lvl 57 warrior +7 citin set takılar +8 elimde +1 rebit glave ?????bişiler yaparmıyım yapamassın derseniz rogue olacam warrşior kasmak zor iş
59 a kas spear defans dagger defans li gıysi yada kalkanla charının son eksıklerını tamamla gerisi sana kalıyo ap kac bu arada
quote:Orjinalden alıntı: SxShakan lvl 57 warrior +7 citin set takılar +8 elimde +1 rebit glave ?????bişiler yaparmıyım yapamassın derseniz rogue olacam warrşior kasmak zor iş off artık bu forumda gıcık olduğum 3 şey 1) dc yiyen varmıı ben dc oldum 2) evet oyunu bıraktım sizde bırakın mutluyum 3) bu çar andreamda nabar sölimmi sana yumurta yaparsın altına yaparsın allah allah sinir oluyom ya günde 64324 kişi bu çar andreamda nabar diyo yeter ya kusucam artık
quote:Orjinalden alıntı: zemzem16 quote:Orjinalden alıntı: SxShakan lvl 57 warrior +7 citin set takılar +8 elimde +1 rebit glave ?????bişiler yaparmıyım yapamassın derseniz rogue olacam warrşior kasmak zor iş off artık bu forumda gıcık olduğum 3 şey 1) dc yiyen varmıı ben dc oldum 2) evet oyunu bıraktım sizde bırakın mutluyum 3) bu çar andreamda nabar sölimmi sana yumurta yaparsın altına yaparsın allah allah sinir oluyom ya günde 64324 kişi bu çar andreamda nabar diyo yeter ya kusucam artık katılıyorum desem kimseyi kırmış olmam dimi
quote:Orjinalden alıntı: Tunçsw quote:Orjinalden alıntı: zemzem16 quote:Orjinalden alıntı: SxShakan lvl 57 warrior +7 citin set takılar +8 elimde +1 rebit glave ?????bişiler yaparmıyım yapamassın derseniz rogue olacam warrşior kasmak zor iş off artık bu forumda gıcık olduğum 3 şey 1) dc yiyen varmıı ben dc oldum 2) evet oyunu bıraktım sizde bırakın mutluyum 3) bu çar andreamda nabar sölimmi sana yumurta yaparsın altına yaparsın allah allah sinir oluyom ya günde 64324 kişi bu çar andreamda nabar diyo yeter ya kusucam artık katılıyorum desem kimseyi kırmış olmam dimi sende benden yanası bravo artık kusucam ya
quote:Orjinalden alıntı: 5S5 Warıor Açma Sword Aura Attack Vermıyoooooooo Rogue Aç Spıke 1200 kaçıyolar (\__/) (=.=) (")(") sen hiç adam akıllı bi warriorla kapışmamışsın demek