Kaldı ki övünmekle bitiremediği Bülent Korkmaz'ın yaptıklarını da unutmadık...
Kimse Galatasaray'dan değerli değildir.
Bu konunun Galatasaray kategorisden olması bile yanlış , diğer kulüpler kategorisine taşınmalı.
Ya şimdi tepki falan görücem ama adamın kız arkadaşına falan laf eden ayyaşlarda bu takımın taraftar profili için de var. O günleri de unutmayalım. Arda'nın hataları var ama, Ali Sami Yen'e giden herkes aynı seviye de değil ve bu takımı desteklemek yerine baltalayanlar var. Fakat ben Arda'dan delikanlı gibi çıkıp neye kızgınsa, ne için de kaldıysa dobra dobra anlatmasını bekliyorum, belki şimdi zamanı değil ama sezon sonu konuşmalı ya da bir daha ileri geri konuşmamalı.
Bu arada kullandığım bütün -de ekleri yanlış, hızlı yazınca hepsi birbirine girmiş
Bu adamı hiç sevemedim nedense, ama milli takım için başarılı olmasını istiyorum.. gerçi gittiği takımda küme düşme potasına kadar geriledi, hatta en son maçta orda bile yedek çıktı..
mümkünse bizden uzak olsun, ister Fenerbahçeye gitsin ister Beşiktaşa umrumda olmaz, yeter ki bizden uzak dursun.. takımda yabancı-yerli oyuncu muhabbeti dönmüyor, Galatasaray ismi ikide bir magazinsel haberlerde gündeme gelmiyor, takım tek adama bağlı olmadığı için kendine geldi o gittiğinde beri.. Ama adam hala NTV gibi Galatasaray düşmanı bir kanala bağlanıp Galatasarayla uğraşıyor, taraftarla uğraşıyor, yıpratmaya çalışıyor.. Umarım bu taraftar bir adama gereğinden fazla değer vermemeyi öğrenmiştir.. Büyük kaptanmış, ne günlere kaldık..
Fener'e gitmesin arkadaş, o kadar da değil. Birde Fener taraftarıyla yüzgöz olacaksın ondan sonra. Sonuna kadar bende savunuyordum Arda'yı ancak bugün bardağı taşırma noktasına getirdi. İnşallah bundan sonra susmasını bilir. Ayrıca çevresine de dikkat etmeli; Acun, Emre, Rıdvan gibi isimlerden uzak dursun herşeyden önce.
Efsane olabilirdi "bu kulüpte!!!" , ona haksızlık yapan çoluk çocuğu performansıyla tokatlayabilirdi Terim gibi ama yeteri kadar güçlü değilmiş malesef.Arda sıradan bir futbolcu olma yolunda hızla kanat çırpıyor , geçmiş olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Ya şimdi tepki falan görücem ama adamın kız arkadaşına falan laf eden ayyaşlarda bu takımın taraftar profili için de var. O günleri de unutmayalım. Arda'nın hataları var ama, Ali Sami Yen'e giden herkes aynı seviye de değil ve bu takımı desteklemek yerine baltalayanlar var. Fakat ben Arda'dan delikanlı gibi çıkıp neye kızgınsa, ne için de kaldıysa dobra dobra anlatmasını bekliyorum, belki şimdi zamanı değil ama sezon sonu konuşmalı ya da bir daha ileri geri konuşmamalı.
hocam klüp diyor .... bazı taraftarlar dese anlarımda klüp geneldir ve camiayı bağlar ... ayrıca bu klüp demesi hiç ama hiç yakışmadı ... galatasaray dese diline yapışmaz... resmen büyük pot kırdı ... özür falanda bu gafı düzeltmez....
quote:
Orijinalden alıntı: ReservoirDogs
Bu konunun Galatasaray kategorisden olması bile yanlış , diğer kulüpler kategorisine taşınmalı.
şikayet ettim bakalım umarım taşırlar
bu adamın Galatasaray ile alakası yok,konusununda Galatasaray bölümünde işi yok
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
quote:
Orijinalden alıntı: ReservoirDogs
şikayet ettim bakalım umarım taşırlar
bu adamın Galatasaray ile alakası yok,konusununda Galatasaray bölümünde işi yok
şikayet işe yaramış,teşekkürler.
Anlayamadıgım 6 ay sonra niye tasındı bu konu. sımdımi cıkardınız galatasaraylılıktan ?
Bu çocuk bize zarar vermeye çalışıyor.Zamanında bunun formasını alsaydım sobada yakardım.Son lafları her Galatasaraylıya çok koymuştur. O kulüpte bir yemek bile vermediler diyor.Acaba geçen sene full yattığı sezon maaşını almadımı.Bir de benden iyi Galatasaraylı yok diyor.Madem o kadar fanatiksin geçen sene aldığın paraları geri verseydin. Ezeli rakibimizin bile adını ağzına alıyor ama kendisini bugünlere getiren takımın adını ağzını almayıp o kulüp demekle kalmayıp takımın duruşu yok diyor.Büyük takım değil diyor. Laf attığı başkanımız bugün Türk futbolunun en saygılı başkanlarından merhum Canaydın'dır. Bu laflarından sonra bu adamı ileride bize gelmesini istemem.Gitsin Fenerbahçe'de oynasın. Zaten ben buna ilk Diyarbakırspor maçında tavır almıştım.O sezon sakat olmasına rağmen gol krallığı için yarışan Baros bile o maçta ıslıklandı.Ama adam kalkıp ben üç gol attım beni ıslıklayamazsınız demedi.Kaptanlığı döneminde AGC'ne 3-0 kaybettiğimiz maçtan sonra Baros'a kaçırdığı gol için azarlamaya kalkmasının ötesinde ona vurmaya kalkıp kavga çıkardığıda hala hafızamda. İddia ediyorum bu çocuk Emre'den beter olucak başımıza
5 ay niye bu bu bölümde durduysa o yüzden tekrar geri taşındı.
La Liga'da milli futbolcumuz Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Osasuna'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti ve hanesine 3 puanı yazdırdı. Madrid ekibi, bu skorla üst üste 3. galibiyetine imza attı. İspanya La Liga'da Osasuna, evinde Atletico Madrid'i konuk etti. Arjantinli Diego Simeone'in dümene geçmesinin ardından çıkışı geçen Atletico Madrid, Osasuna'yı deplasmanda Diego Godin'in 40.dakikadaki golüyle mağlup etmeyi başardı. Diego Simeone'nin göreve gelmesiyle yükselişe geçen Madrid temsilcisi, üst üste 3. galibiyetine imza attı. Villarreal, Real Sociedad ve Osasuna engellerini gol yemeden geçen ve rakip kaleye toplam 8 gol atan Atletico Madrid, puanını 29'a yükseltti. 3 maçtır kazanamayan Osasuna'nın galibiyet hasreti de devam etti. Ligdeki 5. mağlubiyetini alan ev sahibi takım, 27 puanda kaldı. ARDA TURAN SAKATLANDI Doğum gününde Atletico Madrid'in 3 puanında pay sahibi olan milli oyuncumuz Arda Turan, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. 85. dakikada oyunda kalan Arda, sakatlandı ve yerini Alvaro Dominguez'e bıraktı. Karşılaşmanın 60. dakikasında sakatlık geçiren, fakat karşılaşmaya devam eden Arda, 85. dakikada topun oyunda olmadığı anda, kenar yönetimine değişmek istediğini işaret etti ve saha alanını terk etti.