Şimdi Ara

Arda Turan'dan Gazetecilere sert çıkış:Kafanı Gözünü Kırarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arda Turan muhabire patladı: "Senin kafanı, gözünü kırarım!" Çiçeği burnunda çift Arda Turan ile Aslıhan Doğan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre birlikte yemek yiyen ikiliden Turan, gergindi. Sorulara ağzına 'fermuar' işareti yapıp cevap vermeyen sosyetik güzele "Arda Bey, konuşma yasağı mı koydu?" denilince futbolcu köpürdü. Başakşehirli futbolcu, muhabire "Senin kafanı, gözünü kırarım. Benim karımla konuşuyorsun dikkat et" diye çıkıştı. Turan, "Kötü bir şey sormadım" diyen muhabire "Hadi lan işine bak" diye bağırdı.

• Bu da safi rüzgar, başka bir şey değil. 1.70 boyu var önüne gelene gider yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başakşehire hemen uyum sağlamış
  • Abi herşeyi geçtim bir akbil spor klübü oynamayan adamın maaş ödemeye nasıl göze alıyor?... Sporun geldiği duruma bak.

• Olay bu şekildeyse bence bu sefer Arda haklı
  • Şu karaktersizin özel hayatını foruma taşımayın.

Arenada ki Başakşehir maçını sabırsızlıkla bekliyorum umarım taraftar gereken cevabı verir.

• Adamlıkta bugün...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Olay bu şekildeyse bence bu sefer Arda haklı

Bu camiada olup Nişantaşı'nın gece alemlerinde takılıp böyle spikerlerle muhatap oluyorsan bu tip muhabbetleri göze alıyorsun demektir.Mesela Hakan Balta ya da Serdar Aziz evli , daha önce hiç böyle haberleri çıktığını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 25 Mart 2018; 16:59:53 >
  • Bizim halk Turabi gibi bu tarz adamları sever. Tam takım ve karakter uyumu şuanki Arda.
  • Bunlara en fazla bir sene veriyorum çocuk olursa iki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

quote:

Bu camiada olup Nişantaşı'nın gece alemlerinde takılıp böyle spikerlerle muhatap oluyorsan bu tip muhabbetleri göze alıyorsun demektir.Mesela Hakan Balta ya da Serdar Aziz evli , daha önce hiç böyle haberleri çıktığını görmedim.

O zaman bu camiada olan gazeteci de kafasının kırılmasını göze alacak demektir.

• quote:

quote:

quote:

Kafayı kıran suçlu olur, kimse sen bunu neden dedin demez soruda birşey yok. Hukuk devleti burası.

• Valla adama laf ediyoruz ama

Bizim gazeteciler bazen cidden kotegi hak ediyor

• Bizim medya çok uğraşıyor hak ediyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kafayı kıran suçlu olur, kimse sen bunu neden dedin demez soruda birşey yok. Hukuk devleti burası.

Evet suçlu olur, orası öyle, ama hak eder

• Ben olsam harbiden kirardim. Arda'ninki lafta kalmis. Bunun adi gazetecilik falan degil. Sordugu sorulara bak, gel de beni döv diyor.
  • İşte yaptığı iki şovmen hareketlerle hemen arda turan adamdır, gururumuz diyen cahil insanlara gelsin bu haber. Gram sevmiyorum nefret ediyorum bu ve bunlar gibisini. O sabri, gökhan gönül ve nice şovmenlerin hiçbirini sevmiyorum
  • strong mind strong body S kullanıcısına yanıt
    Hukuk devleti mi ? Sence öyle bir durum olsa kafası kırılan mı haklı çıkar yoksa nikah şahidi cb olan şahış mı ?

• Konu niye Galatasaray bölümünde onu anlamadım? Bizi ilgilendiren durum nedir?
  • Bunu yazmaya gelmiştim, teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.