Şimdi Ara

Arda Turan Galatasaray'a dönüyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
4.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne yapmis da ihanet etmis? Maci mi satmis? Diger 10 kisi ne kadar kötü oynadiysa Arda da o kadar kötü oynadi. Mac 3-0 olduktan sonra medyanin gaziyla kendi oyuncusunu hedef alip "Arda defol" diye tezahürat yapan taraftar müsvettelerine tepki gösterdi diye mi ihanet etmis oluyor? Ispanya taraftari adamin halinden anlayip alkisladi. Ülkedeki hastalikli taraftarlik bu iste. Sonra niye Ispanya'da futbolci gelisiyor, Türkiye'de gelismiyor diye agliyorsunuz. Stadyumda da ayni kafa, forum köselerinde de ayni kafa.

Evet Galatasaray'a gelmesini ve angry birdleri yine sinirlendirmesini iple cekiyorum. Melo da ayni sekilde. Kadroda 10 tane Melo olsa 10'unu da ilk 11'e yazarim. BJK'liler sevmiyor diye mi istemeyecegim? Kimsiniz arkadas siz?
  • bu hain galatasaraya gelirse galatasaraydan soğurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saldırmadık galatasaray muhabiri kalmaz gelirse. bu hain en büyük galatasaray düşmanıdır ayrıca.

• Dışarı çıktığında gördüğün lise mezunu bile olmayıp ona buna sarkan, sonra ahlak dersi veren, her daim adamlıktan bahseden keko ve serseri tayfası var ya, işte bu adamda da aynı zihniyet var.

İnanilmaz bir narsistlik örneği kendisi. Son dönemindeki gibi takıma yarardan çok zarar getirir.

• UÇKURU YERİNE FUTBOLUNA ÖZEN GÖSTERSEYDİ ŞU ANDA BU DURUMDA OLMAZDI
    BOKLU SELENA YÜZÜNDEN A.MADRİDE GİTTİ NE OLDU ? KENAN TAKTIRDI BOYNUZLARI

HAYIR KURUMUMU LAN GALATASARAY HER İSTEDİĞİNDE GELSİN İSTEDİĞİNDE GİTSİN
  • bu karakterde adamı galatasaray a tekrar soktukları gün en az 20 milyon taraftar kaybederler.
  • 1 senedir bir çok kişi antipati kaptı muhtemelen gelsede türkiye istediğini bulamıcak fenere gitmesi daha iyi olur .
  • medyatik olarak ne yaptıgı umrumda degil GELSİN

• Gelmesin.Futbolundan cok baska seyler gundeme gelir oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istemiyoruz.Fenere gitsin emre abisinin yolundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Istemiyoruz.Fenere gitsin emre abisinin yolundan.

Merak etme Emre abisinin yolunda gidecek olsa coktan giderdi. Aziz Yildirim'in bi kulübün tapusunu vermedigi kaldi Arda gelsin diye. Emre bes kurus kazandirmadan gitti, Arda kulüp tarihinin en yüksek bonservisini kazandirdi. Daha sacma bir benzetme olamazdi.

Ben gelsin istiyorum ama su kadroya gelirse harcanir. Seneye adam gibi bir kadro, iyi bir yönetim ve teknik ekip kursak Arda takimin yildizi olur. 3 sene daha cok rahat oynar, futbolu GS'de birakir.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Bro birak su adami birak Yolundan gitmesi illa fenere transfer olunca mi oluyor.Zaten o tayfayla takiliyor hali hazirda.Avam konusmalar,saga sola saldirmalar,havali tavirlar,her firsatta demogoji yapmalar vs.Bir kisi adamsa adamdir onu cevresindekiler takdir eder.Her firsatta bi adam ben adamim soyleyim boyleyim der mi.Bedava gelse istemem takimda.Herturlu takimin cikarina olur ama olsun gelmesini istemem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.