Şimdi Ara

ardream asas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 milyonuncu konuyu da ben açayım bu konuda;
    charda;
    ardream asas;
    dual se+1
    rol+1
    chitin set 8 9 karışık
    wp 3
    iron belt
    shard 9 sherion 8 var..
    bir miktar daha sermayem kaldı..
    amacım atağı arttırmak...sol ele shard 9 a mı yatırım yapmalıyım yoksa küpeleri veya rolleri mi artılamalıyım..en fazla hangi şekilde atak arttırabilirim..

shard 9 derseniz ne kadar atak artar (101 den 114 e)
    se leri +2 yapsam toplam 8 dex geliyor..
    rollerde 8 dex yanına bir miktar hp mana geliyor.. hangisi daha makul olur..

• Sherion sat. 9 shard alabiliyorsan al. Alamıyorsan +8 dv alıp rolleri +laman daha mantıklı olur bence.
  • dv için ardreamde yaramaz derlerdi hep o yüzden düşünmemiştim.. gider mi ardreame?
  • Wp 3 diyorsun rol1 diyorsan dv 8 her türlü gider sol ele.Fakat o itemleri ardreame yazık etme.Kas 69 a basede daha çok zevk alırsın.
  • base charda var aynı accountta.. ortak yani itemlar.. peki dv+8 ve dual rol+2 mi shard 9 ve dual se+2 mi desek
    son karar?
  • Ardream için bende dv kullanmam ama sen hp bakımından sıkıntı çekecek bir chara sahip değilsin. Dual rol +2 chd 8 al. Mage çok vardı hatırladığım kadarıyla ardreamde.

Aslında
    +2 R.E / +2 S.E
    +2 ROL / +2 ELF Ring
    +9 Dual shard yapma imkanın varsa garip bir char olur ama güzel olur. Hem resistance, hem hp, hem atak bakımından güzel bir charın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 10 Haziran 2010; 15:33:27 >
  • Bahsini ettigimiz yer Ares diye dusunuyorum, dogru mu? Bunca item da hangi serverda olursan ol Ardreamda fazla faydasini gormezsin ama 69 a kasip RLB yaparsan cok daha etkisini gorursun. Iron Set ve 2x PE ve 2x ROC ile Adreamdaki warriorum malesef bekledigim etkiyi gosterememisti. Heleki Koxper lar beni resmen cileden cikartti. Ama RLB de Koxper filan dinlemeden sadece PE leri +1 leyerek mukemmel sonuclar elde ettim.
    Spike ve Thrust la adam almak 59 icin cok ideal ama Koxper lardan oturu 1 alip 3 yatarsin bence. Unique itemlar lvl arttikca etkisini daha cok belli ediyor. Bunu gercekten denedigim icin soyluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    Edana Ardreamde sell set
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bundan 6 ay önce benimde son ares charım olan ardream asasım vardı. +9 Chitin set (Sadece Boots +8) / Iron Neck / Sek Belt / Dual Old Rol / +8 Dual Shard / görev küpeleri. Kombinasyon garip gelebilir ama diğer parçaları tamamlamama izin vermediler. Bu şekilde bile çok zevkliydi char. VS de kesemediğim yoktu, inanın. Ama hırsızlar işte.

Ardream içinde eşit itemli warrior ve asas vs yapsa, player bakımından eşit olsalar her şartta asas alır. Bunu bilmeyen yoktur. Bu arada ardream zevki tartışılmaz. Spike town yapardım, ne günlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 10 Haziran 2010; 16:19:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.