Şimdi Ara

Ardream ASAS item yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem 45-50 gb.

+9 weapon breaker şart mutlaka olmalı diyorlar. Daha önce kullanmadım nasıl bi silah ise bilgim hiç yok.

+9 weapon breaker aldık diyek yanına +9 DW mi +9 CHD mi +9 Shard mı. veya ÖNERİNİZ NE OLUR.

+9 Chitin set düşünüyorum.

Elimde String of sukul +3 var. bunu pk da DD olarak kulanam diyorum glasdan iyi die düşünüyorum. Healt felan veriyor die düşündüm sizce sos3 bozsam'mı yada kalsa'mı mantıklı olur.

Dex takı olarakda; +3 Black Dragon neck +3 Judios belt. düşünüyorum. nasıl olur sizce.

Küpe Rogue earling +3 şuan pazarda uygun gibi geldi olsa iyimi olur yada şu Dex 16 veren küpeler'denmi taksam (Ruby earling felan).

İron neck de kasada duruyor bozmadım onu.

Şimde sizden ricam elimde olan itemleri değişsemmi kalsınmı veya almamı önerdiğiniz takı silah ne olur lütfen yardımcı olun alsat yaparak zarara girmeyelim. Bayadır oynamıyorum onun için değişik itemler felan çıkmıştır die ikilemde kaldım. Önerileriniz benim için çok önemli. Teşekkürler.

• sos 3 kullandım daha önce rogueda çöp item bonusları yetersiz.Warriorlarda bile ofansif olarak kullanılan bi eşyayı asasda defansif olarak kullanmak saçma.

weapon breakerın özelliği aşırı ddli karakterlere(tank mage-priest) daha fazla vurması 9 değil 8 olsa da yeterli onun yerine takı alabilirsin.

Serverın merchantını pek bilmiyorum ama itemlerin 9 shard-8wb- +3 dex set + +0 iron set - 9fp yada chitin set(9 set yoksa 8 chitin set) yeterli olur.Bu itemleri yaptığın halde hala paran kalıyorsa bide wb9 çekebilirsin.

DV ve chd hp düşürdüğü ve attack elinde kullanıldığı için dexinden tam anlamıyla fayda sağlayamadığı için verilen paraya değmiyor malesef onlar sağ elde kullanıldığında daha etkililer o el içinde jamadar var hem ucuz hemde daha faydalı.Chd yada dv ye vericeğin parayla başka itemler alabilirsin [:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    warrior item seçimi..yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.