Şimdi Ara

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
3
Favori
46.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de saracak kimseyi bulamayınca yine Arda'ya sarmaya başladılar.Söyleyecek söz kalmadı bu tip insanlara
  • la arkadas bırakın su işleri artık şimdi neden gittigini daha iyi anlıyorum adama orda bile rahat yok.. yok kravatını düzeltmemiş yok bilmem ne sizene ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: ReservoirDogs

Bu konunun Galatasaray kategorisden olması bile yanlış , diğer kulüpler kategorisine taşınmalı.

şikayet ettim bakalım umarım taşırlar

bu adamın Galatasaray ile alakası yok,konusununda Galatasaray bölümünde işi yok

Arkadaş siz ne kadar boş işler peşindesiniz ya. Zorunuz nedir, amacınız nedir, derdiniz kiminle bir anlatın dinleyelim belki yardımcı oluruz.
  • Bu takım taraftarına az bile söylenmiş gerçekten Arda Papa'yı ziyaret etti , dün gece Oktay Mahmuti'ye küfürler bile edildi. Utanılıcak insan çok.

• şimdi atletico 4. olup elemeyi geçerse arda için 1 milyon daha mı alacağız?
  • Sakatlığından dolayı bugünkü maç kadrosunda yokmuş.
  • Barca maçı başlıyor Arda 11de.
  • Arda o saç ne annem ? Kıvırcık koyununa benzemissin, koşamıyorsun da zaten. Bir de Messi mi ? Arda mı ? diye soranlar var.
  • Arda Alves'e, faul yapmadan arkadan kayarak top nasil alinir ogretti resmen
  • arda ispanyada ilk haftalarda oynadığı gibi oynayamıyor bu ara
  • arda yeniden kaptan oldu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

arda ispanyada ilk haftalarda oynadığı gibi oynayamıyor bu ara

form düşerek ilerledi.Bakalım seneye perdormansı avrupada kariyerini belirler bana göre
  • Milli takımın yeni kaptanı
  • Marca, Arda’yı ağır eleştirdi
    İspanyol basını, Atletico Madrid’de top koşturan Arda Turan’ı sert bir dille eleştirdi.

MEHMET ÇİFTÇİ

Ülkenin en önde gelen spor gazetesi Marca, Sevilla maçı öncesi, Madrid’deki bir gece kulübünde sabaha kadar eğlenen Arda’nın, Teknik Direktör Diego Simeone’nin eleştirilerine hedef olduğunu yazdı. Haberde, milli futbolcunun özel hayatını en kısa sürede düzene koymak zorunda olduğuna dikkat çekildi. Kulüp yönetiminin, Arda’nın bu davranışlarını not aldığını kaydeden Marca, genç futbolcunun şimdilik sadece uyarıldığını bildirdi. Gazete, Arda için, “dengesiz” yakıştırması da yaparken, yıldız oyuncunun geçmişte A Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink ile polemik yaşadığını hatırlattı. Bu arada Sevilla ile önceki akşam oynadıkları maçın kadrosuna alınmayan Arda Turan buna rağmen kafileyle birlikte deplasmana götürüldü. Arda, 1-1 biten maçı tribünden izledi.

• sakatligi vs. bir problemi olmamasina ragmen kadroya dahil edilmemisse arda icin tehlike canlari caliyor demektir.
  • Uzulerek soyluyorum, Arda yi gercekten kotu gunler bekliyo.

Hic bir takimda veya organizasyonda asla GSde bi ara oynadigi futbolu oynayacagini dusunmuyorum.

Yazik oldu. Cok yetenekliydi fakat tembel bir yapisi var. Yetenekli ve parlayan Brezilyali futbolcular gibi olacak sonu.

Keske Fatih Terim`in elinde pisseydi.
  • Bu adamdan bir halt olmaz, ne oldum delisi bir kişiliği var. Kaybetmeye mahkum.
  • Saçmalamayın arkadaşlar. Arda Galatasaraya tekrar gelse, takım sınıf atlar hem kontenjan olarak rahatlarız. Rieradan hala verim alamıyoruz. Arda gibi teknik ve çalım atabilen kanat çok iyi iş yapardı.
  • Takım içi huzur önemli, çomak sokacak adam lazım değil. Siz bugüne kadar Selçuğu herhangi bir magazin programında yada Melo yu gece kulübü çıkışı kameralara yakalanırken gördünüz mü ? Ben görmedim ve bu huzur dolu florya ortamından bende mutluluk duyuyorum.
  • Atl Madrid 2-0 yeniliyor Falcao penalti kacirdi

Ardayi oynatmazsan Boyle yenilirsin iste
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.