Şimdi Ara

Arda'nın terörislere şehit demesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eco2003

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

Konuyu futbol dışına taşımanın anlamı yok -siyasete- burada sadece arda nın boyundan büyük işlere kalkışıp, saçmalaması var eleştirilen budur.

Arda'nın futbol dışı konuşması burada konu başlığı olarak açılacak,eleştirilecek,adamın doğum yeri bile sorgulanacak,vatansever biri nasıl konuşmalı onun üzerine yorumlar yapılacak sonra konuyu futbol dışına taşımayalım öyle mi?.Enteresan..

Arda politikacı mı? Arda meclis çıkışı mı bu açıklamayı yaptı? Ondan böyle bir açıklama yapmasını isteyen mi vardı? Açıkça mesaj verdi(art niyetli olmasa da) sonra tükürdüğünü yalamadı mı?

Her şeyi sorgulanabilir sektör bu o yüzden milyon eurolara top koşturuyor.

Hükümetin terör politikasının, terörün sebebinin x olması y olması vs burada Ardayla ne alakası var konuyla saçma sapan konuşmayın sırf haklı göstermek için.

• yaw rakiplere laf atmak icin soyle cirkin seyleri kullanicak kadar kuculmeyin, hepiniz adiniz gibi biliyosunun ardanin oyle bisey ima etmiycegini. yaziklar olsun...
  • inönünün yazdığı okuyunca biran yukarda şu tarz bir mesaj attım sandım:

Evet Arda teröristtir, destekidir niyetini açıkça belli etmiştir bunu destekleyen sizleri de sorgulamak gerekir.

Böyle bir şey yazsam eyvallah da nerenizden okuyorsunuz anlamıyorum kalkmış büyümekten küçülmekten bahsetmiş bir de ayıp yani.
  • ardayı yanlış anlamış herkes ya medyanın işi bu kesin adam kendisi türk evlatlarının diyor tekrar sordular bu soruyu adam türkiyeden gitti ama kurtulamadı
  • Yahu yeni gördüm bu konuyu nasıl insanlarsınız ? Az başlığa bakın ya.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Arda'nın böyle birşey demeyeceğini hepimiz adımız gibi biliyoruz.Vatanına bayrağına nasıl bağlı olduğunu biliyoruz.Hemen nerelere çekilmiş konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 22 Eylül 2011; 14:55:24 >
  • çokk doğruu

Arda'nın terörislere şehit demesi
  • Bir Yanlış Anlasılma olmalı .. oyLe bısey Kastedecegını sanmıyorum..
  • izmir gibi en batıdaki şehirde kahrolsun pkk diyen adamın suratının dağıltıldığı bir ülkeyiz şu anda, boşverin ardayı pkkyı falan, daha önemli sorunlarımız var israil somali gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

yaw rakiplere laf atmak icin soyle cirkin seyleri kullanicak kadar kuculmeyin, hepiniz adiniz gibi biliyosunun ardanin oyle bisey ima etmiycegini. yaziklar olsun...

Arka karakterinde birinin neyi ansıl diyeceği hakkında böyle kesin yargılarda bulunma bence...

Kendi takım formasına, burada ağza alamayacağımız şeyler söyleyen ve gülen adam.

Paparazzilere manken sevgilileriyle acayip işler içindeyken pozlar veren bir adam.

Ahlakı zayıf olan biri kendisi, bunlar beklenebilir... Artık GS topçusu da değil, GS bence sattığına bayram etmeli iyi de para aldı
  • ''Halklar''dan kastının Türkiye içinde bulunan milletlerden askere gidip şehit olmuş vatandaşları kast ettiğini düşünüyorum.
    Teröristler sadece Kürtler değil, askere de sadece Türkler gitmiyor.
    Lazı da Kürdü de Türkü de Çerkezi de gidiyor oraya. Vatani görev çünkü.
    Tabii Türk halkları demek biraz bölücü bir yaklaşım, ama Arda siyasetçi değil, siyasi gaflardan da anlamasını beklemek mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

''Halklar''dan kastının Türkiye içinde bulunan milletlerden askere gidip şehit olmuş vatandaşları kast ettiğini düşünüyorum.
    Tabii Türk halkları demek biraz bölücü bir yaklaşım, ama Arda siyasetçi değil, siyasi gaflardan da anlamasını beklemek mantıklı değil.

Ya siyasi gaflardan sen anlıyorsun ben anlıyorum, herkes anlıyor da bu mu anlamayacak?

Açık ve seçik halklar dedi işte...

Şimdi de gitmiş göz boyama saygı duruşunda bulundurmuş. Peehhh geçiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

''Halklar''dan kastının Türkiye içinde bulunan milletlerden askere gidip şehit olmuş vatandaşları kast ettiğini düşünüyorum.

Şehitler için siyah bantla çıkarak görevini de yaptı. Eleştirecek yer arıyorsunuz.
  • ben arda'yı adam sanıyordum. karaktersizmiş, gitsin bu ülkeye gelmesin bir daha kansız. bu ülkede asıl düzenini bozan arda gibilerdir.

al birini vur öbürünü demişler.

Hülya avşar olacak pislikte aynısını söylemedimi ki, o da bu ülkede teröristleri şehit olarak değerlendirmedi mi. bunlara prim veren halen bu ülkenin vatandaşları değilmi.

çıkıp Hadise olacak kendini sanatçı sayan aptal da ülkemizde paraları toplayıp belçika'da yiyen değilmi. Ben Türk değilim açıklamasını yapan kimdir.

bu ülkede bunlar gibi kendini adam yani insan yananların işi olmamalı.
  • Teröristlere şehit iması yapmak istediğini düşünmüyorum ama anlamadığı işlere burnunu sokmamalı. Yoksa böyle spekülasyonlar ortaya çıkıyor. BDPliler da kutlamşıtı falandı bunu o ara. Çabuk kapandı Allah'dan mevzu.
  • quote:

arda nereli ki ? dogulu mu ? degilse bosu bosuna velvele yapiyosunuz...

Doğulu olmayan bu konu hakkında siyaset yapamazmı? Bende doğru bulmuyorum ama kasıtlı yaptığını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyildiz

quote:

arda nereli ki ? dogulu mu ? degilse bosu bosuna velvele yapiyosunuz...

Doğulu olmayan bu konu hakkında siyaset yapamazmı? Bende doğru bulmuyorum ama kasıtlı yaptığını düşünmüyorum

yahu 6 ay mı ne oldu hala mesaj atıyosunuz, zaman aşımı denen bişey var. bu konuda kimse yok artık bölüm izolesi kalktı oraya bekleriz.
  • Abi özür dilesin ama özür dilemekle bitmez bence bende GS liyim Arda eskiden severdim şimdi hiç sevmem Neyse konuya dönelim Bence TV ye çıktığında o zamn özür dilemesi lazım.
  • Allah Allah ne zaman önceki olay , konuyu ben açmıştım ben unuttum
  • Bırakın bu işleri
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.