Bildirim
ARDREAM İNT PRİEST İÇİN ÖNERİLER !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kite shield +8 al(hp bonus.üstün chitin set.kafalık dd15.tamamdır.lvl 57de ardreama hazırsın.skillerini 57 buff 36 heal 3 talisman ver.hem 1500buff hem 960 heal hemde malice açılır -
bu da benim priest
-
Benim de maneste ardream priestim var itemlerim şöle:
DD kafalık +1 rebith,Spear kafalık +1 rebith,+8 plate shield,Armor Walkire +200 hp,48 spear kalkan,48 arrow kalkan (ŞU SIRALAR COK İŞE YARIYOR)qöğüslük-kolluk-paltolon rebith +1 hp basılı
Şu Var Kimse Beni Rahat Kesemiyor Defans 200 ac ile 914
Ardreama qöre Fena bi çar sayılmaz
Nick:LaLuL0 (ORC) -
+6 48 spear round kıte sheild alsam hp olandan daha fazla fayda olmaz mı warriorları etkisiz bırakmış olurum takılarda görev takısı olcak daha mı iyi olur o zmn ? -
bence erkek açma kadın aç daha güsel duruyo önerim bu yol yakınken dön -
ne demek istiyorsun erkek adamın erkek charı olur -
quote:
Orjinalden alıntı: cerci90
,Spear kafalık +1 rebith,
spear +1 REBİTH KAFALIK o nasıl oluyo?? -
Boots oLLmasın =) -
quote:
Orjinalden alıntı: cerci90
Benim de maneste ardream priestim var itemlerim şöle:
DD kafalık +1 rebith,Spear kafalık +1 rebith,+8 plate shield,Armor Walkire +200 hp,48 spear kalkan,48 arrow kalkan (ŞU SIRALAR COK İŞE YARIYOR)qöğüslük-kolluk-paltolon rebith +1 hp basılı
Şu Var Kimse Beni Rahat Kesemiyor Defans 200 ac ile 914
Ardreama qöre Fena bi çar sayılmaz
Nick:LaLuL0 (ORC)
SenLe apos kasmıştık.
lllTeaM diye bir clanınız var.
Benim nick:4EverLove
Server:Manes. -
quote:
Orjinalden alıntı: o0OSERKANO0o
bence erkek açma kadın aç daha güsel duruyo önerim bu yol yakınken dön
ßencede Erkekte Chitinler Çok Gıcık Duruyo ßence.ßencede Kadın Aç DeriM.Lobo Hammerle DOL"la Çok Şekşi OLUr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X