Şimdi Ara

ardream mi ? colony zone mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu an 53 lwl magem var maneste el morad

itemler
    +7 light of erenion
    3 parça +8 half plate mage elbisesi
    2 parça +8 plate mage elbisesi
    cristal neacklek
    diğer takılar görev takıları

Ardreamde light amge fazla yapar mı ?
    yoksa +60 mı kasayım ?

• bence 60 a kas sonrası kolay zaten
  • adream
  • Maneste isen 60+ kas hocam hem itemlerde bayağı iyi ...
  • +60 kass
  • manesi bilen biri olarak o itemlerle ardreamda baya iş yaparsın ve canın sıkılmaz diyebilirim!Cz'ye gidicem diye kasmaya ayırdığın vakitte ardream'da np kas bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: lufirago

kardes ben ardreamda bufferim ve mage alıyorum her zaman adamları sen bir tepeye saklanıyon tp diyeni cekiyon o kdar ben partimdeki magelerden bunu istiyom kagıtları da tmm la istersen bence iş yaparsın ama cz de de nova town olayı var ancak ben aresteyim onun için ares cz sinde iş yapman için 70+ olman lazım

manes o kadar eski server değil +70 bizde cz nini en kral magelerinden olursun birde şimdi hem mage nowasız meteorsuz olmaz ama ben öğrenciyim kasmak için vaktim yok o kadar ardreamde kalırsam nova açamam üste çıksam lwl kasamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: killfrenzy45

manesi bilen biri olarak o itemlerle ardreamda baya iş yaparsın ve canın sıkılmaz diyebilirim!Cz'ye gidicem diye kasmaya ayırdığın vakitte ardream'da np kas bence

el moramısın yaw ben dh dan hiç maneslilerle toplu bişey yapmıyoz clan fln bile kursak gider ha
  • manes te el morad mageler varsa takılalım beraber
  • hallla hallla cz tabi ama andream da iyi roller var adamlarda server ares tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.