Şimdi Ara

Ardream mı Base mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Orta Boylu Bir car dızmeyı dusunuyorum yaklasık 50-60 Gb harcama yapıcam suan pazardayım. Size Sorum Carımı 59 da bırakmak mı yoksa 69 a kasmak mı ? Ardreama bırkac gun gırdım kosper mageler mılletın anasını aglatıyo Yani su sıralarda mılyarlar harcansa ardreamdan pek bı zevk alıncak gıbı gozukmuyo . Base ıcın de Daha az kosper var dıyolar ortam da zevkli ama Cok az playerin bulundugunu soyluyolar. Kararsız kaldım bende bır ara 69 warrıor oynamıstım basede gayet zevklıydı ama oyuncu bıraz azdı. Suan asas oynamayı planlıyorum . Sizce Ardream iyi midir yoksa Bdw kaos derken 69 a kasıp base mı oynayım. Tesekkurler..

Not: Server Olympia

• Ardreama koxper olmassan boşa girme %1 koxpsuz player var base de dediğin gibi player az

sen karar ver ya koxper olup ardream oynarsın.

yada az user li base

bence koxp açıp ardream oyna koxp artık legal oldu :) koxpsuz adam yok
  • Haklısın koxp olmadan ardreamda bı hıcsın 9 citinle pt den atıldıgımı bılırım. Atan da +7 staflı kosper mageler . Herneyse bakıcam artık ama kosp kullancagımı sanmıyorm cunku bı amacı yok zevk yok bısey yok herseyı oto yapan bısey var ben oynasam ne oynamasam ne olur . Artık bakıcaz suan pazardayım zaten bıraz ıtem kasabılırsem dırek cz bıle gecebılırım ama suan kafamda base var Ardream icler acısı :)
  • Örneğin pathos base koxpsuz adam da var ama koxper clan var 1 tane np kastırmıyor. oyun harbiden kötü durumda el atmaları lazım
  • Kesinlikle BASE.
  • Aman ardream yapayım deme . Çarıma 150 gb harcadım koxper mage geliyor 5gblik çarla anamızı ağlatıyor.Ronark land base kasmanı tavsiye ederim . Biz arkadaşlarla base kasıyoruz .
  • basede milyarlık adamlar var :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Milyarlık adam heryerde var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgayy06

Örneğin pathos base koxpsuz adam da var ama koxper clan var 1 tane np kastırmıyor. oyun harbiden kötü durumda el atmaları lazım

Dün kaç gündür exp kasıp item ayarladığım priestimLe base çıktım...2 saat sonra döndüm moradona priest itemlerini satıyorum warrioruma devam edicem cz ye.
    Ne ardream de ne base de oynanmaz bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainFrankCastLe

quote:

Orijinalden alıntı: turgayy06

Örneğin pathos base koxpsuz adam da var ama koxper clan var 1 tane np kastırmıyor. oyun harbiden kötü durumda el atmaları lazım

Dün kaç gündür exp kasıp item ayarladığım priestimLe base çıktım...2 saat sonra döndüm moradona priest itemlerini satıyorum warrioruma devam edicem cz ye.
    Ne ardream de ne base de oynanmaz bundan sonra.

İşte Ko nun son durumunu özetliyen cümleler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.