Malum Barcelona da 2016 basina kadar transfer yasagi var bu durumda Arda Turan o tarihe kadar Barca formasi giyemeyecek Barcelona Ardayi kiralayacaktir başka bir takima 6 ay bile olsa Galatasaray a gelmesi taraftariyim takima sinerji bir hava getirir Kaptan.Galatasarayin kapimizi her zaman kaptana aciktir.Ama ben şu anki yonetimin bu konudada basarili olacagini sanmiyorum.Sizin yorumlariniz nedir neler düşünüyorsunuz _?
Gelmesin kendine yazik eder. Ingiltereye vs gitsin kendini gelistirir en azindan.
Clde oynuyamıyacak.istemem
1 yıllık gelirse tabiki
1 yıllık olursa tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: ultralisan
1 yıllık olursa tabiki.
gs clden men edilicek gibi duruyor gelir yani niye gelmsin
quote:
Orijinalden alıntı: Sempatizann
Sen her takımı kendi takımın gibi sanıyosan... Ohoo... İşimiz var.
Gelmesin 6 ay sakatlanmıcam diye performansının altında oynar kanser eder
quote:
Hayaller men edilmesi, hayatlar üst üste 4.kez Şampiyonlar Ligi
quote:
Orijinalden alıntı: Ruskid
quote:
Hayaller men edilmesi, hayatlar üst üste 4.kez Şampiyonlar Ligi
Alıntıları Göster
Gelsin bence gelmekte ister
quote:
Orijinalden alıntı: mind of a madman
Gelsin bence gelmekte ister
Alıntıları Göster
Zamanında bu adam takımın renklerine sövüyordu. Şimdi Barcelona'nın abuk sabuk renklerine sövsün yiyorsa. Ben gelsin istemem. Bu adam bizim medyamız sayesinde pohpohlanıp, takıma gram katkı sağlayamayan tipten biri. Milli takım katkısı ise yerlerde sürünmekte. Barcelona'ya transfer oldu daha ne kadar başarısız olabilirciler gelmeden söyleyeyim. Pogba, Koke, Griezmann gibi adamlar dururken bu adamın Barcelona'ya transferi taktik icabı değil bence sponsor baskısı iledir.
quote:
Orijinalden alıntı: Aragonit.
Gelmesin 6 ay sakatlanmıcam diye performansının altında oynar kanser eder
Ulan bu adam İspanya'nın en kaliteli oyuncularından, Barcelona'nın en pahallı transferlerinden. Arda performansının yarısını bile yansıtsa bile yeterli bize. Takımında ki bir çok kişiden yüksek oyun zekası ve tekniği var. Zaten çok kritik sakatlıklar geçiren bir oyuncu da değil.
Aman aman uzak dursun.
Blokladığım biri gs cl den men edilecek demiş. Uefa lisansı var, kura çekimine davet var. Bloklarım isabetlidir
6 ay kiralanir 6 ay daha uzatilir
Barcelona yollamıyor Ardada gitmek istemiyor şu an bir tarafınızdan haber uydurmayın.
ImPerspektifI
kullanıcısına yanıt
Bu nasıl bi kafadir bu kafayı yaşamak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: megi21
Bu nasıl bi kafadir bu kafayı yaşamak istiyorum
onun karakterinde birisi florya ya bile sokulmamalı.
Gs nin formasına küfreden Milli takımda değil 40 milyon euroluk 5 milyonluk bile futbol oynamayan ardayi bizim basın sayesinde messi yaptılar. Arda turan kimi kesip oynayacak Barcelonda çok merak ediyorum. Açıkçası bu kadar para dökülmesi de hiç mantıklı gelmiyor. 40 milyon euroya yıllardır istediği thiago silvayi alabilirdi hemde ihtiyacı olan bir pozisyon ama almadı ilginc.
quote:
Orijinalden alıntı: ennnes58
Gs nin formasına küfreden Milli takımda değil 40 milyon euroluk 5 milyonluk bile futbol oynamayan ardayi bizim basın sayesinde messi yaptılar. Arda turan kimi kesip oynayacak Barcelonda çok merak ediyorum. Açıkçası bu kadar para dökülmesi de hiç mantıklı gelmiyor. 40 milyon euroya yıllardır istediği thiago silvayi alabilirdi hemde ihtiyacı olan bir pozisyon ama almadı ilginc.
dünyanın en büyük kulübünün bunları düşünememesi çok ilginç gerçekten çok aptallar.seni tebrik ediyorum