Şimdi Ara

Arda'nın Galatasaraylı'lığı da bu kadarmış! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

A.Madrid Galatasaray'dan daha mı büyük bir takım? Yaptığı iş değil ama olan olmuş bir kere. Tuncay gibi olmasından korkuyorum.

oha tabiki daha büyük bir takım la ligayı 5. bitiren bir takım ayrıca bence arda ordada kendini gösterip üst düzey klüplere gidecektir. sözleşmeye sonraki transferde % pay verilmesini gerektiren bir madde koyulsaydı keşke

öyle bi madde yok sanırım ama gelecek sezon şampiyonlar ligine giderlerse 1milyon, uefa ya giderlerse 500bin euro alcakmışız
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

A.Madrid Galatasaray'dan daha mı büyük bir takım? Yaptığı iş değil ama olan olmuş bir kere. Tuncay gibi olmasından korkuyorum.

puhaah heralde büyük.bizi barca ayarındamı sandın
  • gitmek istiyorsa gider.. İnşallah daha iyisini alacağız
  • atletico sanada o kadar para verse arkana bakmadan koşa koşa gidersin emin ol...
  • ben bunu anlayamıyorum yaa.avrupaya gitme sevdası eyvallah ama atletico madrid neyaa.bizden ne büyüklüğü var anlayamıyorum.yinede koca kafamız için hayırlı olsun.herkes gitmesinin şokunda bence.ben ardayı çok severdim.halada seviyorum.ilk defa bir oyuncunun takımdan gitmesine bu kadar üzülüyorum.şahsi görüşüm değmezdi be arda yazık ettin kendinede bizede bence.
  • Abi gidecek tabi. Gitmesin mi? İstiyorsa gidecek zorla tutacak değiliz. En azından desteklediğimiz bir takım daha olucak artık sonuçta Atl Madrid'in en pahalı oyuncusu
  • Kusura bakmayin ama olayin 2 yuzu var...

1-) " Fatih Terim istedi. Kaliyorum. O benim babam gibidir "

" Seneye Selcuk Inan ile harika bir takim olucaz onla oynamayi cok istiyorum "

" TT Arena da kupa kaldirmadan gitmem "

" Klubum isterse kalirim "

gibi laflar yapan kimdi? Sabri miydi?

Arda Turan Ispanyada UMARIM BASARILI OLUR. Turk futbolu olarak gurur duyariz bu cok ayri bir konu.

Ama GS taraftarina bu kadar umit verip 1 gunde giden adamda umrumda degil.

Arda GSLi filan degil dedigi kadar. Arda sadece GS Uzerinden reklam yapmasini cok iyi bilen birisi...

2-) Her ne olursa olsun en azindan, Okan gibi veya E.B. gibi bedavaya gitmedi. Bu bile bir seydir. Klube 12 M euroda kazandirmak bir hizmettir. BU parayi bize su ana kadar hic bir futbolcu kazandiramamisti. Mevcut kadroda bu paralari bize kazandiricak sadece Muslera olabilir onun disinda bi adam yok...

Bence olayin 2 yuzunude savunanlar hakli.

• Bırakın bu işleri ya,takım kötüydü adam sakat diye küfür yedi.Bu sene de takım kötü olsa arda küfür edilerek gönderilecekti.Şampiyon olsak şampiyonlar liginde bizi yalnız bıraktı diye yine ayşı şeyler söyleyecekti.

Gitmek için en büyük fırsattı.A.Madrid bizden büyük takım bunu kabul edin.O da eline fırsat geçmiş,hep ertelenmiş daha ne kadar ertelesin.Bu adam gitmediği için 3 yıldır yerinde sayıyor..3 yıl önce gitseydi iddia ediyorum şuan Real Madrid'deydi.

Hasan gibi gerilere dönüpp her yerde keşke avrupaya gitseydim içimde kaldı mı deseydi sonra..

