Arkadaslar kendime yan char açtım assas ve bu itemleri dizdim, dual rebirth md,rebirth chitin set,dual kekury,dex9 set..
sorum şudur ki bi eleman o charla ardream da iş yapamazsın vs diyor.Kafam iyice karıştı..bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim kafalıgı dd yapmam an meselesi ancak adamın baya abartı itemler söyledi..sizce de o kadar zor mu bu ardream..bu arada combo'm iyidir havalanmak gibi olmasın ama idare eder yani vs lerde.
Anca ks yaparsın arkadaşım iş yapamazsın o itemlerle :(
malesef iş yapamassın o itemlerle ^^
Şimdi Birşeyler Diyeceğim Ama Neyse... ya böyle burdan ötüorsunuz iş yapamassın felandı filandı ya forumda hep böle denior +3 uniq +9 shardlar war neere iş yapıorsun diorlar bnde çok kez ardream yaptım karşıma +9 shardlı nadir çıktı 10 tane belki wardır dies ardreamında idi ayrıca
yani kardeşim bal gibi de iş yaparsın tozunu arttırırsın demiorm ama zewk alırsın
bencede arkadaşa katılıyorum herkes senin benim gibi nadir sağlam adam çıkıo combona güveyorsan kesemeyeceğin adam yoq bence 9 takılar yerine görev takılarını tak daha sağlam olursun ve +7 md leri +8 cleaver la tks et
cyphere göre söyleyeyim juzz clanı orc clanlarda ilk 10 da ve ardream clanı olarak heaven deseteği ile kral bile çıkardılar clan alım şartlarını sordum en kötü +8 chitin falan filan 30k np bağış dediler şimdi senin saydıgın itemlerle mana cok iyi olmucak ne kadar iyi minörcü olsanda zorlancaksın ve def filanda olmucak ki ardream cypher suanda iron setli +9 shardlı bir sürü char var cünkü 80 olup cz pk dan sıkılanlar ardream charda actılar.uzun lafın kısası süper olmazsın ama ks falan filanla zevk alırsın
Peki ben de soriyim hazır konu açılmışken..Olydeyim, Orc'um xD +8fp set, +9 cleaver ve +8 cleaver la ne kadar iş yapabilirim?? Bu halde yapamazsam +8,5md, +8 shard yada +9 cleaver'dan hangisini sol ele önerirsiniz..? Takılarım zayıf, görev takıcam, dual kekuri de var ama gereksiz sayılır.
o charla iş yapamssın heleki arenada +8dual mdli her asas tek atar sana kekuri ve dex 9ları sat 1 tane pp al gerisi görev olsun yoksa anca press ok yazısı görürsün
quote:
Orjinalden alıntı: SoX_CoLLeCtoR
Peki ben de soriyim hazır konu açılmışken..Olydeyim, Orc'um xD +8fp set, +9 cleaver ve +8 cleaver la ne kadar iş yapabilirim?? Bu halde yapamazsam +8,5md, +8 shard yada +9 cleaver'dan hangisini sol ele önerirsiniz..? Takılarım zayıf, görev takıcam, dual kekuri de var ama gereksiz sayılır.
pauldron ve padı chitin yap dd al , claverleri sat dual +8 md yap iyi olur .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme