Dün doğum günüydü. (bu arada konunun taşınmasını ben istedim)
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
quote:
Orijinalden alıntı: Yedaself
Niye geri geldi bu konu? Ne işi var burada?
5 ay niye bu bu bölümde durduysa o yüzden tekrar geri taşındı.
Artık bu adamın "Bu kulüp" ile ilgisi yok.
quote:
quote:
quote:
O zaman bu konuya girme
quote:
quote:
quote:
Kafana silah dayayıp mı soktular seni bu konuya
Arda demek Galatasaray demek, bunu kabullenemiyorsaniz bu konuya girmeyin.
arkadaş ardasporlumusunuz Galatasaray lımısınız ne ayaksınız siz ? transfer sezonunun bitmesine yakın takımı satıp giden, gittiğinden beri defalarca saçma sapan ropörtajlar verip Galatasaray a giydirmeye çalışan adamın kulüple alakası nedir
aslan parçası gene takımın ataklarında vardı.
Arda demek Galatasaray demek degil. 2 sene burda gobekle top oynadi Atletico'ya tığ gibi gitti beyefendimiz.
Galatasaray kulübünde top oynamış en karaktersiz insanın konusunun 24 sayfa olması ve onu savunanların olması gerçekten beni üzdü.
quote:
Orijinalden alıntı: GuestMember
Galatasaray kulübünde top oynamış en karaktersiz insanın konusunun 24 sayfa olması ve onu savunanların olması gerçekten beni üzdü.
Üzüldün, artık girmezsin sanırım.
ARDA=GALATASARAY Kimse nankörlük yapmasın.Bu adam az mı maça iğneyle çıktı.En çok garibime gidense futbol bölümündeki yönetici arkadaşın bu konuyu Galatasaray bölümünden belirli bir kesimin nefreti sonucu taşıması ve tekrardan geri alması.İlginç..Baskıya göre karar veriyor demekki.Gerçi bizim taraftarımızın çoğunluğu skor taraftarı olduğu için alışığız.Terime Bursa maçına kadar toz kondurmayanlar ilk yenilgide yine gerçek yüzlerini gösterdiler..Gerçektende çok bomba bir milletiz..
Mehmet Topal'da Galatasaray'dan gitti ve daha büyük bir takımda oynuyor. Onun neden takip konusu yok? Ya da varda ben mi bilmiyorum? Nedir bu Arda hayranlığı anlamış değilim. Mehmet Topal Arda'dan kat kat karakterli ve kaliteli bir insan kimse kusura bakmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»
Mehmet Topal'da Galatasaray'dan gitti ve daha büyük bir takımda oynuyor. Onun neden takip konusu yok? Ya da varda ben mi bilmiyorum? Nedir bu Arda hayranlığı anlamış değilim. Mehmet Topal Arda'dan kat kat karakterli ve kaliteli bir insan kimse kusura bakmasın.
Oynadığı mevkinin azizliğine uğruyor Mehmet.
arda demek Gs demekmiş taşıyın arkadaş şu adamın konusunu şurdan fenere gittiğinde de takip edersiniz siz
Arda Turan, Papa'yı ziyaret etti
böyle abuk subuk haberler yüzünden işler bu noktaya geldi.
Utandım ya fotoğrafını gördüğüm zaman...
Kravatı gevşek takmış ciddiyetsiz duruyor, tesbih almış da başkasına vermiş.
Yahu sen saygı göstermesen de o senin bir kere büyüğün, milyarlarca insanın saygı duyduğu bir şahıs, yarın bunu yaparsan, bizim dini liderimiz yanında Alex de sakız çiğner.
Türk Milletini ne kadar kötü temsil ediyorsun!
Avrupalı bize bunu yapsa Avrupalı deriz, örf adet bilmez, bitr Türk yapınca... Bilmiyorum...
ben de bundan bahsediyordum. kimisi "arda papa'yı ziyaret etti" derken kimi saygısızlık yaptı diyor. okla gösterdiğim adamlar dini nedir bilmiyorum ama farklı tavır içinde değiller.
Takımla beraber ziyarette bulunulabilir bunda sakınca yok ama el öpme felan yakışmadı, tabi doğruysa..
quote:
Orijinalden alıntı: «WhiSKy»