Şimdi Ara

ARdream intçi Prest İtem önerileri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ARdream İnt Buffer için tank gibi bi prestim olsun istiyorum.

Kalkan olarak +7 ds aldım Elime iş görür ardreamda sanırım. Üstüme +8 fp dd 15 düşünüyorum Sizce fp

Çekip kalan parayla takılarımı güçlendiriyim yoksa +8 çitinmi çekiyim.. Ve takı önerilerinizi alabilirmiyim fzla

Uçmadan Çarı yavaş yavaş diziceğim için Para pek problem deil.... YOrum yazan

Herkeze teşekkürler..

• Küpeler için secret silver earring ya da cleric earring tavsiye edebilirim.
    Yüzük olarak dual rol ya da aynı bütçeyle ring of magic + lıları olabilir.
    Ben kolye olarak ep+2, kemer için ise glass belt kullanıyorum.
    Ama bu ikisi için iron set de tercih edilebilir.
    Kronosda ardream mage yoğunluğu nedir bilmiyorum ama silah olarak lycaon (res), lobo (hp) ya da holy anymor (def) tercihlerinden birini yapman gerekecek.
    Bir priest için hp herşey değildir onu koruyacak defansların ve reslerin olması da bir o kadar önemlidir.
    Ama şunuda unutmamak gerekir 2500 HP yi çektikten sonra her hp size und ile %60 daha fazla hp getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advanced -- 29 Temmuz 2010; 11:58:38 >
  • Benim hammer olarak tercihim Holy Animor'dur ardreamda çünkü bonusları gerçekten tatmin ediyor insanı. Çok uçmayın dediğin için bence +8 chitini sona bırak. Glass belt almalısın bence çünkü 50 hp ve int bonusu sana avantaj sağlar. Yüzük olarak elin bollaşıncaya dek Old ROL kullanabilirsin. Secret Silver Earring +'larsan güzel olur çünkü cleric earring +1'den sonra gerçek bir küpe olmaya başlar bence EP +2'ye bütçem yetmez dersen, +1 EP'de seni idare edebilir. Böyle bir charla tahminen(ilk 5 server olmadıkça) zor yatarsın ve giremediğin party kalmaz
  • Öncelikle Yorum yazanlara Teşekkürler arkadaşlar KAlkan olarak +7 dS yeterlimi peki
  • Kalkan olarak DS gayet iyi bir seçim hem def. hem de anti def. bonusları açısından alabileceğin en iyi kalkanı almışsın diyebilirim
  • Ama yanına da bir +0 ss almanı tavsiye ederim. Eğer bir mage party yaklasiyorsa üstününüze ilk hedefleri sen olacaksındır. Bu gibi bir durumda da res gereklidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRKPRNCE

Ama yanına da bir +0 ss almanı tavsiye ederim. Eğer bir mage party yaklasiyorsa üstününüze ilk hedefleri sen olacaksındır. Bu gibi bir durumda da res gereklidir

Katılıyorum
    Mage partylerden korunmak ve kulelere tank yapmak (okçu bir partide çok zevklidir) için ss ve lycaon alternatiflerinin olması iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior item önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.