Şimdi Ara

ardream için woe +6 yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi konuda kararsız kaldım sizce ardream için woe +6 yeter mi wood +9 kullanıyorum şu an atak ne kadar düşer woe +6 alırsam ?

• bence woe +6 yeterli olur ama bana kalırsa elixer+2 +3 rebitli al daha da iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurkolej

bence woe +6 yeterli olur ama bana kalırsa elixer+2 +3 rebitli al daha da iyi olur

Elixir i ne yapacak ki ? Önemli oLan elemental damage'i.Yani +6 Woe ardream icin cok iyi olur
  • peki beyler beramusta woe +6 ya ms +7 lupus +0 ve 2 tane fabrıc +8 verıyorum fazla mı _?
  • kafa kafaya ama bence işine yarıyosa ver bekleme yani suan para yok fll herkez takas yapıyo ver gitsin işine yarıyosa
  • quote:

kafa kafaya ama bence işine yarıyosa ver bekleme yani suan para yok fll herkez takas yapıyo ver gitsin işine yarıyosa

abi valla yararmı yaramazmı bilmiyorum ama denilenlere gore ardream icin idealmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: !pT!D@

quote:

kafa kafaya ama bence işine yarıyosa ver bekleme yani suan para yok fll herkez takas yapıyo ver gitsin işine yarıyosa

abi valla yararmı yaramazmı bilmiyorum ama denilenlere gore ardream icin idealmiş..

aL diyoruz sana i$te eLixir'den cok daha iyi bi item o
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForeverMetal

quote:

Orjinalden alıntı: !pT!D@

quote:

aL diyoruz sana i$te eLixir'den cok daha iyi bi item o

Alıyorum baba

• bence değiş kafa kafaya sayılır elixiri boşver woe+6 ardream için süper bi item olur
  • petsen cok kötü ben kendım denedım bende +1 rebirth woe vardı pet iken az vuruo hell blood güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaSTeMyDaGGeR

petsen cok kötü ben kendım denedım bende +1 rebirth woe vardı pet iken az vuruo hell blood güzel

ben semi paper yapıcam. Grade 2 set olacak.
  • Hangi server olduğuna bağlı.

Eğer server ares ise elalemin elinde +8 shard ve raptoru saymıyorum herkesin sağlam unique takısı var ve bu nedenle resistleride çok oluyor.

Diez ve xigenonda öyle sayılır.
    Ama bu üçü dışında +6 woe ile sağlam bi mage olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas_ -- 25 Ağustos 2007; 19:00:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonidas_

Hangi server olduğuna bağlı.

Eğer server ares ise elalemin elinde +8 shard ve raptoru saymıyorum herkesin sağlam unique takısı var ve bu nedenle resistleride çok oluyor.

Diez ve xigenonda öyle sayılır.
    Ama bu üçü dışında +6 woe ile sağlam bi mage olabilirsin

Server beramus hacu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.