Şimdi Ara

ARDA TURAN HADDİNİ BİL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
0
Favori
6.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mabovski

quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Görüldüğü üzere kimse ardayı aramıyor keşke ardada olsaydı şu takımda demiyor. Onsuz hersey cok daha iyi gidiyor. Paşamızın zoruna gitti heralde unutulmak

niye ben hala Riera'nın yerine Arda'yı arıyorum

Çok fazla arama emre çolak var onu izle. Riera kaç maç oynadı sanki?
  • Arda adam demeye bin şahit olan, ukala adamın teki.. Sevmiyorum arkadaş, totoş işte, tribünlere yaptığı hareketleri unutmuyoruz, Galatasaray'ın evladı Tugay'dır, Arif'tir, Hakan'dır, Bülent'tir bide abilerinin adını anıp reklam yapıyor şuursuz, iyiki gittin Arda, tam zamanında terkettin bizi.. İnşallah geri gelmez Galatasaray'a Madrid'den Cruzeroya gidip futbol hayatını da Avaide bitirir umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

la iyice uyuz olmaya başladım şu arda'ya.
    haksızlık yapılmışmış. jubile teklif ettik kabul etmediler, 50 yaşına kadar oynatacak mıyız? yani bir yerde bırakmayı da bilmeliler.
    adam defoldu, yok basın uğraşıyormuş vs, hala medyada galatasaray ile ilgili konuşmalar. la düş yakamızdan artık!
    eskiden severdim, sevgimi bitirdi, artık nefret ettirmeye başladı. bir insan bu kadar antipatik olamaz. yeminle arda artık bitti benim için.
    hayatlarında bu kadar uzun süre futbolcu tutmamış takımların taraftarları, bizim vefasızlığımızdan dem vuruyorlar. adamlar avrupa'ya gidip tutunamayınca geri aldık, sahip çıktık, ama yine vefasız olduk. geçin o işleri.

Sölenebilicek birşey kalmamış

• Hiçbir şey yokken " o takım " demesi beni çok üzdü. Hatta Lefter hakkında konuşurken Arda'dan "sadece Fenerbahçe camiası için değil. " dedikten sonra "biz Galatasaraylılar için de büyük adamdı" demesini bekledim. Ayıp etmiş artık konuşmasın bence Galatasaray hakkında.
  • Artık bir konuşmasan "bu kulüp" hakkında be Ardacığım! kendi işine baksan, oynadığın o "büyük" takımda kadroya falan girmeye çalışsan en azından orada aldığın paranın hakkını vermeye çalışsan zira burada o işi pek beceremedin. Fakat maalesef gittiğinden beri sadece çenen çalışıyor son birkaç yıldır olduğu gibi. Ne hikmetse sen gittin ve Galatasaray'da işler bir anda düzeldi, futbolcu topluluğu tekrar "takım" olmayı başladı. Uzun lafın kısası "bu kulüp" hakkında konuşmayı artık bırak ve önüne bak. Bu kafa ile devam edersen gidebileceğin yegane yer kurbağalı dere, şimdiden hayırlı olsun.

Yazı bana ait değil başka bir forumda birisi yazmış gayette güzel yazmış ağzına sağlık..
  • ''Artık bir konuşmasan "bu kulüp" hakkında be Ardacığım! kendi işine baksan, oynadığın o "büyük" takımda kadroya falan girmeye çalışsan en azından orada aldığın paranın hakkını vermeye çalışsan zira burada o işi pek beceremedin. Fakat maalesef gittiğinden beri sadece çenen çalışıyor son birkaç yıldır olduğu gibi. Ne hikmetse sen gittin ve Galatasaray'da işler bir anda düzeldi, futbolcu topluluğu tekrar "takım" olmayı başladı. Uzun lafın kısası "bu kulüp" hakkında konuşmayı artık bırak ve önüne bak. Bu kafa ile devam edersen gidebileceğin yegane yer kurbağalı dere, şimdiden hayırlı olsun. ''

Cok güzel yazmis.
  • SEMİH ve EMRE ÇOLAK senin varlığını unutturdu bize be canım...

