Şimdi Ara

ne yapıcam bilmiyorum yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 490 puan ile sıralamam 22.6k geldi şaka gibi. nasıl bu kadar yığılma oldu anlamıyorum. hala şoku atamadım üstümden. neyse ya benim hedefim tıptı ve şu an olmayacak gibi hissediyorum devletler. devlet istiyorum çünkü ailemin durumu çok iyi değil. ama 1-2 yıl belki okutabilirler özelde sonra da devlete geçmeyi planladım ama çok riskli biliyorum. bu sıralamaya diş hekimliği de geliyor da ben dişe pek ısınamadım. daha doğrusu hiç düşünmedim araştırmadım. mühendislikte aynı şekilde. ne yapacağımı bilmiyorum tavsiye verir misiniz? bi de özel tıplar hakkında da bilgi verirseniz fiyatları, kampüsü, komiteleri, geçmesi kolay mı zor mu, hocaları nasıl gibi?

Edit: diş hekimliği ve mühendislikler hakkında da bilgi verir misiniz? yeni açılanlar da dahil bursa ve civarındaki şehirler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 29 Temmuz 2020; 3:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o geçiş olayını denemeyin derim hadi gittiniz aileniz 1 yıl karsıladı gecemediniz sonra nolcak ? bütçe de yoksa ?

Dişe ısınamadım derken sebepleri neler? Cerrah olmak istiyorsanız tıp okuyup çene cerrahı olmayı denersiniz. Veya diğer alanları var oralara bakabilirsiniz. Özel tıpları bilmiyorum.
  • Şu ana kadar kim özele gider geçerim dediyse geçemedi arkadaşlarımdan.Çünkü tıpta sistem,sıralama ve ortalama hepsi etkili. Ücretler için kendin tek tek araştır 90k civarı fiyatları çoğu üniversite %50yi kaldırmış neden bilmiyorum. Maddi durumun 6 sene için yeterliyse git yoksa çok sıkıntı yaşarsın.

• maddi durumun çok iyi değilse bulaşma bence hocam en ucuzları bile 90-100 bin
  • Ha üstüne her sene okul fiyatlarında artış oluyor anlaştığınız oranda.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    hocam dişin geleceği iyi değil diyorlar o yüzden ısınamıyorum yoksa el becerim var tıp için de diş için de

• hocam geçiş çok zor ve tıp fiyatları çok uçuk ben de mezuna kalma ikilemindeyim fakat seneye ne olacağı meçhul dişten mezun birkaç kişiyle görüşün derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam çevremde kimse yok ya. sizin varsa görüştürebilir misiniz?

• KOU Diş 👍

• Diş yazın bence hocam.

• açılımı ney hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89F03B04A

açılımı ney hocam?
    Kocaeli

• Kocaeli Üniversitesi
  • maalesef benim de yok bi düşündüm de. twitter'dan birilerini bulmaya çalışıyorum ben hep size de tavsiye ederim

• bakayım hocam sağolun

• hocam twitter kullanmıyorum ben

• Hocam o geçiş olayı çok sıkıntılı hele tıpta nasıl olur hiç bilemiyorum.Tutacağını düşündüğün okul ile görüşmen daha mantıklı olur.
  • LAN BEN NAPICWM BANA DA YARDIM EDIN

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.