bu resimdeki 5li 8li hatta 10lu ok sallıyan şahsiyet adream açıldıgından beri orda olan gerçekten cok saglam bi chara sahip birisi. eskiden onla 1vs1 yapmak zevkli oluyodu ama artık bi kişiyi daha koxp a karşı kaybettik hayırlı olsun. benim tek istegim sizden 3k-5k np ugruna kendinizi satmayın almayın bu adamları party ye dışlayın 5k np kassanız ne olur kasmasanız ne olur onemli olan zevk almak 1vs1 yapmak minor kombo yapmak nova town yapmak spike town yapmak malice torment atmak. kısacası yaptgın işten zevk almak bu adamları almazsanız partynize belki 2 gün sonra bırakacaklar koxp u. yani kısacası hangi serverda olursanız olun 3-5k np için şerefinizi satmayın...!!!!
Patos da oynayanlar bilir Hiç böle bir olayla karşılaşmadım..İnş. diger serverlerde çözüm bulunur.
quote:
Orjinalden alıntı: CaZiBe
Patos da oynayanlar bilir Hiç böle bir olayla karşılaşmadım..İnş. diger serverlerde çözüm bulunur.
pathos da elmorad da ardreamda kullanan var orc town onune duruyor dakıkalarca orc towndan cıkanları olduruyor ve ben artık archerları cz de partıye almıyorum alınan partıdende cıkıyorum
Adamın PArtye İhtiyacı Yokki SC ßasar Gene Yapacağını YApar
Ben dies de hiç karşılaşmadım ama illaki vardır.
Bu arada da nickin mihan_turk saklamaya çalısmıssın ama...
Ben artık solo takılıyorum pm block party block aç sonuna kadar müziği ne biçim zevk veriyor Ama koxp hakkaten beni çok bezdirmişti inşallah bir daha patlamaz. Zaten bilen bilir koxperlar için zehir zemberek bir topic açmıştım 4 gün banlanmıştım