Şimdi Ara

Arda Turan Galatasaray'a dönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelmesin, gelirse takımı ben yarattığım havalarına girecek, sürekli basından düşmeyecek, sürekli iktidarı yalayacak, düzenli olarak ayda bir basına abuk subuk açıklama yapacak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda gsye gelmez. Terim gsye gelmez. Bu kadar kotu gsye hic gelmezler. Hayal kurmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Nedir bunlardaki arda nefreti ?

fener medyasının gazına gelip kendilerince yazıyorlar işte birşeyler.

sonra da biz niye bu haldeyiz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin diyenler sadece günümüz odaklı düşünüyor

Yukarda ne güzel yazdım

Bu adam gelirse emekli olana kadar git-mez

Kimse de gönderemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gekirse takimda yeni gruplasma olur ben artik galatasarayin çocuğuyum diyen kimseyi istemiyorum. Ust devre asker gibi tertipcilik yapiyorlar. Ne maldini nede totti olabilir bunlar yillarca takimina sahip çıkacak. .o yuzden ben istemiyorum Ama ardayi seviyorum

• Kesinlikle gelmesin eğer gelirse her iki tarafta zararlı çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

quote:

fener meydasının gazı mı ? hangi medyaymış o fener medyası ? adamın siyasi çıkışları yüzünden türkiye de %50 nefret etmeye başladı.

hiç bir televizyonda ardayı eleştiren yorumcu olmadı. aksine ntv spor gece gündüz arda turan haberleri yaptı.

bu adamdan nefret ediliyosa kendi yediği naneler yüzünden.

avrupa kupası esnasında yaptığı şeyleri tez unuttunuz galiba. hepimizden tek tek hesap soracaktı bu zevat.
  • Referandum döneminde Galatasaray çocuğu olamayacağını bizlere gayet iyi gösterdi. Gelmesin.
  • Gelsin gelmesin diyorsunuz da kimi hangi para ile ? Siz arda yı bizde oynarken ki yıldiz adayı arda sanıyorsunuz sanırim ..adam bildigin yıldız bonserviside 35-40 milyon euro olan bi yıldız.

4 yıl madrid 2 yıl barça kariyeri olan biri gelicem diyecek de siz gelmesin diyeceksiniz . Muhtemelen de arsenal e transfer olacak zaten .

• Ne dedi ki ?

• epl ye çakarlar oradan şutlayıp çin e gider,en az 2 sezon kafamız rahat sonra sarabilir o dönemki başkana bağlı tabii
  • Menajeri Arda'nın Barcelona'dan ayrılmayacağını açıkladı
  • Olum kasmayın bu kadar, Barca'dan gitse gitse Arsenal 'e filan gider zaten GS'ye gelmez
  • Arda Türkiye'ye dönerse mental olarak bitirir bu basın Onu..

• quote:

quote:

İspanya maçındaki ihanetinin gazına gelelim mi? Takım atağa kalkarken beyimiz tribünlere sataşıyordu.

Babamın bir lafı var, çok severim:
    ''vatana ihanet, sadece eline silah alıp dağa çıkmakla olmaz. İşini düzgün yapmazsan, memlekete faydan olmazsa da ihanet etmişsindir''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 7 Haziran 2017; 9:7:20 >
  • Gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

quote:

İspanya maçındaki ihanetinin gazına gelelim mi? Takım atağa kalkarken beyimiz tribünlere sataşıyordu.

''vatana ihanet, sadece eline silah alıp dağa çıkmakla olmaz. İşini düzgün yapmazsan, memlekete faydan olmazsa da ihanet etmişsindir''

Arda Ispanya macinda kötü oynadi o kadar. Maci sattigi falan yok. Sahadaki diger 10 kisi de en az onun kadar kötü oynadi. Fatih Terim de takimi en az onun kadar kötü yönetti. Italya son dakikada gol yemese belki yine yari final oynayacaktik. Arda da kral olacakti. Turnuvadan elenince ne oldu? Cakal federasyon bu basarisizligi Arda'ya ihale etmeye calisti. Galatasaray'in 8.ligini nasil Arda'ya ihale ettilerse bunu da ona itelemeye kalktilar. Ayni gazeteler, ayni yazarlar, ayni yorumcular. Ismarlama haberlerle, yapay bir gündemle toplumu Arda'ya düsman etmeye kalktilar. Ve sonunda basarili oldular.