Sen de biliyorsun pabucun dama atıldı evladım...

Kuyruk acın var klübünle biliyoruz

Bu taraftar unuttu seni yaylan yandan yandan hadi canım...
  • Deselerdi gün gelecek Arda Turan'dan nefret edeceksin,güler geçerdim.
  • Dediklerinde son derece haklı adam.

Arda Galatasaray'a ne yaptı da böyle gönderilmeyi haketti? Adam çıktı aslanlar gibi oynadı, sonra da kulübüne para kazandırarak Avrupa'ya gitti. Daha ne istiyorsunuz ki?

Gelelim dediklerine. Bülent Korkmaz'ın o takımdan o şekilde gönderilmesi normal mi? Adam yaklaşık 15-20 yıl o formayı terletmiş, güzel şekilde uğurlayıp, mükemmel bir jubile yapmak varken, o şekilde göndermek vefasızlık değil de nedir?

Aynı şekilde diğer oyuncular da. Hakan Şükür, Arif Erdem, Hasan Şaş şu anda aklıma gelenler. Kişiliklerini beğenmeyebilirsiniz fakat yıllarca emeği geçmiş Uefa kupası kaldırmış, bu takımla özdeşleşmiş bu oyuncuları bu şekilde kulüpten göndermek nankörlükten başka bir şey değildir.

Bu adamlar futbolu bıraktıklarında bir tanesine bile allı şallı bir jubile yapıldı mı? Yok. Galatasaray'da vefa denilen şey gerçekten yok, bunları bilmesi lazım altyapıdaki oyuncuların. Ona göre hesaplarını yapsınlar. İyiysen Gs'de iyisin, kötüysen kötü. Taraftar kötü günde falan yanınızda değil, boşuna birbirimizi kandırmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_seko

Dediklerinde son derece haklı adam.

Arda Galatasaray'a ne yaptı da böyle gönderilmeyi haketti? Adam çıktı aslanlar gibi oynadı, sonra da kulübüne para kazandırarak Avrupa'ya gitti. Daha ne istiyorsunuz ki?

Gelelim dediklerine. Bülent Korkmaz'ın o takımdan o şekilde gönderilmesi normal mi? Adam yaklaşık 15-20 yıl o formayı terletmiş, güzel şekilde uğurlayıp, mükemmel bir jubile yapmak varken, o şekilde göndermek vefasızlık değil de nedir?

Aynı şekilde diğer oyuncular da. Hakan Şükür, Arif Erdem, Hasan Şaş şu anda aklıma gelenler. Kişiliklerini beğenmeyebilirsiniz fakat yıllarca emeği geçmiş Uefa kupası kaldırmış, bu takımla özdeşleşmiş bu oyuncuları bu şekilde kulüpten göndermek nankörlükten başka bir şey değildir.

Bu adamlar futbolu bıraktıklarında bir tanesine bile allı şallı bir jubile yapıldı mı? Yok. Galatasaray'da vefa denilen şey gerçekten yok, bunları bilmesi lazım altyapıdaki oyuncuların. Ona göre hesaplarını yapsınlar. İyiysen Gs'de iyisin, kötüysen kötü. Taraftar kötü günde falan yanınızda değil, boşuna birbirimizi kandırmayalım.

devamını okumaya gerek yok arda gönderilmedi takımdan sallamadan önce araştır biraz.Bülent hocada jübile teklifi kabul etmedi tıpkı diğerleri gibi.

• fenerbahçe için zemin hazırlıyor, ne de olsa emre abisinin yolundan gidiyor. Büyüksün Kaptan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Yahu adam ne demiş sanki, yeni yönetim işini bilmiyor falan mı demiş ? Fatih Terim'e mi laf etmiş ? Eski yönetime hanginiz laf etmediniz de, Arda laf edince sorun oluyor ? Laf etmek bizim hakkımızsa, Arda'nın 10 kat hakkıdır. Medyada yok sinemaymış bilmemneymiş haber yapılırken Arda'yı kim korudu ? Küfürler edilirken Arda'yı kim korudu ? Samsunspor maçında bile Fatih Terim Sabri'yi oyundan alınca "Onu korumam gerekirdi, ben hata yaptım." demesini biliyor. Arda'nın zamanında hangi yürekli adam diyebildi bu lafı ?

