Şimdi Ara

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
3
Favori
46.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yar saclarin lule lule, Manzano sana gule gule
  • Yazıklar olsun deli oldum arkadaşlar iddaa'da da Madrid'e verdim.Cidden çok kötü şaka gibi ya adamlar bitmiş.Teknik direktöre ne desem az adam Arda ile Diego'yu çıkardı ya.
  • Ben NTV yi uydudan izleyemiyorum kilit atıyorlar
  • Adam Arda'yla Diego'yu çıkardı tribünler yiyecekti td'yi
  • Manzano yolcu.
  • Hocanın amacı belli, kendi evinde real betise yenilmek veya 2 kurtarıcı adamı (arda ve diego) oyundan çıkarmak sözleşme feshinin %100 işaretidir.İstifaya cesareti yok galiba o tdnin illa tazminat koparacak.
  • Arda bu oyunuyla kesinlikle 10. sıradaki bir takımda oynamayı haketmiyor. İlk 5'i zorlayan bir takımda görmek isterdim.

Hocasının kendisini sezon başında defans ağırlıklı oynatmasına rağmen birçok asisti ve 2'si ligde 1'i UEFA Avrupa Liginde olmak üzere 3 golü var.
  • Arda'yı keşke Valencia falan alsa. Madrid gerçekten kötü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

Arda bu oyunuyla kesinlikle 10. sıradaki bir takımda oynamayı haketmiyor. İlk 5'i zorlayan bir takımda görmek isterdim.

Hocasının kendisini sezon başında defans ağırlıklı oynatmasına rağmen birçok asisti ve 2'si ligde 1'i UEFA Avrupa Liginde olmak üzere 3 golü var.

Celtic ve Rennes'e birer gol atmıştı sanırım avrupa liginde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Arda'yı keşke Valencia falan alsa. Madrid gerçekten kötü...

Valencia'ya gitse yeni Silva olurdu bence ama atm'de kötü takım değil aslında t.d'leri değiştirsinler toparlanır gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: incubus77

quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Arda'yı keşke Valencia falan alsa. Madrid gerçekten kötü...

Valencia'ya gitse yeni Silva olurdu bence ama atm'de kötü takım değil aslında t.d'leri değiştirsinler toparlanır gibime geliyor

bizim geçen yıllarda yaşadığımız sıkıntı onlarınki. yönetim yönetim değil. krizdeki bi takım hangi akılla 40 milyon'u bir oyuncuya verir anlamak güç. ihtiyaç olan bi sürü yer geçiştirilip sırf hücum yatırımı yapmak taraftar kandırmaktan başka bişey değil.
  • A.Madrid 3. lig takımına elendi
    İspanya Kral Kupası’nda Atletico Madrid, 3. lig takımlarından Albacete’ye elendi.

23:48 | 21 Aralık 2011

MADRİD (A.A)

İlk 16’ya kalacak takımların belirlendiği Kral Kupası’nda ilk süprizi Albacete yaptı. Sahasında oynadığı ilk maçı 2-1 kazanan Albacete, deplasmanda da Atletico Madrid’i 1-0 yenerek bir üst tura çıktı.

Albacete, maçın henüz 20. saniyesinde Victor Curto’nun golüyle öne geçerken, 3. lig takımı özellikle topun olduğu alanlarda baskılı bir oyun ortaya koyarak Atletico Madrid’e boşluk vermedi.

Atletico Madridli taraftarlar maç boyunca, futbolcusundan, teknik heyetine ve kulüp yönetimine kadar herkese tepki gösteren tezahüratta bulundu.

Bu arada, Atletico Madrid’de gönderilmesi zaten gündemde olan teknik direktör Gregorio Manzano’nun, Kral Kupası’ndan elenmenin ardından görevden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor. Atletico Madrid’de gelecek haftadan itibaren Diego Simeone döneminin başlayacağı iddia ediliyor.

Barcelona takımında oynayan Andres İniesta’nın kısa bir süre önce Albacete kulübünün en büyük hissedarı olması da Kral Kupası’nda alınan başarıyla bağlantılı önemli bir ayrıntı olarak göze çarptı.

Öte yandan, Atletico Madrid’de grip olan Arda Turan, 22 kişilik kadroya çağrılsa da 16 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

• Manzano gitti Arda çoşar, iyi oldu.
  • gideceği belliydi zaten ATMD kendine gelir umarım
  • Oh be
  • Rezil bir sezon geçiriyorlar. Bakalım kim gelecek yerine.
  • yerine kim gelirse gelsin; içinde barış-ayhan-mustafa-servet -pino-sabri-aykut olan takımdan hayır gelmez. atletico'da bu adamların birer tane kopyası mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

yerine kim gelirse gelsin; içinde barış-ayhan-mustafa-servet -pino-sabri-aykut olan takımdan hayır gelmez. atletico'da bu adamların birer tane kopyası mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

yerine kim gelirse gelsin; içinde barış-ayhan-mustafa-servet -pino-sabri-aykut olan takımdan hayır gelmez. atletico'da bu adamların birer tane kopyası mevcut.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.