Şimdi Ara

Arda Turan'dan Gazetecilere sert çıkış:Kafanı Gözünü Kırarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunlar kaç kere ayrılıp barışmadı mı ,hatta geçen yaz Adam Turan instagramdan ayrıldık diye kamuyu aydıtmıştı .Tam da bulmuşlar birbirlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 26 Mart 2018; 1:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Olay bu şekildeyse bence bu sefer Arda haklı

Gayet normal olan şu diyaloğa kafanı gözünü kırarım diye çıkışıyorsa ve bu konuda ardaya haklı diyebilecek bir zihniyet varsa vay benim ülkemin haline.

Ayrıca konuyu ibb bölümüne açın yeri alakasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Olay bu şekildeyse bence bu sefer Arda haklı

Gayet normal olan şu diyaloğa kafanı gözünü kırarım diye çıkışıyorsa ve bu konuda ardaya haklı diyebilecek bir zihniyet varsa vay benim ülkemin haline.

Ayrıca konuyu ibb bölümüne açın yeri alakasız.

Ben şöyle söyleyeyim, şiddet uygulamakta haklı demiyorum, sadece Arda'nın sinirlenmesine haklı diyorum, yanlışlık olmasın. Yani o söylediğini gerçekleştirseydi Arda, o zaman haksız olurdu. Yoksa şiddeti savunduğum falan yok.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Soruda anormal bir şey yok.

Düzgün bir soru sormuş. Cevap alamayınca sebebini öğrenmek istemiş. Kaldı ki doğru da olabilirdi. Adamın karısına sarkmamış, abuk bir şey sormamış. Burada celallenecek bir şey yok.

Aynı adam uçakta gazeteciye saldırdığında da savunuldu belli kişiler tarafından. yine savunuluyor.

Bu adamın derdi haklı olmak falan değil. Baya baya Fatih Terim cilik oynuyor aklı sıra.
  • Muhabirin yerinde olsam önce bi dene derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Soruda anormal bir şey yok.

Düzgün bir soru sormuş. Cevap alamayınca sebebini öğrenmek istemiş. Kaldı ki doğru da olabilirdi. Adamın karısına sarkmamış, abuk bir şey sormamış. Burada celallenecek bir şey yok.

Aynı adam uçakta gazeteciye saldırdığında da savunuldu belli kişiler tarafından. yine savunuluyor.

Bu adamın derdi haklı olmak falan değil. Baya baya Fatih Terim cilik oynuyor aklı sıra.

Kusura bakma ama soru düzgün falan değil. Ne demek Arda Bey mi yasakladı konuşmanızı? Çocuk mu bu? Madem sebebini öğrenmek istiyor, o zaman onun yerine, neden konuşmak istemiyorsunuz dese daha yerinde olurdu. Damarına mı basması gerek illa ki?

Arda'nın Bilal Meşe'ye yaptıklarında savunulacak bir şey yok.
    BJK Nickli hocam AKP'li olabilirsiniz eyvallah ama lütfen şiddeti meşrulaştırmayalım bu kadar at gözlüklü olmayalım.
    Orda gazeteci ne sorarsa sorsun, nasıl sorarsa sorsun Arda aynı cevabı/tepkiyi verecekti.

Arda nın verdiği tepkilerin sorulan soru veya söylenen şeyle alakası yok. Arda gündemden düşmeye başladı. Artık umursanmıyor. O da gündemde kalmak için başka yollara başvuruyor.

Barça ya gitti. Tutunamadı. Gündemden düşmeye başlayınca uçak olayı patladı. İBB ye döndü. Varlık gösteremedi. GÜndemden düşmeye başlayınca gerildi. Her fırsatta olay yaratacak şeyler yapıyor.

Karakteri kimden aldı bilmiyorum ama doğru bir yol değil başvurduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Police Kappa

BJK Nickli hocam AKP'li olabilirsiniz eyvallah ama lütfen şiddeti meşrulaştırmayalım bu kadar at gözlüklü olmayalım.

