Şimdi Ara

Beyler ne yapacagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işçi bir babanın çocuğuyum tırnaklarımla kazıyarak bir yerlere geldim 3 kardeş çatısı akan evlerde büyüdük.çok şükür şimdi gelirim iyi 60k kadar ama aileme de destek olmaya çalışıyorum. Evlilik gibi bir niyetim var ama kiminle tanışsam yada o yola girmeye niyet etsem maddiyat yüzüme çarpıyor aileden destek alamayacak olmam yada arabamın çok eski olması kızlar için sorun teşkil ediyor. Nasıl bir çağda yaşıyoruz nasıl bir zihniyet içerisinde bu insanlar anlam veremiyorum. İnanın nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim sanki herkes zengin birilerinin peşinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yaşın kaç? Maaşın düşük değil, Türkiye şartlarında ortalama bir maaş.

Eğer bu konudan sitem yanıyorsan acilen bırak, seni maaşın veya araban için seven birinden sana ne hayır gelebilir ki? Seni seven birini bul; hasta olduğunda severek bakacak, maddi sıkıntılarda yanında olacak birini bul. İlla ki çıkacaktır karşına. Bu bahsettiğin kızları araba ve maaşla anca günlük tavlamalısın.

• samtiger kullanıcısına yanıt
    Yaş 27 hocam da kadınlar seviyor muydu ya emin misin yoksa statü yukseltmek için mi evlilik yapıyorlar merak ettim doğrusu

• Miralay05 M kullanıcısına yanıt

meslek ney hocam

yazılımcı mısın

• Miralay05 M kullanıcısına yanıt

elbette seveni de var, para göz olanı da...

2 Asgari ücretle geçinip çok mutlu insanlar tanıyorum. İnsanların şu ekonomiden dolayı kendini güvence altına almak istemesi veya gözünün yükseklerde olması artık alışıla gelmiş durum. Dediğim gibi yaşam statün düşük değil, sadece hoşlandığın profilleri tekrar gözden geçir. Mutluluğu boş insanlarda arama.

• Kız işi boş kolay gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin olan seni bulur paragöz kızlardan uzak durmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Bugun ki planınız nedir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.