Bu sadece futbolda yapilmiyor. Bu ülkede medyaya verilen bir emirle insanlar bir koyun sürüsü gibi yönetiliyor. Siz daha ayni kafayla devam edin. Ben Arda Turan'in arkasindayim. Demirören'e ettigi küfürleri duyunca icimin yaglari eridi. Bir basarisizlik varsa herkes bunun sorumlulugunu alacak. Fatih Terim de alacak. Demirören TFF baskani oldugundan beri Türkiye futbolunun icine ediliyor. Bir de üstüne cikiyorlar kendi fiyaskolarini Türk futbol tarihinin en basarili futbolcusuna ihale etmeye calisiyorlar.

Arda da Fatih Terim de Galatasaray'a gelsin isterim. Bu pisligin icinden ciksinlar. Ait olduklari camia her zaman onlara sahip cikacaktir. BJK ve FB'lilerin korkmasi normal. Ikisinin de ölüsü Galatasaray'i sampiyon yapar. Adiniz gibi biliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Fenere gider inşallah

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

quote:

Arda Ispanya macinda kötü oynadi o kadar. Maci sattigi falan yok. Sahadaki diger 10 kisi de en az onun kadar kötü oynadi. Fatih Terim de takimi en az onun kadar kötü yönetti. Italya son dakikada gol yemese belki yine yari final oynayacaktik. Arda da kral olacakti. Turnuvadan elenince ne oldu? Cakal federasyon bu basarisizligi Arda'ya ihale etmeye calisti. Galatasaray'in 8.ligini nasil Arda'ya ihale ettilerse bunu da ona itelemeye kalktilar. Ayni gazeteler, ayni yazarlar, ayni yorumcular. Ismarlama haberlerle, yapay bir gündemle toplumu Arda'ya düsman etmeye kalktilar. Ve sonunda basarili oldular.

Bu sadece futbolda yapilmiyor. Bu ülkede medyaya verilen bir emirle insanlar bir koyun sürüsü gibi yönetiliyor. Siz daha ayni kafayla devam edin. Ben Arda Turan'in arkasindayim. Demirören'e ettigi küfürleri duyunca icimin yaglari eridi. Bir basarisizlik varsa herkes bunun sorumlulugunu alacak. Fatih Terim de alacak. Demirören TFF baskani oldugundan beri Türkiye futbolunun icine ediliyor. Bir de üstüne cikiyorlar kendi fiyaskolarini Türk futbol tarihinin en basarili futbolcusuna ihale etmeye calisiyorlar.

Arda da Fatih Terim de Galatasaray'a gelsin isterim. Bu pisligin icinden ciksinlar. Ait olduklari camia her zaman onlara sahip cikacaktir. BJK ve FB'lilerin korkmasi normal. Ikisinin de ölüsü Galatasaray'i sampiyon yapar. Adiniz gibi biliyorsunuz.

Arda uluslararası bir turnuvada takıma ve arkadaşlarına ihanet etmiştir. Böyle çirkin bir davranışı uzun uzadıya yazmaya gerek yok.

Arda Turan'ın arkasında olmana hiç şaşırmadım tabii. Galatasaray'a da gelmesini istiyorsun, eh sen de haklısın Melo gitti gideli bir eksilik hissediyorsunuz. Kısmetse de Arda bu açığı kapatır ve yine şampiyonluğa oynayabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

quote:

quote:

Arda uluslararası bir turnuvada takıma ve arkadaşlarına ihanet etmiştir. Böyle çirkin bir davranışı uzun uzadıya yazmaya gerek yok.

Arda Turan'ın arkasında olmana hiç şaşırmadım tabii. Galatasaray'a da gelmesini istiyorsun, eh sen de haklısın Melo gitti gideli bir eksilik hissediyorsunuz. Kısmetse de Arda bu açığı kapatır ve yine şampiyonluğa oynayabilirsiniz.

Şampiyonluğa ancak yeni yönetim geldikten sonra oynarız. Dursunun bu sene alacağı ve daha önceden kalan çöpleri iyi paraya satarlarsa 2011-12 sezonundaki gibi iyi bir kadro kurabilirler tabi vizyonlu bir yönetim gelirse. Üstüne bir de terimi veya vizyonlu başka bir teknik adam gelirse şampiyon olabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.