece iyi futbol oynuyor diye kaptan yaparsan 20 yaşında çocuğu böyle olur. Elalemin Messi si var ama kaptanları Puyol.
Recep Tayyip Erdoğana tepki verildiğinden beri Gs ye her koldan saldırılıyor.Tesadüf mü sanmıyorum...
Ben bu basının bu videoyu sızdıranın a.... K.... Arda hakli formalarımız çok kötü böyle pazarlama olmaz Adnan yonetimi ne zaman gidecek tarihi iple cekiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: striders
Fenerbahçeliyim ve Galatasaray formalarının tarzı hiç Galatasarayı yansıtmadığını düşünüyorum. Sadece satmak için her sene garip renkler saçma oluyor bazen. Daha farklı renk ve dizayn olabilir. Arda o koonuda haklı ama tarz bu olmamalı. Tarzını haklı bulanlara da şaşırıyorum. O zaman formayı oyundan çıkınca yere atanlara hiç kızmayalım. Bir kaptan "Bu forma o... rengi, A K ben bunların" diye kamera varken konuşurmu? Kaptan böyle yaparsa diğerleri ne yapmaz?
Maçası sıkan Terimin Terim olduğu zaman yapsaydıya. Milli takımında turkuaz. Hadi ona da desin sıkıyosa.
Bu görüntü Arda nın biyerlerinin ne kadar kaldırıldığının kanıtıdır. Ki Galatasaraya ne verdi tartışılır. Yazık oluyor Arda ya bu memleketin gördüğü en iyilerden biri olabilirdi ama yönetim hata yaptı davranışlarında. Sadece iyi futbol oynuyor diye kaptan yaparsan 20 yaşında çocuğu böyle olur. Elalemin Messi si var ama kaptanları Puyol.
quote:
Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman
Recep Tayyip Erdoğana tepki verildiğinden beri Gs ye her koldan saldırılıyor.Tesadüf mü sanmıyorum...
Her bölümde siyaset ve provokasyon yapıyorsun, hayatın hükümete saldırmak olmuş. Biraz nefes al.
harbiden gündelik hayatta küfür ediyoruz hepimiz ne varmış bunda siz küfür etmedinizmi o renklere.o renklerin galatasaray ile bir bağlılığı yokki.galatasaray sarı kırmızıdır.her kim vermişse o yayınlar Allah onu bildiği gibi yapsın.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman
Her bölümde siyaset ve provokasyon yapıyorsun, hayatın hükümete saldırmak olmuş. Biraz nefes al.
Bazıları biat kültürüyle yaşayamıyor, haksızlığa yanlışa tepki vermeden duramıyor işte naparsın.
bu işin ucuda adnan polat a dayanıyor malesef adam 3 5 forma fazla satacam diye uyduruk renkler çıkardı malzeme verdi herkese malesef adnan polat GS tarihinde kara bir lekedir bu adamı kulüpten ihraç etsinler