Şimdi Ara

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
3
Favori
46.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atletico klübü ve Teknik direktörü ona güveniyor daha fazla sorumluluk alması lazım. GEcen hafta Levante maçında çok iyiydi ama dün aksam bilbao maçında biraz etkisiz kaldı. istese çok daha fazlasını yapar ama neden yapmıyor anlayamıyorum. El Turco.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

Atletico klübü ve Teknik direktörü ona güveniyor daha fazla sorumluluk alması lazım. GEcen hafta Levante maçında çok iyiydi ama dün aksam bilbao maçında biraz etkisiz kaldı. istese çok daha fazlasını yapar ama neden yapmıyor anlayamıyorum. El Turco.

Büyük ihtimal aklı Chelsea ile oynayacakları Süper Kupa maçındadır. Adı Chelsea ile çok geçti ve oraya gerçekten gitmek istiyordu ama olmadı. Belki bu sefer A.Madrid ile Chelsea hayalini gerçekleştirebilecek bir performans ortaya koyar.
  • Şu stadda o bayrağı tekrar dalgalandırdın ya, bu gurur da bize yeter ASLANIM!

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU)
  • maçın sonucunu yeni gördüm şok oldum, bu kadarını hiç beklemiyordum.

arda'yla gurur duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara kupayı kimseye vermicek zannettim.
    Bu arada arda bazen çok basit oynuyor biraz daha risk alması bence.
  • Arda gerçekten çok iyi.Başarıları beni gururlandırıyor.Ve emre şu dünyada en sevmedigim insanlardan bir tanesi.Aynı takımda oynamaları üzücü zira başarılarına yeteri derecede sevinemiyorum.
  • http://www.whoscored.com/Blog/uipmqw8jp0ganvo_b0uqqg/Show/Player-Focus-Life-Was-Arda-With-Diego

ARDA TURAN (TAKİP KONUSU)

Ünlü istatistik sitesi Whoscored.com Arda Turan’ın analizini yaptı. Sitede yer alan analizde Atletico Madrid’den Diego’nun ayrılmasından sonra Arda Turan’ın kaybolan yaratıcı güç için Arda’nın imdada yetiiştiği yorumu yapıldı.
    Arda Turan’ın oyun kurucu olarak maçlardaki etkinliğinin arttığı ifade edilirken Diego kaybının bu sayede Atletico Madrid’de hissedilmediği yorumu yapıldı. Arda’nın bu başarıya oyun çeşitliliği ve kolay pozisyon adaptasyonu yeteneği sayesinde ulaştığı ifade edilirken Arda’nın 4 yıl önce EURO 2008’de attığı iki gol sonrasında kendisine ithaf edilen “geleceğin dünya klası” sıfatına artık ulaşmaya başladığı belirtildi.

Hadi bakalım aynen böyle devam et aslan parçası

• Filipe eliyle topu kesti ceza sahasinda, hakem betisliye kirmizi verdi

Arda da son saniyde cakti asistini

• Arda çok güzel bir gol attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radamel Falcao

Video büyük ihtimal telif hakkından silincek ama olsun

Yobo dediğinizi duyar gibiyim

arap spikeri ne diyor öyle " oyyoyoyyiyoy "
    Yalnız 10 numara gol atmış Arda , adam 3-5 gömlek yukarıya çıktı gitti gideli

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

Arda gerçekten çok iyi.Başarıları beni gururlandırıyor.Ve emre şu dünyada en sevmedigim insanlardan bir tanesi.Aynı takımda oynamaları üzücü zira başarılarına yeteri derecede sevinemiyorum.

aynen hocam adam bula bula atm yi buldu şaka gibi
  • Yattara golu atmis aslan

• ardanın golüyle kazandı atletico bugün helal olsun aslan parçası
  • arda gene güzel bir gol attı
    atm ardanın olmadığı pozisyonlarda gol bulamıyor

• ne dediğini anlamıyorum ama sunucu ilk başta falcao diyor

bizdeki forvet oyuncuları bile sol ayağına denk gelse benzer pozisyonda kaleyi bulamazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: -erna-

arda gene güzel bir gol attı
    atm ardanın olmadığı pozisyonlarda gol bulamıyor

unuttularımı da yazayim
    arda kilidi açan oyuncu oluyor hep o yüzden bütün gol pozisyonlarında dahi arda var
  • ardadan 1 asist bir de gol(daha doğrusu adama çarptı gol oldu şut) var
    diğerinin daha çoook yol katetmesi lazım ne ileri pas atabiliyor ne çalım ne de gabi kadar maç kondisyonu ve fiziği var
    anca geriye ve yana versin neyse oynamasın zaten gide gide 2. takımıma gitti
    arda bu performansıyla daha iyi bir takıma seneye transfer olur
  • Şu çocuğun başbakana olan yalakalığı beni hasta ediyor.Napacan sen başbakanı felan,çık oyna topunu.İspanya gibi bi ülkedesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Şu çocuğun başbakana olan yalakalığı beni hasta ediyor.Napacan sen başbakanı felan,çık oyna topunu.İspanya gibi bi ülkedesin.

Klavuzu rıdvan, emre, acun olanın ? Ne beklersiniz ki böyle çevren varsa..
  • trt3 de yarı fınalmacı arda turan asıst yapıyordu bos kaleye atamadılar
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.