*Niye laf etmek Arda'nın 10 kat hakkı oluyormuş ? Arda, Galatasaray'da forma giydiği için veya Galatasaray'a para kazandırdığı için benden daha iyi bir Galatasaraylı mı oluyor ?

*Eski yönetimle gayet iyiydi arası, yönetim ibra edilmeyince de çok üzülmüştü. Şimdi mi aklına gelmiş eski yönetime giydirmek ?

*Galatasaray taraftarı son senelerde Arda'dan çok kime ilgi gösterdi de ''Arda'yı bu hale siz getirdiniz'' demeyi kendine uygun buldun ?

*Sanki kendi göreviymiş gibi avukatlığını yapmaya çalıştığı Bülent abisi ''Galatasaray'da bahçivanlık bile yaparım'' demişti, bundan haberi var mıymış ?

Bu adamı ben de çok seviyordum. Her fırsatta destekledim, her olayında ''basın peşini'' bırakmıyor dedim. Ama Arda'nın bugün başka bir adama dönüştüğü apaçık ortada. Bu dönüşmenin tüm sebeplerini Galatasaray taraftarına veya basına atmak, haksızlıktır.

Vefa konusunda sürekli Galatasaray'a saldıranların unuttuğu nokta; Galatasaray'ın sözkonusu futbolculara jubile teklifi yapmış olması, fakat futbolcuların bunu kabul etmemiş olmasıdır. Fakat tüm varlığını Galatasaray'a borçlu olan futbolcular Galatasaray'a karşı ne kadar vefalı olabildi ?

Emre de Galatasaray'dan gidene kadar çok iyi bir Galatasaraylıydı. İtalya'ya gittikten sonra Galatasaray'daki dostlarını önce ayda bir, sonra yılda bir, sonra hiçbir zaman ziyaret etmemeye başladı. Sonra birgün ne hikmetse Emre Fenerbahçe'li oldu, Fenerbahçe'ye gitti. Bu işler böyle başlıyor, ne yazık ki yanılıyoruz...

Son olarak Galatasaray Lisesi'nde, Galatasaray ile ilgili eleştiriler herkesin içinde yapılmaz. Galatasaraylılar, sorunlarını Galatasaray'ın içinde halleder yani. Bu gelenek Galatasaray Spor Kulübü'ne de sıçramıştır. Böyle mevzular televizyon kanallarında konuşulmaz yani. Parçalı forma giyen herkes Galatasaray'lı olamıyor, Galatasaray terbiyesi diye birşey var. Arda, bu konuda da eski yönetime özenmiş olmalı, yazık...

• Bu zihniyetimiz değişmediği sürece Arda ve Arda gibileri daha çok tepemize çıkar.. Benim Galatasaraya 1 deme hakkım varsa, Arda'nın 10 hakkı varmış.. Hala tutturmuşlar "ama taraftar Arda sinema kapattı diye bıdı bıdı.." Medya maymunu olmayı kendi istiyo Arda, durduk yerde garip garip demeçler, bağlantılar.. Ardadan çok daha iyi takımda banko 11 oynayan Mehmet Topal neden kanal kanal gezmiyorda Arda bunları yapıyor, cevabı açık Arda gözden düştükçe Tvlere çıkıp Galatasaray adını kullanarak pirim yapmak istiyor.. Hala da bazı taraftarlar şakşakçılığını yapıyor, helal olsun..
  • "BU TAKIMI" tutmak ne büyük bir onur.

