Statlarının ne olduguna baglı arkadasım mp ci oynicaksan + 8 woe ama eger int senn scorting staff +8 alırsın dd healt veriyor saglam flame damagesi var +7 si bile iş yapar
+8 scor . +8 linen set iron set +1 c.e +2 f.r veya +3 fr akarada belçikalı bi arkadaşım böyle takılıyordu adam neredeyse tek alıyordu herkezi
+8 Hell Blood akar ^^
quote:
Orijinalden alıntı: 5pinn
+8 scor . +8 linen set iron set +1 c.e +2 f.r veya +3 fr akarada belçikalı bi arkadaşım böyle takılıyordu adam neredeyse tek alıyordu herkezi
Para sorun değil dedimde bu kdr demedm :D
bende 50gb nakit var hiç hb woe fln uğraşmayıp +8 elixir ve diğer itemlerimi tamamlasam çünkü +8 elixirda o kdr fazla damage farkı olcanı düşünmüyorum sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: T4H4
bende 50gb nakit var hiç hb woe fln uğraşmayıp +8 elixir ve diğer itemlerimi tamamlasam çünkü +8 elixirda o kdr fazla damage farkı olcanı düşünmüyorum sizce ?
Ne oynacağını belirlememişssin ki ? (pet mi paper mi half mı ? )
Ne oynarsan oyna +8 Scorching.
Pet Mage isen Hell Blood Paper Mage isen Scorching
Sakin ola WOE gibi sacma bir staff a para vermeye kalkma.
elixir9 para coksa
Mage konusu varken soruyum.Arkadaşlar ben glacier mageyim karşı tarafı yavaşlatmayı bendeki glacier resistance etkiliyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: IFatalTürkI
Mage konusu varken soruyum.Arkadaşlar ben glacier mageyim karşı tarafı yavaşlatmayı bendeki glacier resistance etkiliyormu?
Hayır.İnt'in etkiler.
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
quote:
Orijinalden alıntı: IFatalTürkI
Hayır.İnt'in etkiler.
Tamam sağol hocam.
+60 olsan kesinlikle HB derdim ancak nedenini anlıyamadığım bir şekilde scorching ve türevleri hell blood ve türevlerinden SADECE ARDREAMDA daha fazla damage veriyor.Seçenklerde yok ama scorching +8 derim
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Heavy!
quote:
Orijinalden alıntı: T4H4
Ne oynacağını belirlememişssin ki ? (pet mi paper mi half mı ? )
ben defans olması için pet düşünüyorum pet magicianken en fazla hangi silah daha fazla damage vurur die öğrenmek istedm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme