Şimdi Ara

### Ardream Mage ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle s.a arkadaşlar... Ben Akara'da asas charımı bozup mage yapmaya karar vermiştim ve yaptımda... Size sormak istediğim sorular şunlar:
    1.İtemlerim +7 Lr. Erenion, +7 Crim. Set, +7 Crim. DD 15, +7 Elix. Staff, yaklaşık 200m nakit para... Bu itemler ve paralarla bir char yapmak istiyorum... Light, Flame veya Glacier olucam...

Fakat karar veremedim item listem kısıtlı çok abartısız çokda ezik olmayan bir char söylerseniz yapmam gereken itemleri ve statları ve skilleri iyi olur... Eklemek istiyorum Pk'nın tadına varmak istiyorum...Şimdiden teşekkürler...

Önemli Not: İstediğim kısaca bana ne Lr, Fr, Gr bu üçünden hangisini olmamı söylemeniz, Yapmam gereken itemler ve Statlar bide Skiller... Lr sölerseniz daha iyi olur kalbim Lr den yana...

Ama adam alabilmek damage verebilmek istiyorum bu item listesinde pek birşey yapamassın diyorsanız başka bir yapılandırma verin...

• hem lr olucaksın hem de bu itemlerle adam alıcaksın çok zor:(
    ayrıntısını bilmiyorum ama ice ol derim
  • Msn ekle burdan anlatması uzun bro..
    Mertkan@unigencler.com
  • Sana Şöyle Dİyeyim Damage Vurmak istiyorsansa flame + glacier olacaksın sana normal item sayam eger yapabilirsense iş yaprsın bu charlar

+8 elixir
    +7 çitin set
    +0 ep
    dd 15
    walkry set
    dual pathos gloves
    alabiliyorsansa ske yoqsa bronzede seni kurtarır bence cok güzel iş yparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warriora Dex
    16 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.