Gitmesin diyenler sırf kendi mefaatini düşünen insanlar,Galatasaray'ın içinden yetişmiş bir adamın iyiliğini isteyenler değil.Bencillik yapmayın.Görüyorsunuz işte 3-4 yıldır Arda yerinde sayıyor,çünkü rekabet yok..Siz hiç hırvatistan liginde direk dünya yıldıız sayılan oyuncu gördünüz mü?Çünkü olamaz ama gidiyor ingiltereye orda kendini geliştiriyor sonra Chelsea,Manu peşinden koşuyor..

• Adam oynarken sovun edin. Cocuğa sahip çıkmayın sonrada galatasarayligindan şüphe edin. Ben asıl bu tarz mantaliteyi savunanların gs liginden şüphe ederim. Cocuğa en zor zamanlarında destek olmak yerine sürekli özel hayatındaki seyleri sorguladık. Durmadan yanlı basının kaptanımızı yıpratma cabalarına ve bunda başarılı olmalarına seyirci kaldık. kendi içimizden yetişen gercek bir Galatasaraylı adama sahip çıkamadık. simdi gitti degeri daha iyi anlaşılacak. Kısaca ardayi alt yapıda oynadığı zamanlardan tanırım surda gs lığına laf atanlardan çok be çok daha galatasaraylı.
    Cocuk kalicam dedi ardına resimler atıldı ortaya yanlı basın isteğine ulaştı içimizdeki çakma Galatasaraylılar yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Adam oynarken sovun edin. Cocuğa sahip çıkmayın sonrada galatasarayligindan şüphe edin. Ben asıl bu tarz mantaliteyi savunanların gs liginden şüphe ederim. Cocuğa en zor zamanlarında destek olmak yerine sürekli özel hayatındaki seyleri sorguladık. Durmadan yanlı basının kaptanımızı yıpratma cabalarına ve bunda başarılı olmalarına seyirci kaldık. kendi içimizden yetişen gercek bir Galatasaraylı adama sahip çıkamadık. simdi gitti degeri daha iyi anlaşılacak. Kısaca ardayi alt yapıda oynadığı zamanlardan tanırım surda gs lığına laf atanlardan çok be çok daha galatasaraylı.
    Cocuk kalicam dedi ardına resimler atıldı ortaya yanlı basın isteğine ulaştı içimizdeki çakma Galatasaraylılar yüzünden.

az bile söylemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep41

ben bunu anlayamıyorum yaa.avrupaya gitme sevdası eyvallah ama atletico madrid neyaa.bizden ne büyüklüğü var anlayamıyorum.yinede koca kafamız için hayırlı olsun.herkes gitmesinin şokunda bence.ben ardayı çok severdim.halada seviyorum.ilk defa bir oyuncunun takımdan gitmesine bu kadar üzülüyorum.şahsi görüşüm değmezdi be arda yazık ettin kendinede bizede bence.

hocam naptın allaşkına a.madrid kötü takım mı? ayrıca tüm dünyanın izlediği bir lig.. birde her sene avrupa liginde oynadığını düşünürsen arda kendini tüm dünyaya gösterebilecek, birde öyle düşün.. hele birde çok iyi oynarsa fiyatını kaça katlar.. herşey onun elinde..
  • 2 ay öncesinden öğrendim gittiğini ve helal olsun bence bunun galatasaraylı olmakla alkası yok gücüne güç katar orda umarım. avrupa da ismi daha da iyi duyulacak. ben olsam ben de giderdim. prof.oyuncu olmak böyle bişey.
  • arena da bi veda töreni falan yapsalarmış sıradan bi oyuncu değil arda
  • Bir gün seviyorlar bir gün sövüyorlar. Galatasarayın tapulu malı değildi ya, o da insan onun da istekleri var.
    Galatasaray adam olsaydı da ülke çapında nice Ardalar, Hagi'ler çıkarsaydı.

