Merhaba arkadaslar elımde kalan gb ile ardream archer dızmek ıstıyorum. Server Olympia. Daha önce hic Archery oynamadım skillerini biliyorum ama tam bir pk atmadım. Dusuncem kosp kullanmadan iş yapabilmek . 5 li ok cs ile sizce bisiler yapabilirmiyim?
Birde item olarak +8 chitin set ile +7 Eagle Eye almayı dusunuyorum takılara pek karar veremedım Fazla da bütçem yok sizce nasıl item dizmeliyim yaklaşık 25 gb param var . Bir de kafalığa dd alayımmı yada ske belt alayım mı yoksa sırf dex mi asılıyım ?
Önerilerinizi bekliyorum Cok tesekkurler . Bu arada Kandiliniz mübarek olsun :)
her zaman soylendigi gibi ardream legal oynanacak yer degil bence. imkan varsa base kas. +8 enion yada +7 helenid daha iyi olur elemental damage sayesinde 62 ve 66 skilleri daha fazla tutar. fakat ben olsam 25 gb ile ticaret girerdim. iron belt al sat yaparak bir seferde 3 - 4 gb kar yapanlar gordum
Bende geçtiğimiz yaz logos ardream de legal archer'dım.Cidden çok kaliteli zevk veriyorDU. Du'nun sebebi 5'li ok a süre getirdiler (Hala varmı bilmiyorum).Ben karusdum.Karuslarda 5li seri humanlarda süreliydi.Haksızlık oluyordu tabi ama süre koymasalardı ardream archer devam edicektim. +7 ee +7 chitin set +7 dd ske belt dual +1 shio wp dual old eme
Bu itemlerle ön görünümü dual 9 shard ve +9 chitin set olan kişiler bile önümde duramıyordu (5li combo).RESMEN ARDREAM DE KiNG OLUYORSUN
dersen ki 5li + 3lü yü seri şekilde yaparım biraz takıl beğeniceğini tahmin ederim.Ama 5 + 3, seri seri 5 linin yerini tutamaz diyim:D
Aslinda dediginiz dogru ama base kasicak zamanim yok. ticaret ile de ugrastim 1 bucuk haftada genellikle iron belt alip satarak 20 gb yi 42 gb yaptim taa ki çar pazardayken kardesimi at a cekmisler 18 gb param gitti. Kisaca ticaret ile bida ugrasamam dgru duzgn pk atmak istiyorum elimdeki parayla. En uygun da archer ardream dusunuyorum 5 li ok seri diye biliyorum degilse yandik :)
5'li okta cooldown var malesef. 1.2 saniye gibi birseydi sanirim