Şimdi Ara

Ardream warrior itemler önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler Ardream warrior oynamak istiyorum ronark serverinde ve aklmda 1-2 tane item şekli var hangisini önerirsiniz neleri ekleyip çıkarmalıyım yorumlarınızı bekliyorum

İlk tercihim
    +5 reb Iron Impact
    +5reb chitin set kafalık +7 dd
    +0 dual roc (zamanla +1 olur)
    Dual +0 yada +1 we
    +0 yada old warrior pendant
    +0 ske belt

2. tercihim
    +8 raptor
    +8 fp set
    +1 ve +0 roc
    +1 dual we
    +0 ske
    +0 wp

Not: Şuanda +5reb İİ 150m param var 1-2 gün içinde 8-9gb daha çekip takı yada üstümü dizmeye başlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesKlc -- 2 Temmuz 2012; 0:25:38 >

• Kesinlikle raptoru ve +8 fp'leri tavsiye etmem +1 roc çok pahalıya gelir +2 foverin'i tavsiye ederim.
  • Iron setsiz pk pk değildir tavsiyem roca para yatırma dual old roc iron set str16 küpeler , item olarak kolluk ayaklık 9fp göğüs don 8çıtin yeterse paran onlarıda 9fp yap derim silah olarak bana sorarsan ne ii ne raptor 8murky 8hanguk fakat ardream oynama base yap bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam arkadaş haklı iron setin lazım ama yok clanın var ise arkanda priestin var ise raptoru tercih et çünkü damage lazım adam maliceyi çaktımı gireceksin seri seri eğer bu dedigimi yapacaksan rocları salla foverin +2 al küpeler 16/3 wp +2 sos +1 tabi alabilirsen alamassann mecbur kendi tercihlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheeker01

hocam arkadaş haklı iron setin lazım ama yok clanın var ise arkanda priestin var ise raptoru tercih et çünkü damage lazım adam maliceyi çaktımı gireceksin seri seri eğer bu dedigimi yapacaksan rocları salla foverin +2 al küpeler 16/3 wp +2 sos +1 tabi alabilirsen alamassann mecbur kendi tercihlerin

Kardes clan suan DH de kurulmuş bi clan var onlarla oynayacağım büyük ihtimal itemleri yavaş yavaş dizicem şuan +5reb ii var elimde. 8 chitin set ve dd de alıcam yakında tek takılar biraz kararsız bırakyıo ne alsam diye düşünüyorm duruma gore alıcam yavaş yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesKlc

quote:

Orijinalden alıntı: sheeker01

hocam arkadaş haklı iron setin lazım ama yok clanın var ise arkanda priestin var ise raptoru tercih et çünkü damage lazım adam maliceyi çaktımı gireceksin seri seri eğer bu dedigimi yapacaksan rocları salla foverin +2 al küpeler 16/3 wp +2 sos +1 tabi alabilirsen alamassann mecbur kendi tercihlerin

Kardes clan suan DH de kurulmuş bi clan var onlarla oynayacağım büyük ihtimal itemleri yavaş yavaş dizicem şuan +5reb ii var elimde. 8 chitin set ve dd de alıcam yakında tek takılar biraz kararsız bırakyıo ne alsam diye düşünüyorm duruma gore alıcam yavaş yavaş

Warriorda zaten defans ve hp bolca var sana atak lazım

• quote:

beyler Ardream warrior oynamak istiyorum ronark serverinde ve aklmda 1-2 tane item şekli var hangisini önerirsiniz neleri ekleyip çıkarmalıyım yorumlarınızı bekliyorum

İlk tercihim
    +5 reb Iron Impact
    Dual +0 yada +1 we
    +0 ske belt

2. tercihim
    +8 raptor
    +8 fp set
    +1 ve +0 roc
    +1 dual we
    +0 ske
    +0 wp

Tercihleri pek beğenmedim sana kendim bir char dizeyim.

Dual Old Roc
    Dual Old Pe
    Ol Ske
    İron Neck

El ve bot fp +8
    Kalan parçalar chitin +8 (kafalık dd 15 olsun)
    Raptor +4 rebirth

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyler Ardream warrior oynamak istiyorum ronark serverinde ve aklmda 1-2 tane item şekli var hangisini önerirsiniz neleri ekleyip çıkarmalıyım yorumlarınızı bekliyorum

İlk tercihim
    +5 reb Iron Impact
    Dual +0 yada +1 we
    +0 ske belt

2. tercihim
    +8 raptor
    +8 fp set
    +1 ve +0 roc
    +1 dual we
    +0 ske
    +0 wp

usta bu çar çok dayanmaz bende şöyle olsa daha iyi :

el +8 raptor
    üst +9 fp kafada dd şart
    paran varsa ya iron neck yada iron belt neck alamazsan elemental pendat belk alamazsan ske belt yada sos +2
    küpe en iyi we+1 para varsa +2 set
    yüzük olarak ta foverin +2 set öneririm

• KARDEŞ BOŞUNA ANDREAM DA WARİOR OYNAMA ANCA TANK OLABİLİRİSN NE KADAR İTEM DİZSENDE Bİ DAMAGE VURAMASSIN (+9 İTEM ,+3 TAKI FELAN ANCA)

WARİOR, ANDREAM ADAM KESMEK FELAN İSTİOSAN OYNAMA DERİM BASE KAS COK DAHA İYİ
  • bence hiç oynama o itemlerle ardreamda warrior iş yapmaz kısaca ha şunları yaparım dersen
    hell breaker+8
    chitin+8 set
    iron neck
    string of skulls+2
    dual roc+1/foverin+2
    dual pe+1

en az böyle olursa warrior biraz iş görür ardreamda
  • Beyler öneriler için çok teşekkürler ben bu konuyu sürekli güncellicem aldığım itemleri felan arada yorum atarsınız fikirlerinizi felan sevinirm
  • iş yapamazsın bu dönemde yapıcaksan +9 fp set +9 raptor 16 str takı set yap iron neck iron belt anca iş görürsün öyle pkya sakın cıkma cok fena küfür yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcnczyr

iş yapamazsın bu dönemde yapıcaksan +9 fp set +9 raptor 16 str takı set yap iron neck iron belt anca iş görürsün öyle pkya sakın cıkma cok fena küfür yersin

Adam bu işten olmayacağını anlayıp o zaman vazgeçti ronarkdaki clana katılmak için o zamanlar bende başladım şu an karus magem var item yapabilene ronark ardream güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +9 ms +9 fp set ( galiba 1-2 parça +9 chitin oluyordu) Dual 3 fr , iron set 3, +3 dual pe filan anca böyle bir herif vardı ağlatıyordu yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.