Yemek bile vermemiş "BU TAKIM"

Arda ilk çıktığında da çok konuşuyordu, şimdi de. Fazla konuşmak iyi değildir hele futbolcunun az konuşanı makbuldür, misal Semih Kaya.

Lütfen Arda, saygı görmek istiyorsan az konuş yada düzgün konuş.
  • O programda yeni lefterimiz Arda Turan diyen şakşakçılar Nihat'ı , Tugay'ı niye görmüyorlar...tepemize çıkardığınız Arda Turan taraftara laf eder Galatasaray'dan o kulüp diye bahseder kimsenin gıkı çıkmaz...

Fenerbahçe taraftarından ne farkımız kaldı...Adamlar Aziz Yıldırım'ı tepesine çıkardı şimdi indiremiyorlar
  • Gerçekten Arda Turan'ın kişiliğinden NEFRET ediyorum.

Savunanlarıda olucaktır mutlaka ama daha büyük pencereye bakmalarını öneriyorum.

Ama suç onda değil aslında. Zamanında Fatih Terim gibi bir adam olsaydı yanında bunun gelişmesi için o zaman farklı olurdu.

Genç yaşta yontulamadığı için su an bi triplerde.

Ya koskoca GS klübünün eski kaptanı canlı yayını arıyor kendi isteğiyle, ve Lefterin ölüm taziyesinden sonra ufak ufak GS klübüne giydiriyor.

Bunu kabullenen biri var ise olaylara bir daha geniş açıdan bakmalı.
  • Şu an Fenere gitse üzülmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Yahu adam ne demiş sanki, yeni yönetim işini bilmiyor falan mı demiş ? Fatih Terim'e mi laf etmiş ? Eski yönetime hanginiz laf etmediniz de, Arda laf edince sorun oluyor ? Laf etmek bizim hakkımızsa, Arda'nın 10 kat hakkıdır. Medyada yok sinemaymış bilmemneymiş haber yapılırken Arda'yı kim korudu ? Küfürler edilirken Arda'yı kim korudu ? Samsunspor maçında bile Fatih Terim Sabri'yi oyundan alınca "Onu korumam gerekirdi, ben hata yaptım." demesini biliyor. Arda'nın zamanında hangi yürekli adam diyebildi bu lafı ?

*Niye laf etmek Arda'nın 10 kat hakkı oluyormuş ? Arda, Galatasaray'da forma giydiği için veya Galatasaray'a para kazandırdığı için benden daha iyi bir Galatasaraylı mı oluyor ?

*Eski yönetimle gayet iyiydi arası, yönetim ibra edilmeyince de çok üzülmüştü. Şimdi mi aklına gelmiş eski yönetime giydirmek ?

*Galatasaray taraftarı son senelerde Arda'dan çok kime ilgi gösterdi de ''Arda'yı bu hale siz getirdiniz'' demeyi kendine uygun buldun ?

*Sanki kendi göreviymiş gibi avukatlığını yapmaya çalıştığı Bülent abisi ''Galatasaray'da bahçivanlık bile yaparım'' demişti, bundan haberi var mıymış ?

Bu adamı ben de çok seviyordum. Her fırsatta destekledim, her olayında ''basın peşini'' bırakmıyor dedim. Ama Arda'nın bugün başka bir adama dönüştüğü apaçık ortada. Bu dönüşmenin tüm sebeplerini Galatasaray taraftarına veya basına atmak, haksızlıktır.

Vefa konusunda sürekli Galatasaray'a saldıranların unuttuğu nokta; Galatasaray'ın sözkonusu futbolculara jubile teklifi yapmış olması, fakat futbolcuların bunu kabul etmemiş olmasıdır. Fakat tüm varlığını Galatasaray'a borçlu olan futbolcular Galatasaray'a karşı ne kadar vefalı olabildi ?

Emre de Galatasaray'dan gidene kadar çok iyi bir Galatasaraylıydı. İtalya'ya gittikten sonra Galatasaray'daki dostlarını önce ayda bir, sonra yılda bir, sonra hiçbir zaman ziyaret etmemeye başladı. Sonra birgün ne hikmetse Emre Fenerbahçe'li oldu, Fenerbahçe'ye gitti. Bu işler böyle başlıyor, ne yazık ki yanılıyoruz...