Yok be ne akpsi, alakam bile yok
  • quote:

Orda gazeteci ne sorarsa sorsun, nasıl sorarsa sorsun Arda aynı cevabı/tepkiyi verecekti.

Arda nın verdiği tepkilerin sorulan soru veya söylenen şeyle alakası yok. Arda gündemden düşmeye başladı. Artık umursanmıyor. O da gündemde kalmak için başka yollara başvuruyor.

Barça ya gitti. Tutunamadı. Gündemden düşmeye başlayınca uçak olayı patladı. İBB ye döndü. Varlık gösteremedi. GÜndemden düşmeye başlayınca gerildi. Her fırsatta olay yaratacak şeyler yapıyor.

Valla ben bu olay için söylüyorum. Aynı tepkiyi verir mi vermez mi ben bilemem. Arda'yı koruduğum falan yok. Sadece bu olay için Arda sinirlenmekte haklı diyorum.

Tehdit etmek, sinirlenmekle açıklanacak bir durum değil. Kızarsın, üslubuyla doğru konuşun dersin. Tutarsın eşini kolundan çekilirsin.

Cevap vermek istemiyoruz dersin geçersin.

Senin ağzını burnunu kırarım demek sinirlenme göstergesi değil bariz şovdur.
  • quote:

Tehdit etmek, sinirlenmekle açıklanacak bir durum değil. Kızarsın, üslubuyla doğru konuşun dersin. Tutarsın eşini kolundan çekilirsin.

Evet orası biraz şov onda haklısın ama ben genel hatlarından bahsediyorum.

Onun bunu bırak da siz nasıl Bolu'dan 6 yediniz kardeşim ya
    Aykut hocamın muazzam defans algısı ve Volkan ın yine jeneriklik gol yeme hastalıklarından kaynaklı

Aykut hoca misyonu tamamlayacam demişti. Yarım kalan işim var demişti. Sıradan gidiyor çok şükür.
  • quote:

Müneccim misiniz de aynı tepkiyi vereceğini biliyorsunuz? Veya gündemde kalmak için yaptığını?

Soru gayet abes, magazincilerin klasik patavatsız sorularından biri.

Önceden yaptıklarıyla veya o öyle olsaydı bu böyle olurdu diye varsayımlarla değerlendirirseniz olaya objektif bakamazsınız.

Arda bu olayda sonuna kadar haklıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arda nın daha önce yaptıkları, yapmaya devam ettiklerine bakınca bunu ön görmek çok da zor değil.
  • Bu arda barselonada değilmiydi nasıl böyle bi düşüş yaşadı la

Not: spor takip etmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Türkiye’de işler böyle yürümüyor maalesef. Arda orada cevap vermeden gitse “Arda’dan karısına konuşma yasağı” manşeti atılacak.

İftira atıldı diye mahkemeye verse 3 kuruş tazminat için uğraşacak duracak. Kaldı ki tazminat da muhabirin cebinden değil, ona ısmarlama haber yaptıran medya baronlarının cebinden çıkacak.

Tehdit ederek en azından manşeti kendi belirlemiş, bundan sonraki gazetecilere doğru düzgün soru sorun mesajı vermiş, mahkemeye verecekse onlar versin demiş. Bu kadar basit.

Ayrıca ilk soru da çok çirkin. Yeni evlenmiş bir kadına, eşinin yanında “hayalinizdeki evlilik nasıldı?” diye sorulur mu? Terbiyesizlikten başka bir şey değil. Medyanın en özgür olduğu Avrupa’da yıllarca top oynamış futbolcular bile Türkiye’de medyadan şikayet ediyor. Gomis’e para için bilerek oynamıyor dediler, Muslera ve Maicon’a bilerek maç satıyor dediler. Hepsi de çıktı mecburen konuştu.

Arda’dan hiç haz etmem ama bu konuda tamamen haklı buluyorum. Herkes gibi gazeteciler de işlerini ahlaklı ve diğer insanlara saygılı şekilde yapmak zorundalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.