Şimdi Ara

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
3
Favori
46.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık Arda turan kardeşimizi başka takımda Takip edicez Bundan sonra Galatasaray taraftarının % 75 ide arda fan ı oldugu ıcın ondan gelen yeni haberleri merak ediceklerdir.

•  ARDA TURAN (TAKİP KONUSU)

Arda bugun sağlık kontrolüne girmiş Sağlam çıkmış tabikide kocum benım

• Dün sakatlandı haberi vardı 3 hafta sahalardan uzak diye yalan mı oldu ?

Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan, yeni kulübüyle 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Dün akşam saatlerinde Madrid'e giden Arda, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçmiş ve daha sonra Vicente Calderon Stadı'nı gezmişti.
    Madrid'deki ilk günü hareketli geçen Arda, iki aşamalı olarak sağlık kontrolünden geçti. Arda'ya ilk olarak sabah saatlerinde kan testleri yapıldı. Yıldız oyuncu ilk kontrolün ardından yeni takımının tesislerini gezdi. Arda daha sonra yeniden hastaneye gitti ve sağlık kontrollerini tamamladı.

Arda'nın hastaneden sonraki durağı Vicente Calderon Stadı'ydı. Yıldız oyuncu Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı stadı gezdi ve ardından kulüp binasında kendisini 4 yıllığına Madrid ekibine bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Arda salı günü Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenecek törenle basının ve taraftarın önüne çıkacak

• Guzel konu.

Takip edelim. Gollerini asistlerini paylasalim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.

Dün sakatlandı haberi vardı 3 hafta sahalardan uzak diye yalan mı oldu ?

3 4 gün sonra antremanlara başlayabılecegini söledi (Sağlık ekibinin kararına göre hareket edicem dedi )
  • ARDANIN GURBETTE Kİ İLK RESİM KARELERİ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel konu, elimden geldiğince bende Insua konusunda ki gibi yardımcı olurum.
  • Gururlanmamak elde değil, kapartma tozu saçıyorum etrafıma

• Arda yanlış yaptı.Madrid'in kadro kalitesi çok düştü zaten ligde Agüero ve De Gea varken de başarılı değillerdi.İlk 10'a bile giremez bu takım.Arda'ya üzülüyorum açıkcası sönüp gidecek bu takımın içinde.
  • Maçlar başladığında bu konu çok keyifli olur. Keşke Arda gibi bir sürü oyuncu yetiştirebilseydikte Arda ile ilgili çok daha farklı düşünebilseydik..
  • Madrid'de ki taraftarlar ve medyanın ilgisini görünce acayip duygunlandım lan.

Mümkün olduğunca maçlarınıda takip edicem.Umarım yüzümüzü kara çıkartmaz aslan parçası.
  • Bu da burada dursun. Olur da 30'unda ülkeye dönmek isterse o zaman yine yazıp çizeriz.

quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Arda'yı severdik. Sakat olduğu dönemde, sinema kapattığı dönemde, üzerinde silah resmi olan bir t-shirt giydiği için eleştirildiğinde, Galatasaray formasına küfür etti dediklerinde, Gurbet Kupası sonrası taraftarla olan tartışmasında, renkli pantolon giymiş, lüks araç almış... kıldan yünden sebeplerle eleştirildiği her dönemde savunduk. (Birkaç konuda eleştirdik, o da olacak.) Sezon sonu gitmek istiyorum dedi, gidiyorum dedi, ona da eyv dedik. Ama bu sefer olmadı...

Arda sezon sonu gidiyorum dedi mi, dedi. Terim geldiği için kafası karıştı mı, karıştı. Sonra Terim'le bir görüşme yaptı mı, yaptı. Kalıyorum dedi mi, dedi. Bitti! Arda kalıyorum dediği için hoca bir sistem kurdu, bir transfer listesi hazırladı. Planını programını yaptı, buna göre hareket etti... Aradan 1 ay geçti, Arda gitmek istiyorum dedi, gitti. Şimdi sistem değişebilir, hocanın kafasında kurduğu düzen değişebilir, o transfer listesi değişebilir, değişecek! Ve 1 ay sonra lig başlıyor.

Buna kaçıp gitmek, takımı yarı yolda bırakmak derler. Daha önemlisi deriz! Ha konuya cevap olsun; Arda sadece hocayı değil, hepimizi satmıştır. Geçmiş olsun. Bu da herkese ders olsun demek isterdik de; hala gereksiz duygusallık yapan, Arda gitti diye yas tutan, onu savunan taraftarı gördükçe bir işe yaramaz diyorum.

"Ben bu takımın kaptanıyım, ben Galatasaraylıyım" lafını "ben Galatasaray'ın sözleşmeli futbolcusuyum" olarak değiştiren; Emre Abi'sini, Acun Abi'sini, Rıdvan Abi'sini dilinden düşürmeyen; basın toplantısında hocasına gönderme yapabilen Arda'ya yeni kariyerinde başarılar.

• Üstüne giydiği de güzelmiş.
  • Atletico seneye küme düşer ondan sonra Arda,Reyes,Forlan bize
  • Gitti diye içimde bi burukluk var kaç gündür. Ama buraya yazıyorum geri gelicek ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Gitti diye içimde bi burukluk var kaç gündür. Ama buraya yazıyorum geri gelicek ...

o burukluğu bilirim hocam bende de var.
  • Çok güneşte bekletmişler Ardamızı. Omuzları beyazlamış baksana.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.