Son olarak Galatasaray Lisesi'nde, Galatasaray ile ilgili eleştiriler herkesin içinde yapılmaz. Galatasaraylılar, sorunlarını Galatasaray'ın içinde halleder yani. Bu gelenek Galatasaray Spor Kulübü'ne de sıçramıştır. Böyle mevzular televizyon kanallarında konuşulmaz yani. Parçalı forma giyen herkes Galatasaray'lı olamıyor, Galatasaray terbiyesi diye birşey var. Arda, bu konuda da eski yönetime özenmiş olmalı, yazık...

Yorum budur altına imzamı atıyorum. Okuyun biraz feyz alın

• quote:

quote:

*Laf etmek Arda'nın 10 kat hakkıdır. Çünkü kimse sana ya da sevgiline küfretmedi, kimse yapmadığın şey(ler) için seni gazeteye manşet yapmadı ve kimse senden bunun hesabını sormadı. Yönetimde yapılan yanlış hatalar Arda'yı doğrudan etkiler, seni ise dolaylı yoldan. Meselenin Galatasaraylılıkla ne alakası var ?

*Gene dediğim gibi, ilgi göstermek küfretmek oluyorsa buyrun taraftar ilgi göstermiş olsun.

Son cümleni anlayamadım açıkçası, Arda'nın böyle bir cümle kullanmaması mı sorun ?

Hem Arda'yı Emre gibi biriyle karşılaştırmak çok ama çok büyük hakarettir. Her fırsatta "Arda Fenerbahçe'ye gidecek." diyenler neden Arda'nın sözleşmesine kendi isteğiyle koydurduğu maddeyi konuşmuyor ?

Son dediğin ise doğrudur eyvallah. Arda bu terbiyeye yakışmamış davranışlarda bulunmuş olabilir. Ama bir düşünün, kaçınız kendinizi Arda'nın yerine koydunuz ? Bazı insanlar suskundur, böyle şeyleri konuşmaz. Bazılarının ise içini birilerine dökmesi gerekir. Arda için bu birileri 1-2 arkadaşı olamaz herhalde değil mi ?

• quote:

quote:

quote:

*Laf etmek Arda'nın 10 kat hakkıdır. Çünkü kimse sana ya da sevgiline küfretmedi, kimse yapmadığın şey(ler) için seni gazeteye manşet yapmadı ve kimse senden bunun hesabını sormadı. Yönetimde yapılan yanlış hatalar Arda'yı doğrudan etkiler, seni ise dolaylı yoldan. Meselenin Galatasaraylılıkla ne alakası var ?

*Gene dediğim gibi, ilgi göstermek küfretmek oluyorsa buyrun taraftar ilgi göstermiş olsun.

Son cümleni anlayamadım açıkçası, Arda'nın böyle bir cümle kullanmaması mı sorun ?

Hem Arda'yı Emre gibi biriyle karşılaştırmak çok ama çok büyük hakarettir. Her fırsatta "Arda Fenerbahçe'ye gidecek." diyenler neden Arda'nın sözleşmesine kendi isteğiyle koydurduğu maddeyi konuşmuyor ?

Son dediğin ise doğrudur eyvallah. Arda bu terbiyeye yakışmamış davranışlarda bulunmuş olabilir. Ama bir düşünün, kaçınız kendinizi Arda'nın yerine koydunuz ? Bazı insanlar suskundur, böyle şeyleri konuşmaz. Bazılarının ise içini birilerine dökmesi gerekir. Arda için bu birileri 1-2 arkadaşı olamaz herhalde değil mi ?

Ek olarak, ibra konusuna cevap vermeyi unutmuşum. Arda'nın üzüldüğü ne malum ? Çıkıp da oh iyi oldu diyecek hali mi var sence ? Yapmayın lütfen.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.