Şimdi Ara

Arda'nın terörislere şehit demesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şok oldum. Sevdiğim bir adamdır Arda. Golümü TÜrkiye'de yaşayan tüm halkların şehit olan çocuklarına armağan ediyorum demiş...

Bu ne demek ya???

Kaç tane halk var bu ülkede?

Bu ülkede tek bir halk, tek bir millet vardır, o da Türk milletidir. Bölmek isteyenlere tarih cevabını verecektir.

Birinin bu çocuğa bu lafları söylettiğini düşünüyorum, kendi aklına gelmez böyle birşey.

• Bencede ardanın özür dilemesi gerekiyor
  • Bize aziz yıldırımı korumayı bırakın diyenler ardayı korumayı bıraksalar iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 4 Eylül 2011; 20:17:49 >
  • Bi kasik suda firtina koparmakta çok basariliyiz.
  • Bu adam duygusal adam aklına ne gelirse söylüyo sonra oraya buraya çekiyolar.

http://fanatik.ekolay.net/Sozlerim-siyasi-malzeme-yapilmasin_3_Detail_27_236811.htm
  • Boş adam işte bilmediği konulara burnunu sokuyor size katılıyorum fb'liler aziz yıldırım'ı nasıl savunuyorsa bizimkilerde arda'yı öyle savunuyor
  • "halklar" kelimesinin üstüne basarak söylüyor sonrada başka yere çekilmesin diyor.teröriste şehit diyerek kendi ipini çekti boşu boşuna.
  • arda nereli ki ? dogulu mu ? degilse bosu bosuna velvele yapiyosunuz...
  • Öyle demek istememiştir bence. PKK'nın şehit ettiği Kürt kökenli , devletine bağlı korucular da var mesela.
    Ya da etnik köken olarak Türk olmayıp da askerde şehit düşen insanlarımız da mevcut.
  • Öyle demek istediğini sanmıyorum ama yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi biz tek halkız. Ne zaman ki bazılarının istediği "halklar" durumu tamamen oluşur, o zaman ne bu vatan kalır ne de bu kültür. Arda ister bilinçli ister bilinçsiz demiş olsun, hatalı. Bilinçli ise zaten çok daha vahim ama sanmıyorum öyle olduğunu.
  • arda aciklama yapti.baska yerlere cekmeyin benim safim belli dedi ama aciklama icerigi talihsiz
  • Ne denli söyledigi bilinmez ama çok yanlıs yaptıgı kesin...
  • Ben hala Arda'ya abilerinin bu lafı kasıtlı söylettiğini düşünüyorum.

Bilerek üstüne basa basa eline tutuşturulmuş nottan okudu...
  • ben ardanin bu islere gircegini hic sanmiyorum safca bi hatadir en fazla. adam milli takim icin neler yapiyo tek ise yarayan adam ztn.
  • bügün her sitede bir haber ardanın yeğenini pkk kaçırmış galiba

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18659342.asp
  • arda komuniz mi olmuş?ne iş?

yanlış kelime etmiştir.ardanın halkların kardeşliği zzırvalarıyla işi olacağını sanmıyorum adam alacağı milyon eurolara baka kim sallar halkların kardeşliğini bilmemnesini.ölümler olmasın diyor ne şehit ne terörist.terörist ölmesin derken adam hiiimen olup kurşun geçirmesin demiyor kimse.kandırılmasın bu yollara sokulmasın analar babalar ağlamasın diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

arda komuniz mi olmuş?ne iş?

yanlış kelime etmiştir.ardanın halkların kardeşliği zzırvalarıyla işi olacağını sanmıyorum adam alacağı milyon eurolara baka kim sallar halkların kardeşliğini bilmemnesini.ölümler olmasın diyor ne şehit ne terörist.terörist ölmesin derken adam hiiimen olup kurşun geçirmesin demiyor kimse.kandırılmasın bu yollara sokulmasın analar babalar ağlamasın diyor...

tabii milyon eurolara bakacak.

Tabiiki ölen teröristte bu ülkenin çocuğu aslında. Bu adamlar dağa çıkacağına doktor olsunlar, Selçuk Şahin gibi olmasa da futbolcu olsunlar :)

Biz isteriz terörisler o yollara girmesin, ama öyle de söylenmez, halkların kardeşliği bilmemne sinir bozucu şeyler.

Biz hepimiz bir halkız, benim gen haritamı çıkarsalar kimbilir kaç tane millet çıkar altından, koskoca imparatorluk, Kürdü Türkü mü var Allahını seversen. Şimdi milli maç var takım hepimizin takımı.

Ben doğuya gittim hepsi temiz insanlar. Bu insanları bozanları bozmak lazım

• ''Üstüne vazife olmayan bir konuda açıklama yapmak istedi onu'da yüzüne gözüne bulaştırdı'' şuan en iyimser sonuç bu olur ama ben arkasından birinin dürtmesi ile bu açıklamayı yaptığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

arda komuniz mi olmuş?ne iş?

tabii milyon eurolara bakacak.

Tabiiki ölen teröristte bu ülkenin çocuğu aslında. Bu adamlar dağa çıkacağına doktor olsunlar, Selçuk Şahin gibi olmasa da futbolcu olsunlar :)

Biz isteriz terörisler o yollara girmesin, ama öyle de söylenmez, halkların kardeşliği bilmemne sinir bozucu şeyler.

Biz hepimiz bir halkız, benim gen haritamı çıkarsalar kimbilir kaç tane millet çıkar altından, koskoca imparatorluk, Kürdü Türkü mü var Allahını seversen. Şimdi milli maç var takım hepimizin takımı.

Ben doğuya gittim hepsi temiz insanlar. Bu insanları bozanları bozmak lazım

demiyor diyoruz zaten arkadaş okuma yazmanız mı yok mahsusmu yapıyorsunuz nedir olay?

• Gayet insancıl olarak kimse ölmesin dileğini iletmiş olamaz mı, şehit anneleri deyince iyi de Arda deyince mi kötü..Kimsenin ölmemesi için özerklik verilmesi şart değil ama onlarca seneye yayılan plan zaten pes ettirip özerklik kazandırmaktı ve bu aralar hikayenin giriş ve gelişme kısmının bitip sonuca gidildiği dönemler..Hedef 2023 arkadaşlar ..Konuşturmayın beni zaten fişliyim Yıldız Parkından
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.