Bunlar için ağlanmayın Galatasaray için ağlanmayın adamlar sizleri 50 kere satın alır.
    Cimbom gemisi her yıl batıyor ama gemiyi asıl kaptanlar başta terkediyor. Bir GS taraftarı olarak
    görüşüm budur.
  • Adam elbet gitmeyecek miydi avrupaya? Gidince neden hemen hain ilan ediyorsunuz ki?
    Kaç futbolcuya Atletico Madrid gibi büyük bir kulüpte oynamak nasip olur? Hem de en pahalı Türk futbolcu oldu.
    Ya ne yapacaktı? Emekli olana kadar bizde mi kalacaktı? Tuncay gidince fenerliler hain mi yaptılar? Konuşmayın saçma sapan.
    İnşallah bizi en iyi şekilde temsil eder..
  • çocukken en büyük hayalinin galatasarayda oynamak oldugunu söyleyen biri, galatasaray kaptanlıgına yükseldiği halde ve kariyerinde sadece 203 mac 44 gol ayrıca 5 sezonda bir şampiyonlukta katkısı bulunmasına ragmen devamlı yok medya yok taraftar yok yöneticiler yok ben gitcem vs. vs. diye dert yanması pek garip.

evet çok kolay adam eksiltebiliyo evet oynadıgı zaman katkısı büyük ama 2 yıldır göremedik ki oynadıgını eski kaptanın.
    şimdi hangimizin içi elveriyor bülenti büyük kaptan diye çagırırken aynı muameleyi ardaya yapmaya...kendisi sadece güzel ülkemin ihtiyacı olan yıldız futbolcu olabilme, çoluk cocuga idol olabilme görevlerini yerine getirmiştir.

hayatta en çok istediği şeye 5 sene dayanabilmiş bi kişiye sadece şunu der galatasaray tribünleri;
    herkes gider biz kalırız, biz GALATASARAYLIYIZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turquia

Kusura bakmayin ama olayin 2 yuzu var...

1-) " Fatih Terim istedi. Kaliyorum. O benim babam gibidir "

" Seneye Selcuk Inan ile harika bir takim olucaz onla oynamayi cok istiyorum "

" TT Arena da kupa kaldirmadan gitmem "

" Klubum isterse kalirim "

gibi laflar yapan kimdi? Sabri miydi?

Arda Turan Ispanyada UMARIM BASARILI OLUR. Turk futbolu olarak gurur duyariz bu cok ayri bir konu.

Ama GS taraftarina bu kadar umit verip 1 gunde giden adamda umrumda degil.

Arda GSLi filan degil dedigi kadar. Arda sadece GS Uzerinden reklam yapmasini cok iyi bilen birisi...

2-) Her ne olursa olsun en azindan, Okan gibi veya E.B. gibi bedavaya gitmedi. Bu bile bir seydir. Klube 12 M euroda kazandirmak bir hizmettir. BU parayi bize su ana kadar hic bir futbolcu kazandiramamisti. Mevcut kadroda bu paralari bize kazandiricak sadece Muslera olabilir onun disinda bi adam yok...

Bence olayin 2 yuzunude savunanlar hakli.

bu kadar basit kendiyle çelişen birisi, umarım başarılı olur. ancak hiçbir zaman arkasından ağlancak biri olamadığı da kesin

• Allah yolunu acık etsin, en azından para kazandırıp gitti.
  • Ya ben bu eleştiren yorumlara çok gülüyorum. Arda dediğimiz çocuk neticede bu işi para kazanmak için yapıyor. Çok merak ediyorum , Arda 35 yaşına geldiğinde acaba bu arkadaşlar Arda'ya maaş mı verecek? Çocukça yorumlar bunlar..

Adam neticede 'Galatasaray' gibi bi takımdan avrupanın nispeten iyi bi kulübüne gitti , bence daha iyi bi takıma gitmeliydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Arda'nın Galatasaraylı'lığı da bu kadarmış!

Bu Arkadaşların Metin Oktay'ın Napoli'ye transferinden haberi yok sanırsam ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.