Rebirth +2 raptor +7 dd +7 chitin set +6 dol +0 Belt Of Str +9 Dual Str Küpe
Ve ek olarak 40 gb nakit var. Bu para ile chara sadece takı almak istiyorum sizce ne gibi takılar almalıyım?
ardream warrior ne alayım dedim hemen aşşada konu herkez "mage aç,69 a kas,ardream asas warrior base farz" gibi şeyler söyledi
en iyisi 69 yap
2 sende önce x ardreamde oynarken NoComment diye bir warrior vardı.+9 chitin set +9 hb uniq olarakta full +3 tü.Mage charıma vurdugu maximum damage 500 dü.Gerisini sen düşün.
Base icin LV kasmam lazım zamanım yok.
Siz bu itemlere ve paraya uygun bikac öneriniz varsa verin ben ona göre ayarlayım charı. :S
wolfunu sc le alcaksan warrior iş yapabilio. yok wolf sc alamam diosan başlama bile. o hb citin set 9 lu unique 3 lü adam da 500 vuruomus ya arkın çarı sağlam ya da sıkıo biraz. glave 7 citin set 7 ile bile 400 gibi damageler verdiğimi bilirm 1 sene evvel.
quote:
Orijinalden alıntı: _CiGiGa_
wolfunu sc le alcaksan warrior iş yapabilio. yok wolf sc alamam diosan başlama bile. o hb citin set 9 lu unique 3 lü adam da 500 vuruomus ya arkın çarı sağlam ya da sıkıo biraz. glave 7 citin set 7 ile bile 400 gibi damageler verdiğimi bilirm 1 sene evvel.
Atack konusundaki eklemeleri (Str Wolf vb.) Sc ile alıcam zatende bana bu para ile ne gibi itemler alabilecegimi yazarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: FeeLMyHiT
Char Xigenonda
Charda su an ;
Rebirth +2 raptor +7 dd +7 chitin set +6 dol +0 Belt Of Str +9 Dual Str Küpe
Ve ek olarak 40 gb nakit var. Bu para ile chara sadece takı almak istiyorum sizce ne gibi takılar almalıyım?
bence o itemleri gb yap sonra gb leri toptan sat ve alt serverlarda başla derim... edana ve üstü aşırı sağlamdır
Bu itemleri satıp gb'e cevirsem akara'da kac gb alırım sizce?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme