Şimdi Ara

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
3
Favori
46.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

yerine kim gelirse gelsin; içinde barış-ayhan-mustafa-servet -pino-sabri-aykut olan takımdan hayır gelmez. atletico'da bu adamların birer tane kopyası mevcut.

• quote:

yerine kim gelirse gelsin; içinde barış-ayhan-mustafa-servet -pino-sabri-aykut olan takımdan hayır gelmez. atletico'da bu adamların birer tane kopyası mevcut.

juanfran geldi aklıma direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

quote:

juanfran geldi aklıma direk

juanfran = mustafa sarp
    godin = servet
    hakkını yemeyelim genç kalecileri baya iyi
    curtua ydı galiba bu da yenir mi dediğim golü olmadı
    yenebilecek golleri yedi yani
    bir espanyola karşı yenilen uzaktan golde hatası vardı o kadar

• Arda, Acun ve Rıdvan'la çok fazla takılmaya başladı. Gıcık oluyorum bu duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Arda, Acun ve Rıdvan'la çok fazla takılmaya başladı. Gıcık oluyorum bu duruma.

Allah'dan sözleşmede madde var. Almak istersek önce bizim kapımızı çalması lazım o Bulut'un.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Allah'dan sözleşmede madde var. Almak istersek önce bizim kapımızı çalması lazım o Bulut'un.

Yalnış bilmiyorsam eğer o madde sadece atl madrid için geçerli.. atıyorum atl madrid'ten valencia'ya transfer olursa valencia'dan galatasaray dışında bir başka kulübe transfer olabilir. Tekrar altını çizeyim yalnış bilmiyorsam eğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuwenix

quote:

quote:

Yalnış bilmiyorsam eğer o madde sadece atl madrid için geçerli.. atıyorum atl madrid'ten valencia'ya transfer olursa valencia'dan galatasaray dışında bir başka kulübe transfer olabilir. Tekrar altını çizeyim yalnış bilmiyorsam eğer

O konu nasıl bilmiyorum, sen yazınca bende merak uyandırdı ama şu an 25 yaşında 2 sene A.M. oynasa 27 olur 2-3 senede başka bir avrupa takımında oynasa 30 olur. O yaştan sonra durum ne olur hiç bilinmez Tabi bunlar tahmini şeyler bir bakmışsın Arda seneye tekrar Galatasarayda

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuwenix

quote:

quote:

Yahu o yeni gittiği takımda da koydurur maddeyi, millet sesini kessin diye. Biliyor başka türlü susturamayacağını.

• O maddeyi neden koymuslar ki cok sacma bence.
  • Simeone ilk maçtan Arda'yı yedek bırakmış.
  • simione ardayı yedek bırakmıs anlasılan onu sevmiyor insallah yenilirler
  • Istedigi yere gidebilir, bu takim FB de olabilir hic farketmez, bence hosgoruyle karsilamalisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni T.D Arda yi yedek bırakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

Istedigi yere gidebilir, bu takim FB de olabilir hic farketmez, bence hosgoruyle karsilamalisiniz.

Türkiyeden galatasaraydan başka takımda oynamam diyen birimi
  • Arda'yı oynatmıyor da sanki takım süper oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Istedigi yere gidebilir, bu takim FB de olabilir hic farketmez, bence hosgoruyle karsilamalisiniz.

Hayır; Emre Abi'sini, Acun Abi'sini, Rıdvan Abi'sini dilinden düşürmeyen biri.
  • Sahada yokları oynuyo A.M. ayağında top tutan pas yapan kimse yok takımda. İkinci yarıya Ardasız başlamazsa bu futbolla ilk maçta tekpi alır.
  • Maçı izlemedim ama bu zihniyetle bu teknik direktörde fazla yaşamaz.
  • atm bal yapmayan arı gibi
    pozisyon üretimi 0 verkaç yok boşa kaçan yok pas almak isteyen yok
    nasıl gol atacak bu takım
    anca duran top vs
    bir de falcao kaç tane topu doğru düzgün kontrol edemediğinden oluşabilecek atakların yaklaşık yarısının falcao yüzünden başlamadan bittiğini belirtmeden olmaz
    adama 40 milyon avro verildi ama adam topu aldığı noktadan etrafında 2m lik bir daire alanı olacak ki topu kaptırmasın
    golcülük tamam o 10 numara ama artık topu kontrol edemeyen adamlar işi baya zor(servet, godin bunun örnekleri)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Hayır; Emre Abi'sini, Acun Abi'sini, Rıdvan Abi'sini dilinden düşürmeyen biri.

Yahu senin Fenerbahçeli arkadaşın yok mu hiç ?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.