Şimdi Ara

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
3
Favori
46.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lanquaté

Arda bu mac bısı yapamaz

Ardayı geçtim A.Madrid bişey yapamayacak 8 kişi felan kalırlar maç sonunda yada 7kişi kalıp hükmen
  • Ardaya 2. sarıyı veremedi
  • bu atletico nun ne zaman maçını izlesem ki neredeyse her lig maçını izledim
    dengesiz hakemlerle dolu bu ispanya ligi
    bizim ligdeki hakemlere çok benziyorlar
    1-2 önceki posizyona bakarak diyosun ahanda bu kırmızı diye adam kart çıkarmıyor falan
  • maç başlamak üzere ronaldo 2 3 sallasa diğerleride bonus olarak 3 5 arası atsa 7 gol olur mu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bu Arda kendini trde mi zannediyor.Ayağa bu kadar kayılır mı.Bu maçta kırmızı görmese iyidir.Zaten sarıyı gördü..

Arda kendini hala Trde sanıyor, Madrid okadar çok fizik gücüne sahipki Arda adamlara çarpıp çarpıp düşüyor. Hele maçın başında 2 kez Lass ın shortuna yapıştı Lass bunu 30 metre poposunda götürdü.

30 metre mi ardayı da tam balon yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

bu atletico nun ne zaman maçını izlesem ki neredeyse her lig maçını izledim
    dengesiz hakemlerle dolu bu ispanya ligi
    bizim ligdeki hakemlere çok benziyorlar
    1-2 önceki posizyona bakarak diyosun ahanda bu kırmızı diye adam kart çıkarmıyor falan

İspanyol ve İtalyan hakemler bence hakemlikte en üst nokta .Hatalar oluyor ama adamlar robot değil ki neredeyse robot nizamında maç yönetiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bu Arda kendini trde mi zannediyor.Ayağa bu kadar kayılır mı.Bu maçta kırmızı görmese iyidir.Zaten sarıyı gördü..

Arda kendini hala Trde sanıyor, Madrid okadar çok fizik gücüne sahipki Arda adamlara çarpıp çarpıp düşüyor. Hele maçın başında 2 kez Lass ın shortuna yapıştı Lass bunu 30 metre poposunda götürdü.

30 metre mi ardayı da tam balon yaptınız

Maçı izle anlarsın

• Bu atleticoda orta saha diye birşey yok ama defansı iyi yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

Bu atleticoda orta saha diye birşey yok ama defansı iyi yapıyorlar.

Orta sahada defans yapıyor şuan ondandır Bu arada A.Madrid 9 kişi kaldı .
  • İspanya liginde a.madrid kadar mal bir takım daha görmedim, hele defans varya tam sopalık, arda inşallah kendini sıyırır buradan.
  • atm nin serveti godin gene yaptı yapacağını
    atm nin kondisyoneri kimse adamı kovmaları lazım nedir bu takımın hali
    bizim ligdeki takımların kondisyonuna sahip atm
  • Atletico cidden mal bir takım .Ama Realmadrid hayvan orası ayrı konu.Barcelona maçı ne olur bilinmez.
  • Sadece bu maç için söylemiyorum , teknik direktörün kesinlikle değişmesi lazım.
  • bilmiyorum size de öyle geliyor mu(muhtemelen çok güleceksiniz) ama arda'da bir kanat oyuncusundan ziyade tam bir göbek oyuncusu profili var fiziği yüzünden.üstüne üstlük nokta pasları da iyi ve topu da çok güzel saklıyor,pas akışını da kontrol edebiliyor kanattan.sistemli bir takımda mini bir xavi olabilir aslında.üstüne üstlük sağ bek oynadığı için bazen savunmada güzel müdahaleler yapıyor ve yıllardır da kanat oynadığı için orta açabiliyor.

fakat bir sorunu var,kanat oyuncusu olduğu halde fiziğini düzeltmiyor.hadi fiziği düzeltmeyecek diyelim,bu yaştan sonra da orta sahanın ortasında takımın beyni olacak hali yok,yıllarca kanat oynamışsın alışman çok zor olur yani.
  • arda 2 seneye kalmaz fenerbahcede beyler. demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

bilmiyorum size de öyle geliyor mu(muhtemelen çok güleceksiniz) ama arda'da bir kanat oyuncusundan ziyade tam bir göbek oyuncusu profili var fiziği yüzünden.üstüne üstlük nokta pasları da iyi ve topu da çok güzel saklıyor,pas akışını da kontrol edebiliyor kanattan.sistemli bir takımda mini bir xavi olabilir aslında.üstüne üstlük sağ bek oynadığı için bazen savunmada güzel müdahaleler yapıyor ve yıllardır da kanat oynadığı için orta açabiliyor.

fakat bir sorunu var,kanat oyuncusu olduğu halde fiziğini düzeltmiyor.hadi fiziği düzeltmeyecek diyelim,bu yaştan sonra da orta sahanın ortasında takımın beyni olacak hali yok,yıllarca kanat oynamışsın alışman çok zor olur yani.

rijkaard ilk geldiğinde aşağıdaki düzende 1-1,5 ay oynadık ve o sürede arda 10'dan fazla asist yaptı.

baros
    kewell-arda-keita

hatta hatırlayın, elano'yla arda aynı anda oynar mı tartışması yapılıyordu.

• quote:

bilmiyorum size de öyle geliyor mu(muhtemelen çok güleceksiniz) ama arda'da bir kanat oyuncusundan ziyade tam bir göbek oyuncusu profili var fiziği yüzünden.üstüne üstlük nokta pasları da iyi ve topu da çok güzel saklıyor,pas akışını da kontrol edebiliyor kanattan.sistemli bir takımda mini bir xavi olabilir aslında.üstüne üstlük sağ bek oynadığı için bazen savunmada güzel müdahaleler yapıyor ve yıllardır da kanat oynadığı için orta açabiliyor.

kesinlikle haklisin bu adami milli takim teknik direktorleri Stoch tarzinda oynatmaya calisiyolar koyuyolar sol kanat ,sag kanat adam gecsin sut atsin diye bekliyolar ve bence buyuk hata ediyolar koy gobege adami oynasin,ama inaniyorun ki Abdullah Avci bu adami Alex stili oynaticak

• quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

Arda'ya asist yaptıktan sonra yine inme inmiş :D:D
  • quote:

Haklısın.Aslında Mehmet Nuri Arda çok müthiş orta saha olur 4-3-3 bile oynanır.Nuriyide Mourinho geliştirecek zaten snejder yapacakmış

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.